Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelkle mrb canm ben 4 aydır klomen kullanıyorum hiç bi zarArı yok dye bliyorm yani bana olmadı canm ayrıca ovitrelle çatlatma iğnesi kullanıyosun gerekirse yumurtan çatlamıyosa bide iğne veriyolr cnmArkadaşlar merhaba sadece klomenle hamile kaliniyomu ayrica zarari varmi ben daha cok yeniyimm
banada yenı verdı doktorum ıns guzel sonuclar alırız kullanıp guzel sonuc alanlar cok:)merhaba bu yazıyı yazalı on gün olmuş ama ne oldu kullandınız mı ilacınızı yan etkileri ni yaşadınız mı ilacın bende yarın sabahtan başlıyorun 5 gün boyunca kullanacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
canım ben de 30 nisanda baslayacam sende işe yaradımıArkadaşlar merhaba sadece klomenle hamile kaliniyomu ayrica zarari varmi ben daha cok yeniyimm
sonucun ne olduselamlar, ben de 2 yıllık evliyim, 6 ay önce çocuk yapabilmek için doğum kontrol hapını bıraktım. Olmayınca doktora gittim ve günde 2 tane klomen kullandım, yumurta oluşmadı, sonrasında duphaston kullandım ve ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Adetin 2. günü yumurta yoktu ve bu sefer günde 3 kez tekrar klomen kullandım. 10. gününde sağda 3, solda ise 1 tane gelişmiş yumurta vardı, hepsi yaklaşık, 1,5 1,6 civarındaydı ve doktor bu durumun 9. güne göre çok güzel olduğunu söyledi. Adetin 12., 14. 16. ve 18. günlerinde de ilişkide bulunmamız gerektiğini söyledi. Bugün 18. gün yarın doktor kontrolüne gideceğim, fakat 1 haftadır sağ ve sol kasığım acayip ağrıyor. Buradan okuduğum kadarı ile yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürmüyor sanırım. Sizce hala yumurtalarım çatlamamış mıdır ya da kist mi oluşmuştur? Ya da dış gebelik olmuş olabilir mi? Şu anda da hala ağrım var ve bu ağrı zaman zaman rahmimin olduğu bölgede de oluyor. Sancı gibi, iğne batması gibi.... Ayrıca beyaz ve kokusuz akıntım ve meme uçlarında acıma da var. Görüşlerinizi bekliyorum
bence kist oluşumu olabilir doktor kontrolünde yaparsan daha iyi olur .neticede hormon alıyorsun riskliArkadaşlar merhaba sadece klomenle hamile kaliniyomu ayrica zarari varmi ben daha cok yeniyimm
klomeni beş gün kullandıktan sonra doktor ile görüşüyorsun ...sonra doktor senin yumurtanın büyüklüğüne bakıyor ve çatlatma iğnesi veriyor.iğneden sonra sık sık ilişkiye girmen gerekiyor zaten bu aşama yumurta takibi diye geçiyorMERHABA rahatsız edıcem ama danısmam gereken bı sey var sıze bende klomene basladım adetın 5. gunu basla 5 gun kullan 5, gun gel dedı bende sehır dısındayım gıdemıcem forumlara baktım ama kafam karıstı klomenı 5 gun kullandıkdan sonramı ılıskı durumunu yogunlastrmak gerek
***kanama kısmını bilmem ama doktor kasıkta baskı ağrı hissediyomusun diye sormuştu bana zannımca şiddetli olanı hamileliğe delalet oluyor ama pisiolojikte olabilir herşey kan testi yapmadan emin olmaBayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? ya da yerleşme kanaması olabilir mi ? yaşayan var mi? kafam allak bullak.
sağol canim. doktorum bana cumaya kadar bekle adet olmazsan gel demişti o yuzden persembe ya da cumaya kadar beklicem kan tahlili için. ama kasıklarimda acaip bir gerginlik baskı var ağrı geçti umarim hamileliktendir***kanama kısmını bilmem ama doktor kasıkta baskı ağrı hissediyomusun diye sormuştu bana zannımca şiddetli olanı hamileliğe delalet oluyor ama pisiolojikte olabilir herşey kan testi yapmadan emin olma
***inşallah hamilesindr ama kendini her türlü duruma hazırlamalısın bendeki durum kasık ağrısı yaptı hatta iki hafta ama tutmadı .bazen hava koşulları pisikoloji ve birçok şey etki ediyor beş altı günün var çok düşünmemeye çalışsağol canim. doktorum bana cumaya kadar bekle adet olmazsan gel demişti o yuzden persembe ya da cumaya kadar beklicem kan tahlili için. ama kasıklarimda acaip bir gerginlik baskı var ağrı geçti umarim hamileliktendir
haklısın cnm klomenin etkisi de olabilir diye düşünüyorum. hayırlısı artık. Rabbim hepimize en yakin zamanda bebisler versin insallah***inşallah hamilesindr ama kendini her türlü duruma hazırlamalısın bendeki durum kasık ağrısı yaptı hatta iki hafta ama tutmadı .bazen hava koşulları pisikoloji ve birçok şey etki ediyor beş altı günün var çok düşünmemeye çalış
***kaçıncı denemen bilemiyorum ama yumurtalarının elişmesi ilace cevap vermen olumlu bir durum ....morali yüksek tut aklına takma ve devam et ...rutinin neyse yaphaklısın cnm klomenin etkisi de olabilir diye düşünüyorum. hayırlısı artık. Rabbim hepimize en yakin zamanda bebisler versin insallah