Klomenden sonra kist

Belgras

Filamingo 🦩
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
211
126
53
34
İstanbul
İyi günler bir şey soracağım klomenden sonra yumurtası kiste dönüşen var mi ve nasıl bir tedavi yolu izlediniz hamilelik oluyor mu?

Kızlar benim doktorumda kontrole gittipimde yumurtan çatlamış ama gebelik olmamış dedi bu durumu yaşıyanınız var mı merak ettim

İyi günler bir şey soracağım klomenden sonra yumurtası kiste dönüşen var mi ve nasıl bir tedavi yolu izlediniz hamilelik oluyor mu?
Hamilelik olmadi olmadığı gibi kirst oldu adetleri düzensizliği 45 gun sonra oldum 3 ay düzensiz oldu hep bir daha asla kullanmam hem yumurta büyütmeyi saglamadi hem kirst yalti illet ilac brnm için ama ise yaşayanlar varmış

Hamilelik olmadi olmadığı gibi kirst oldu adetleri düzensizliği 45 gun sonra oldum 3 ay düzensiz oldu hep bir daha asla kullanmam hem yumurta büyütmeyi saglamadi hem kirst yalti illet ilac brnm için ama ise yaşayanlar varmış
Evet maalesef bana doğum kontrol hapı verdi bunun için şuan ara kanamam var doktorum klomeni istiyordu ben başka bir doktora sordum klomen kullan daha iyi dedi sonra doktorumu zorladim

Back
X