Aşılama klomen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kralice162836373827

Kocasını çoooooook seviyooo
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
121
33
13
29
daha önce bu hapı kullanan var mı ovulasyon olusturucuymus ise yarıyor mu acaba bana yumurtlamama teşhisi kondu ve doktorum bu hapı vèrdi

Kontrol yaptıysa problem yok fakat bazen klomen kullandığında kist Yapabiliyor kist yapmasın diye çatlatırlar garantiye alırlar yani.
Teşekkür ederim :KK25: yorumlarınız için allah razı olsun bazen böyle konularda konu açıldığı zaman dalga geçenler oluyo 1 kere başıma geldi ve çok üzülmüştüm durumu dikkate aldığınız için tekrar teşekkür ederim

Teşekkür ederim :KK25: yorumlarınız için allah razı olsun bazen böyle konularda konu açıldığı zaman dalga geçenler oluyo 1 kere başıma geldi ve çok üzülmüştüm durumu dikkate aldığınız için tekrar teşekkür ederim
Est.Canım konuyu yanlış yere yazıyorsunuz diyorlar.Ama bdv yazmadan hiç cevap yazan yok :) Soruna cevap bulabildiysen ne Mutlu.

Slm arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam oluştu fakat 3 u küçüldü 1 gelişti yarın catlatma iğnesi olucam neden küçülmüş olabilir gebelik şansım düştü dimi .:(

Slm arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam oluştu fakat 3 u küçüldü 1 gelişti yarın catlatma iğnesi olucam neden küçülmüş olabilir gebelik şansım düştü dimi .:KK43:
Can'ım ya hiç ona bakmıyor ki 1 yumurta bile yeterli.Benim 2 yumurtam oldu klomenle yine tutmadı.:) Bir tane olsun yeter.

Back
X