klomen

Feyzaaaaaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
584
238
103
Kizlar yardimci olun lutfen ben yurt disindayim ve turkiyede bi doktora gittim tahlil felan yaptim esim de baktirdi hiç bi sorun yokmuş ve bana klomen verdi 3 ay kullan olmazsa bidaha gel dedi benim adetime daha 5-6 gün varken bu sabah oldum :KK42::KK42: benim gibi olan var mı şimdi den cvplariniz için tşkler

Kizlar yardimci olun lutfen ben yurt disindayim ve turkiyede bi doktora gittim tahlil felan yaptim esim de baktirdi hiç bi sorun yokmuş ve bana klomen verdi 3 ay kullan olmazsa bidaha gel dedi benim adetime daha 5-6 gün varken bu sabah oldum :KK42::KK42: benim gibi olan var mı şimdi den cvplariniz için tşkler

aynen ben de senin gibiyim. eşimde de bende de sorun yok. doktorum klomen verdi. cuma günü başlayacağım. ben de adetime 3 gün varken adet oldum

Bende Klomen Kullandim, Kullandigim ay Hamile kaldim, ama ögrenmem ile Düsük yapmam bir oldu. Iki aydir ara verdik bakalim hayirlisi olsun allahim kimsenin Kucagini bos birakmasin.
Esimde de bende de Sorun yokmus. Ama klomen tedavisini 3 Ay öneriyorlar. :)

Klomende 2.ayim bitti ve hala bişey yok eşimde bende bir sorun yok hatta ikinci evliligimiz benim bir onun iki kızı var

Merhaba, bende ve eşimde hiçbir problem yok ama doktor bugün klomen tedavisine başlattı, bu ay kullan bakalım dedi, ilaç kullanmayı hiç sevmem, hiçbir problem yokken neden klomen tedavisine başlatıyorlar anlamıyorum, bilgisi olan var mı?

• Beğen
Reactions: iiz
Merhaba, bende ve eşimde hiçbir problem yok ama doktor bugün klomen tedavisine başlattı, bu ay kullan bakalım dedi, ilaç kullanmayı hiç sevmem, hiçbir problem yokken neden klomen tedavisine başlatıyorlar anlamıyorum, bilgisi olan var mı?
cnm klomen yumurta sayısını ve kalitesini arttırdığı için hamile kalma şansın artiyor ondan veriyorlar

Adetin erken gelmesi klomen den dolayı yumurtanın erken olması. Korkulacak bişey yok ovulasyon testi kullanarak adetin ne zaman geleceğini ve ne zaman hamile kalabileceğinizi takip edin bence

Selam benim de klomen de 2. Ayım ama henüz birşey yok. Hatta regl günümdeyim ve her an regl olacakmışım gibi bir his var. Geçen ay da regl parça parça kan pihtilari ile geçti. Normalmiş Dr sormuştum.

ben de tam bu sorunun cevabını arıyorum. neden klomen verıyorlar

Back
X