klomen :/

Canim klomen recetesiz kullanilmiyor zaten ayrica klomeni tek basina kullanmak sonuc vermez genelde yumurta takibi yapilmasi gerekiyor hamile kalmak icin diyorsan sogan kuru ve incir kuru denemeni tavsiye ederim daha once denemediysen

Canim klomen recetesiz kullanilmiyor zaten ayrica klomeni tek basina kullanmak sonuc vermez genelde yumurta takibi yapilmasi gerekiyor hamile kalmak icin diyorsan sogan kuru ve incir kuru denemeni tavsiye ederim daha once denemediysen

canım doktor bana klomen verdi içinde 10 tane vardı bana 5ini kullan dedi ben kullandım kontrole gittim bana dedi ki fazla yumurta üremiş çoklu gebelik olur ilişkiye girme dedi bizde dinlemedik veren allah dedik girdik ama sonuç bişey çıkmadı evde 5tanesi duruyorda benim arkadaşım kullandı klomen o ay hamıle kaldı

merhaba kızlar doktor 1 yıl önce bizede vermişti 3 arkadas gitmiştik onlar daha sonra başlayacaktı ben o ay kullandım ama sonuc alamadım. arkadaslarım doktor kontrolü olmadan denediler denedikleri ay ikiside hamile kaldı biri yeni kucagına aldı bebişini diğeri başka sebeplerden dolayı düşükle sonuçlandı.gelelim bana lomeni 2 kez doktor kontrolünde kullandım en son kullandıgımda catlatma ıgnesıde oldum ama ıkısınden de olumsuız sonuc aldık. bu ay adetimde gidecektim klomen verecekti doktor ama hafta sonuna denk geldiği için doktora gitmeden kendım aldım daha önceki kullanmalarımdan dolayı ıyı sonuc alabilmek adına adetin 5. günü sabah akşam içtim suan klomen biteli 3 gün oldu bu önüzdeki 10 günü iyi değerlendiricek bakalım sonuc umarım ıyı olur. Ama doktor kontrolünde kullanmanız sizin açınızdan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum çünkü yumurtalar ne kadar büyümüş biz bunu bilemeyız daha önceki klomen tedavimde yumuartam fazla büyüyüp yumurta kistine dönüşmüştü. bu tür ihtimalleride göz önünde bulundurmak gerekir.

Arkadaşlar klomen yumurta geliştirmek için kullanılıyor sanırım.Nasıl anlaşıldı yumurta nizin gelişmediği ultrasonda mı yoksa kan tahlilindemi .Benim adetin 2.gunu 20den küçük üçüncü günü 33 idi estradiol um.cokmu düşük sizce.doktora sonuclarimi gostermedim ovulasyon testi kullanıyorum hep silik üç aydir.

Bende 3gündür kullanıyorum klomeni.2gün daha içip adetin 13.gününde doktora gideceğim yumurta takibi yapılacak..çatlatma iğnesi vuracağını söyledi doktor..klomenle hamile kalan var mı çok merak ediyorum....

Soğan kürü ve incir kürü tavsiye etmişsin arkadaşım siz denediniz mi? Denediyseniz ne gibi sonuçlar aldınız?

İncir kurunu henuz denemedim ama deneyen herkes cok memnun kalmis ondan. Ben su an sogan kuru uyguluyorum gecen ay da adetim gecikmisti sogana basladim 2. Gunde adet oldum adet bitiminde 15 gunluk kure basladim ( adet oldugumda birakmistim)

Kızlar merhaba bende klomen kervanına katıldım beş aydır bebişimiz olmuyor yeni evliyiz ama herkes soruyor.. Ailemdede gec oldugu icin bebek erkenden gittim doktora bi sorun göremedi klomen başlattı insallah hepimiz bebişli hamişler kervanına katılırız

Canım bu ay kullanmaya basladım bakalım insallah görürüz. Cuma takibim var bi sorun görmedi ama bakalım yumurtalar ne alemde

canım inşallah iyi haberler veririsn bende kullanmıştım ama sonuç hüsran oldu çatlatna iğnesi verecek mi bakalım inşllah sıkıntı olmaz

canım inşallah iyi haberler veririsn bende kullanmıştım ama sonuç hüsran oldu çatlatna iğnesi verecek mi bakalım inşllah sıkıntı olmaz

Canım ben kullandım bu ay sağ tarafımda iki yumurtam oluştu.çatlatma iğnesi vuruldum.bakalım ne olacak.ama alıştım artık adet olmaya

Yok canım bu ay tedavinin ilk aşaması diye vermedi çatlamazsa vericekmis bi dahaki ay ..iki güzel yumurta olmus dedi iki yumurtalıgımda bakalım allah bizlere bu ay nasip eder insallah cnm

Canım ne yaptın yumurtalar ne alem de ☺ bi de pko mu var canım ne sebepten klomen verdi doktor
Canım iki yumurtalıkta iki güzel yumurta var dedi ilişki günleri verdi bugun 11.günümdü cocuk olmuyo dedim verdi canım bi sorun görmeyince klomene başlattı pko yok canım var sanıyodum ama adet düzenli kilom yok aksine zayıfım sadece tüylenme var hormonlar normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…