Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doğum kontrol hapı verdibazen kist yapabiliyor genellikle de adetle beraber yahut ara kanama ile dışarı atılıyor.
Kaç verdi miBenimde bu ay kist oluştu bakalım adetimi bekliyorum
İlaç verdi miBenimde bu ay kist oluştu bakalım adetimi bekliyorum
Evet kuzum genelde veriyorlar ama benim ki kendi kendine atildiginicin ilaca gerek kalmadi. Ama ilkinde 1 ay yasmin kullanmistim sonraki ay gebeluk tedavisine devam etmistikB
Bana doğum kontrol hapı verdi
Peki hamilelik oldu muEvet kuzum genelde veriyorlar ama benim ki kendi kendine atildiginicin ilaca gerek kalmadi. Ama ilkinde 1 ay yasmin kullanmistim sonraki ay gebeluk tedavisine devam etmistik
Doğum kontrol hapı verdi endişeliyimEvet klomen kist yapuyır zaten o ay ara veriliyor tedaviye 1 adet bekleniyor
hayır yavrum sonra uzun bir ara verdim şimdi 2 aydır femara kullanıyorum bu kist yapmıyormuşPeki hamilelik oldu mu
Anladım canım inşallah olurhayır yavrum sonra uzun bir ara verdim şimdi 2 aydır femara kullanıyorum bu kist yapmıyormuş
Evet benim önceki aylarda yumurta çatlamış ama olmamış. Kaliteli olmadığı için dedi doktorKızlar benim doktorumda kontrole gittipimde yumurtan çatlamış ama gebelik olmamış dedi bu durumu yaşıyanınız var mı merak ettim
Hamilelik olmadi olmadığı gibi kirst oldu adetleri düzensizliği 45 gun sonra oldum 3 ay düzensiz oldu hep bir daha asla kullanmam hem yumurta büyütmeyi saglamadi hem kirst yalti illet ilac brnm için ama ise yaşayanlar varmışİyi günler bir şey soracağım klomenden sonra yumurtası kiste dönüşen var mi ve nasıl bir tedavi yolu izlediniz hamilelik oluyor mu?
Evet maalesef bana doğum kontrol hapı verdi bunun için şuan ara kanamam var doktorum klomeni istiyordu ben başka bir doktora sordum klomen kullan daha iyi dedi sonra doktorumu zorladimHamilelik olmadi olmadığı gibi kirst oldu adetleri düzensizliği 45 gun sonra oldum 3 ay düzensiz oldu hep bir daha asla kullanmam hem yumurta büyütmeyi saglamadi hem kirst yalti illet ilac brnm için ama ise yaşayanlar varmış
Sizin kaçıncı denemeniz klomeniEvet benim önceki aylarda yumurta çatlamış ama olmamış. Kaliteli olmadığı için dedi doktor
İlk denememdi çok üzgünümSizin kaçıncı denemeniz klomeni
İlk deneBenim doktorum yumurtamın kalitesiyle ilgili bişey demedi ama ben sormamıştım niye olmadı diye bilmiyorum artık hayırlısıİlk denememdi çok üzgünüm![]()