Klomende 2. Ayimdayim. Ilk ay yumuttlamayi kacirdim. Nasil anlayacam !!!!

CIGDEMGND

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
247
84
28
Klomen le ilk ay yumuttlamayi hissetmedim. Ağrı oldu ama akıntı yoktu nasıl anlayacam. Şimdi 7. Gundeyim Klomen le 2. Gün

Doktor kontrole çağırmadı adet olmazsan gel dedi 3 ay deniyecek. Yumurtam gelişmiyor du az pco görünümü var dedi. Ilacla adetolan ben ilk klomen kullanımımda 33. Gün adet oldum.

Doktor kontrole çağırmadı adet olmazsan gel dedi 3 ay deniyecek. Yumurtam gelişmiyor du az pco görünümü var dedi. Ilacla adetolan ben ilk klomen kullanımımda 33. Gün adet oldum.
öyle şey mi olur, yumurtayı takip edip gerekirse çatlatma iğnesi vermesi gerek. Klomen bittikten 2 gün sonra kontrole gidin yumurtalarn durumuna bakın

Valla küçük yer korona çok doktor çatlar kendiliğinden dedi. 3 Ay deniyecem. Olmazsa biraz ortam düzelince başka bi ile özele gidicem

şöyle ki doktor catlayacagini söyledi. Çatlama problemi olmaz dedi. Hafif pco var dedi kist hormonlar rahîm hepsi temiz.

Her şey normalse de kullanmayın kontrolsüz. Kist olur rahim incelebilir. Bi arkadaşta çok yumurta oldu çatlamadı sıvı birikmesi oldu 50 günden fazla gecikti regli. Tehlikeli hap kesinlikle kontrol edilmeli yumurtalar. Herşeyiniz normalse de takip edilmeli.

Her şey normalse de kullanmayın kontrolsüz. Kist olur rahim incelebilir. Bi arkadaşta çok yumurta oldu çatlamadı sıvı birikmesi oldu 50 günden fazla gecikti regli. Tehlikeli hap kesinlikle kontrol edilmeli yumurtalar. Herşeyiniz normalse de takip edilmeli.
🤷‍♀️

Klomen le ilk ay yumuttlamayi hissetmedim. Ağrı oldu ama akıntı yoktu nasıl anlayacam. Şimdi 7. Gundeyim Klomen le 2. Gün
Klomen tedavisi ile hamileyim şu anda.Ancak yumurtlamanı doktorun takip etmesi gerek diye biliyorum. Yani ben iki günde bir neredeyse doktora gidip yumurtamı ölçtürüyordum. Kendisi öyle söylemişti uygun boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi yaptı. Bu senin anlayacağın ya da takip edebileceğin bir durum değil bence

Bakalım kızlar geçen ay kist olmadi adet tam gününde geldi. Haftaya bi kontrole giderim. Ama vaka sayıları hastane de çok yoğun o tedirgin ediyor

2. Ayimda tuttu kızlar doktor dediği cıktı 3. Gerek kalmadan 2. De hamileyim. Darısı isteyenlerin başına

Eklentiler

• 20201231_055629.webp
    20201231_055629.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 16
Dr un yumurta takibi yapması şart. İkincisi eşin yanındaysa iki adet arası iki güne bir ilişki yaşayacaksınız. Gün kaçmayacak böylece.

Back
X