- 15 Eylül 2016
- 121
- 33
- 13
- 29
- Konu Sahibi Kralice162836373827
-
Şeker ilacını tavsiye ederim en etkili tedavi yöntemi ve ben 4 kez gebelik geçirdim8 kere kullandım faydası Yok zararı var özellikle vücuttaki kıkırdaklarını bozuyor
Tabiki zaten klomen hamile kalmak için çocuk isteyenler için kullanılır.Faydası oldu ve çatlatma iğnesiyle kullanmak gerekiyorgebe kalmak için mi kullandınız acaba yoksa tedavi amaç mi ben gebe kalmak için kullaniyorumda
nasıl şeker ilacı hadsizlik olarak algılamayın hatta Kusura da bakmayın ne alaka acaba bana yumurtlamama teşhisi konduŞeker ilacını tavsiye ederim en etkili tedavi yöntemi ve ben 4 kez gebelik geçirdim
Ben de şeker ilacı için doktora gidicem gerçekten faydalı mı.Şuan adet söktürücü kullanıyorum beraber kullansam zararı olur mu acaba adet için.Şeker ilacını tavsiye ederim en etkili tedavi yöntemi ve ben 4 kez gebelik geçirdim
doktorum 2 ay kullan gebelik olmazsa tekrar gel dedi iğneden filan bahsetmediTabiki zaten klomen hamile kalmak için çocuk isteyenler için kullanılır.Faydası oldu ve çatlatma iğnesiyle kullanmak gerekiyor
Teşekkür ederimKontrol yaptıysa problem yok fakat bazen klomen kullandığında kist Yapabiliyor kist yapmasın diye çatlatırlar garantiye alırlar yani.
Est.Canım konuyu yanlış yere yazıyorsunuz diyorlar.Ama bdv yazmadan hiç cevap yazan yok :) Soruna cevap bulabildiysen ne Mutlu.Teşekkür ederimyorumlarınız için allah razı olsun bazen böyle konularda konu açıldığı zaman dalga geçenler oluyo 1 kere başıma geldi ve çok üzülmüştüm durumu dikkate aldığınız için tekrar teşekkür ederim
Can'ım ya hiç ona bakmıyor ki 1 yumurta bile yeterli.Benim 2 yumurtam oldu klomenle yine tutmadı.:) Bir tane olsun yeter.Slm arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam oluştu fakat 3 u küçüldü 1 gelişti yarın catlatma iğnesi olucam neden küçülmüş olabilir gebelik şansım düştü dimi .
Şansım daha çöktü diye düşünmüştüm biri tutmazsa biri tutar diyordum o yüzden üzüldüm hayırlısıCan'ım ya hiç ona bakmıyor ki 1 yumurta bile yeterli.Benim 2 yumurtam oldu klomenle yine tutmadı.:) Bir tane olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?