Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor kontrolünde kullanmıyor musunuz ?Klomen le ilk ay yumuttlamayi hissetmedim. Ağrı oldu ama akıntı yoktu nasıl anlayacam. Şimdi 7. Gundeyim Klomen le 2. Gün
öyle şey mi olur, yumurtayı takip edip gerekirse çatlatma iğnesi vermesi gerek. Klomen bittikten 2 gün sonra kontrole gidin yumurtalarn durumuna bakınDoktor kontrole çağırmadı adet olmazsan gel dedi 3 ay deniyecek. Yumurtam gelişmiyor du az pco görünümü var dedi. Ilacla adetolan ben ilk klomen kullanımımda 33. Gün adet oldum.
Her şey normalse de kullanmayın kontrolsüz. Kist olur rahim incelebilir. Bi arkadaşta çok yumurta oldu çatlamadı sıvı birikmesi oldu 50 günden fazla gecikti regli. Tehlikeli hap kesinlikle kontrol edilmeli yumurtalar. Herşeyiniz normalse de takip edilmeli.
Ovulasyon testı kullan canım dr gıdemıyrsanKlomen le ilk ay yumuttlamayi hissetmedim. Ağrı oldu ama akıntı yoktu nasıl anlayacam. Şimdi 7. Gundeyim Klomen le 2. Gün
Klomen tedavisi ile hamileyim şu anda.Ancak yumurtlamanı doktorun takip etmesi gerek diye biliyorum. Yani ben iki günde bir neredeyse doktora gidip yumurtamı ölçtürüyordum. Kendisi öyle söylemişti uygun boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi yaptı. Bu senin anlayacağın ya da takip edebileceğin bir durum değil benceKlomen le ilk ay yumuttlamayi hissetmedim. Ağrı oldu ama akıntı yoktu nasıl anlayacam. Şimdi 7. Gundeyim Klomen le 2. Gün
Şunu da çok duydum çatlamayan büyüyen yumurtaların kist oluşturduğunu o yüzden çok dikkat et lütfen olmadı doktor değiştirÖyle yapacam bu ay kuzu
Dr un yumurta takibi yapması şart. İkincisi eşin yanındaysa iki adet arası iki güne bir ilişki yaşayacaksınız. Gün kaçmayacak böylece.Klomen le ilk ay yumuttlamayi hissetmedim. Ağrı oldu ama akıntı yoktu nasıl anlayacam. Şimdi 7. Gundeyim Klomen le 2. Gün
Hamileyim gerek kalmadi şükürDr un yumurta takibi yapması şart. İkincisi eşin yanındaysa iki adet arası iki güne bir ilişki yaşayacaksınız. Gün kaçmayacak böylece.