- Emoji Skoru
- 2.326
- Puanlar
- 133
Canım ben yaptırdım ama istemeden yaptırdım. Eşim ısrar etti. Kesinlikle mantıklı gelmiyor bana. Sonuç zaten kesin değil. Diyelim sonuç riskli çıktı. Doktor bu sefer seni amniyosenteze gönderecek. Yani bebeğin sıvısından bir miktar alınacak özürlü olup olmadığı hakkında daha iyi bilgi edinmek için. Bebeğin sıvısından alınması da riskli . Bebekte kalıcı hasar bırakabiliyor ki gördüm çevremde. Artı doktor engeli var şöyle böyle dese bile gidip aldırabilecek misin? Allah'ın verdiği neyse gidip cana kıyamayız ya kesin olmayan bir test sonucu için. Kısacası sonuç hep kötü çıksa da yapacakları şey seni kürtaja yönlendirmek. Tedavi amaçlı yapılan bir test değil. Benim doktor sen istersen yapalım dedi ısrar etmedi. Ben yapmayacaktım eşim ısrar edince yaptırdım. Şükür temiz çıktı.Merhaba cok sukur kalp atisini duyduk hersey normal ama benim size sormak istedigim bisi var suan 8 haftaligim testler yapildi hersey normal cikti 11 haftada yine cagirdi ense kalinligi olculup ikili kan tahlili yapilcakmis ama duyduguma gore bu tahliller yanlis sonucta verebiliyomus saglikli olup ozurli de denebiliyomus sizce yaptirmam lazim mi siz yaptirdiniz mi