klomen

Çok saçma geldi bana hemen klomene başlanırmı yahu. Klomen yumurtlama problemi olanlara verilir.pcos hastalarında kullanılır.ben iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum . Klomenden çok çektim.her ay 10 dan fazla yumurtam oldu ve tedaviye başlayamadık 1 sene attı tedavim.dozunu iyi ayarlamak lazım.Benim 4 yıl olmadı bebeğim.çok erken bunlar için uğraşmaya daha 4 aylık evliymişsiniz.

Çok saçma geldi bana hemen klomene başlanırmı yahu. Klomen yumurtlama problemi olanlara verilir.pcos hastalarında kullanılır.ben iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum . Klomenden çok çektim.her ay 10 dan fazla yumurtam oldu ve tedaviye başlayamadık 1 sene attı tedavim.dozunu iyi ayarlamak lazım.Benim 4 yıl olmadı bebeğim.çok erken bunlar için uğraşmaya daha 4 aylık evliymişsiniz.

4 aylık evlıyım ama bır aydır kullanmıyorum şak klomen verdı. anlamadım:26: sadene hormon değerlerime bakıldı bıde ultrason ama genç kızken olan ultrason

çoçuğu ne zaman ısteyıp ıstemeyeceğim hususu yalnızca benı ılgılendırır. ben hazır hıssedıyorum ve çoçuk ıstıyorum nokta
ama bazı arkadaşlar benı yanlış anlamış. ben tedavı olmaya gıtmedım. artık çoçuk sahıbı olmak ıstıyoruz bı sorun var mı varsa simdiden onlemımızı alalım dıye gıttım. dr kan tahlılı yaptı sorun yok ama ikinci ayda hemen klomen verdi sorun bu. bunu sordum ben arkadaşlar
ustelık evlendığım ılk ayda isteyebılırdım bu kımseyı ılgılendırır mı ılgılendırmez
haklısın canım yazdığım işin şakasıydı arkadaş öyle yorum yazınca bende güldüm..
öncelikle geçmiş olsun
bana da klomen için erken gibi geldi kullanmamalısın bence
doğal yoldan denemek en mantıklısı şuan için en azından çünkü daha çok yeni başlamışsınız bebek çalışmalarına
bende 7 aydır bebek istiyorum ama olmuyor malesef:43:

slm kızlar ben 13 aylık evliyim 7aydırda bebek istiyoruz malesef henüz yok
geçen ay ilk kez klomene başladım ama tutmadı :(
bu 2, ayım bakalım hayırlısı ALLAHTAN hepimiz için
tabi testler rahim filmiyle felanda uğraştım klomenden önce
adetlerim düzensizdi yıllardır polikistik over mişim malesef yani yumurtlama sorunu var o yüzden klomenle başladık
klomeni kullanan arkadaş var sanırım erken felan diyolar
eğer adetleri düzensizse yıllardır ve dr kontrolünde düzenli yumurtlamıyosa kendiliğinden
bence erken değil klomen
drlar 1yıl diyolar tamam ama sorun varsa adet düzensizse yumurtlama doğal olmuyosa yada eşlerde sperm sorunluysa v.s.
beklemeninde bi anlamı yok bence
hepimize hayırlı sağlıklı tez doğru vakitli bebişler nasip eder inş. ALLAHIM

evet belkıde haklısın ama işte yumurtlama problemım var mı yokmu bılemıyorum kı canım. eşimdede sorun var mı bılemıyoruz. çunku korunmasız gecen ilk ayımızdı şak klomen verdi.
bende naptım ınternetten araştırdım ve kullanmamaya karar verdim arkadaşlar. evet doktorum guler yuzlu ılgılı bır doktordu ama ben meslekı bılgısınden emın olamadığım ıçın doktorumu değiştirmeye karar verdim. hakkımda hayırlısı.
bu arada İzmir de olan arkadaşlar kadın doğum doktoru tavsıye ederlerse sevınırım. ama bayan olsun çunku erkek olursa vajınal muayene olamam gıbıme gelıyor:26:

öncelikle hayırlı geceler
Rabbim gönlüne göre hayırlı evlat versin aratmasın inşaAllah

herkes klomen hakkındaki düşüncelerini yazınca kafanın karışmış olabileceğini düşündüm
birazda ben karıştırayım dedim içimden :))
adet düzensizliğim var demişsin adet düzensizliği demek yumurtlama problemi demektir zaten
ki zaten ilaç kullanmadığım zaman da 2-3 ay olmazdım demişsin
dr yumurtlamanı tetiklemek için klomen vermiş canım
mademki çocuk istoyorsun en basitinden başlayalm diye düşünmüştür
bana göre mantıklı bi başlangıç
şuan senin olabilecek tek risk adet düzensizliğinden dolayı oluşabilecek yumurtaların çatlamamalarından ötürü kistleşmesi olur
ama onuda klomeni verdim iç gitsin demez zaten yumurtaları ultrasonla takibe alır uygun büyüklüğe geldiklerinde de çatlatır
bu da hamile olma olasılığını yükseltir
(4 aylık evli olabilirisn ama üzülerek söylüyorum ki 28 yaşındasın senin için ne kadar erken olursa o kadar iyi )buda benim affına sığınarak nacizane düşüncem

bilmiyorum bende yorumumla kafanı iyice karıştırabildim mi :))

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı geceler
Rabbim gönlüne göre hayırlı evlat versin aratmasın inşaAllah

herkes klomen hakkındaki düşüncelerini yazınca kafanın karışmış olabileceğini düşündüm
birazda ben karıştırayım dedim içimden :))
adet düzensizliğim var demişsin adet düzensizliği demek yumurtlama problemi demektir zaten
ki zaten ilaç kullanmadığım zaman da 2-3 ay olmazdım demişsin
dr yumurtlamanı tetiklemek için klomen vermiş canım
mademki çocuk istoyorsun en basitinden başlayalm diye düşünmüştür
bana göre mantıklı bi başlangıç
şuan senin olabilecek tek risk adet düzensizliğinden dolayı oluşabilecek yumurtaların çatlamamalarından ötürü kistleşmesi olur
ama onuda klomeni verdim iç gitsin demez zaten yumurtaları ultrasonla takibe alır uygun büyüklüğe geldiklerinde de çatlatır
bu da hamile olma olasılığını yükseltir
(4 aylık evli olabilirisn ama üzülerek söylüyorum ki 28 yaşındasın senin için ne kadar erken olursa o kadar iyi )buda benim affına sığınarak nacizane düşüncem

bilmiyorum bende yorumumla kafanı iyice karıştırabildim mi :))

cnm yenı gördum o yuzden anca cvp yazıyorum. evet ıyıce aklım karıştı ve kullanmamaya karar verdım. bırkaç ay bekleyelım dedik. ama 40 gun oldu adet göremedım hala...bu arada dr araştırıyorum İzmir de...

Back
X