- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Canim klomen recetesiz kullanilmiyor zaten ayrica klomeni tek basina kullanmak sonuc vermez genelde yumurta takibi yapilmasi gerekiyor hamile kalmak icin diyorsan sogan kuru ve incir kuru denemeni tavsiye ederim daha once denemediysen
Soğan kürü ve incir kürü tavsiye etmişsin arkadaşım siz denediniz mi? Denediyseniz ne gibi sonuçlar aldınız?Canim klomen recetesiz kullanilmiyor zaten ayrica klomeni tek basina kullanmak sonuc vermez genelde yumurta takibi yapilmasi gerekiyor hamile kalmak icin diyorsan sogan kuru ve incir kuru denemeni tavsiye ederim daha once denemediysen
Canım bu ay kullanmaya basladım bakalım insallah görürüz. Cuma takibim var bi sorun görmedi ama bakalım yumurtalar ne alemdeselam kızlar klomen kullanan arkadaşlar bi faydasını grdünüz mü
Canım bu ay kullanmaya basladım bakalım insallah görürüz. Cuma takibim var bi sorun görmedi ama bakalım yumurtalar ne alemde
canım inşallah iyi haberler veririsn bende kullanmıştım ama sonuç hüsran oldu çatlatna iğnesi verecek mi bakalım inşllah sıkıntı olmaz
Yok canım bu ay tedavinin ilk aşaması diye vermedi çatlamazsa vericekmis bi dahaki ay ..iki güzel yumurta olmus dedi iki yumurtalıgımda bakalım allah bizlere bu ay nasip eder insallah cnmcanım inşallah iyi haberler veririsn bende kullanmıştım ama sonuç hüsran oldu çatlatna iğnesi verecek mi bakalım inşllah sıkıntı olmaz
İnsallah olur canım allah hatırlısıyla nasip etsin bizlere de insallah bu ayCanım ben kullandım bu ay sağ tarafımda iki yumurtam oluştu.çatlatma iğnesi vuruldum.bakalım ne olacak.ama alıştım artık adet olmaya
Canım ne yaptın yumurtalar ne alem de ☺ bi de pko mu var canım ne sebepten klomen verdi doktorCanım bu ay kullanmaya basladım bakalım insallah görürüz. Cuma takibim var bi sorun görmedi ama bakalım yumurtalar ne alemde
Kaçıncı gündü canım bugünYok canım bu ay tedavinin ilk aşaması diye vermedi çatlamazsa vericekmis bi dahaki ay ..iki güzel yumurta olmus dedi iki yumurtalıgımda bakalım allah bizlere bu ay nasip eder insallah cnm
İnsallah olur canım allah hatırlısıyla nasip etsin bizlere de insallah bu ay
Canım iki yumurtalıkta iki güzel yumurta var dedi ilişki günleri verdi bugun 11.günümdü cocuk olmuyo dedim verdi canım bi sorun görmeyince klomene başlattı pko yok canım var sanıyodum ama adet düzenli kilom yok aksine zayıfım sadece tüylenme var hormonlar normalCanım ne yaptın yumurtalar ne alem de ☺ bi de pko mu var canım ne sebepten klomen verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?