Kızlarr, ben eylül ekim gibi soğan suyu yapmıştım 15 gün düzenli sabah akşam. Biz eşimle iki buçuk senedir evliyiz çıcuk yok çünkü 2 senedir ben hep dışardaydım çocuk düşünmüyorduk. Ben hala dışardayken sonlara doğru Tam düşünmeye başladık derken eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay da onu bekledik. Değerleri yükseldi, hareketlilik normale yakın ama tam normal değil. 3 ay falan istediğimiz halde olmadı ondan sonra soğan suyunu denemiştim. O ay hamile kalmıştım. Tabi 6 haftalıkken düşük yaşadım. 3 ay falan oldu. Biraz karışık anlattım ama demem o ki soğan suyunu mutlaka deneyin ben hamileliğimi ona bağlamıştım. Şimdi bu ay klomen kullandım, yumurtlama sorunum falan yoktu ama erken çocuk istediğimiz için doktor kullandırttı. Eğer bu ay olmazsa ( ama inşalllaaahhh olur hepimizinn

) soğan suyunu tekrar yapacağım. 6 ay geçmeden tekrarlamayın diyordu saraçoğlu. Bi de eşim için keçiboynuzu kürüne başladım. O da sperm hareketliliğini artırıyormuş saraçoğlu amca diyor. Bi de ayrıyeten kuru incir buldum ondan yemeye başladım. O da yumurtlamaya yardımcı, hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Doktorun bana bi kaç tavsiyesini daha diyeyim, eşime tuzlu ve tatlı şeyleri çok yeme dedi. Doğal beslen dedi. Süt yumurta yoğurt bunlardan çok ye dedi. Dar pantolon sakın giyme dedi. Bana da ilişkiden sonra ayaklarını duvara yasla yarım saat bekle dedi. Hep öyle yaptım, ayaklatım uyuşa ıyuşa

İşte böyle kızlaarr, her bildiğimizi deneyelim kaybedecek zamanımız yok. Bu göbekcanlar bebek dolacak inşallahh