Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet maalesef bana doğum kontrol hapı verdi bunun için şuan ara kanamam var doktorum klomeni istiyordu ben başka bir doktora sordum klomen kullan daha iyi dedi sonra doktorumu zorladim
Ben de klomen +çatlatma iğnesi olduğum halde çatlaması kist oldu doktor doğum kontrol hapı verdi 5 gün sabah akşam soğan suyu kaynattim içtim kontrole gittim doktor bile inanamdi duymuştum hastalarimdan ama ise yaradigini bilmiyordum dedi tavsiye ederim soğan suyu kistin çözümü geçmiş olsun canım
Çatlama ignesinden sonra kontrole gittim. Doktor kist olduğunu söyledi visanne diye bir ilaç verdi. Belki hamile kalırım diye içmedim. Sonra adet oldum. Adet olunca da ilaçtan bir tane içtim. Ertesi günü tekrar klomen tedavisi için doktora gittiğimde doktor kistin kaybolduğunu söyledi. Adetle atmışım ama daha gebe kalamadim.