- 8 Nisan 2018
- 1.023
- 370
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Yumurtan büyüyünce iğne verecektir büyük ihtimale yumurtanın çatlaması için iğneden 36 saat sonra da ilişki olacaktır3 senelik evliyim 2 düşüğüm var 2 senedir çocuğum olmuyor hsg ve histereskopiye girdim polip ameliyatı hiçbir sıkıntı yok bugün adetin 3.günü hormon testlerim çok iyi dedi doktor klomen yazdı sabah öğle akşam kullan dedi 50mg bugün nisan 8 günlerden kullan iki kutu 17sine gel dedi bundan sonra neler yapılır nelere dikkat ettiniz paylaşır mısınız ?
9gün sonra çağırması normal miYumurtan büyüyünce iğne verecektir büyük ihtimale yumurtanın çatlaması için iğneden 36 saat sonra da ilişki olacaktır
Tabiki olmamışsa bir kaç gün sonra tekrar çağırır9gün sonra çağırması normal mi
İnşallah canım hayırlısı olsunCanim ben de klomen kullandım bugun son ilacımı içtim, reglimin 3. Günü ilaca başlandı sabah ve akşam 50.mg sekilde reglin 9. Günü de kontrole çağırdı 2 gün sonra kontrolüm var insallah
Bide ramazana denk geliyor nasıl içsem acabaTabiki olmamışsa bir kaç gün sonra tekrar çağırır
Sonuçta daha önce başlamıştınız.bende devam edicem tedavimeBide ramazana denk geliyor nasıl içsem acaba
Benimki sabah öğle akşam dedi bende bilmiyorum ilk kullanmamDoktor bana sadece sabah akşam icmen yeterli demişti.sabah öğle akşam içmedim ben.
Sonra bitince kontrole çağırdı gittim yumurta oluşumu olmuş dedi.
Çatlatma iğnesi önermedi bende sormadım açıkçası.
Sonra gün aşırı birliktelik istedi.
Bı sonuç alamadım.
Ramazan da tekrar basliyacagiz bu sefer çatlatma iğnesi ile yapılacak.
Bir anda 3 den 2ye düşecek ilaç farkeder mi acabaSonuçta daha önce başlamıştınız.bende devam edicem tedavime
Merak etme ilacı kullandıkca etkisi artıyor benim ilk ay 1 yumurtam olmuştu ikinci ay 2 üçüncü ay da 3 tane olmuştu ama zaten bizim ihtiyacımız olan şey bir adet sağlıklı yumurta olmasıBir anda 3 den 2ye düşecek ilaç farkeder mi acaba
İnşallah canım çok istiyorumMerak etme ilacı kullandıkca etkisi artıyor benim ilk ay 1 yumurtam olmuştu ikinci ay 2 üçüncü ay da 3 tane olmuştu ama zaten bizim ihtiyacımız olan şey bir adet sağlıklı yumurta olması
Klomen yumurta büyütüyor onun için kontrole çağırdı ki büyümüşmü bakmak için istenilen boyuta geldiği zaman iğne yapar belki çatlaması için . Benim kontrolum yarın daha gitmedimMerhaba bende adetin 3 günü muayeneye gittim 18 nisan pazar ilaca başla dedi klomene eczanede günde bir tane tok için yazmış üzerine o şekil kullanıcam herhalde 22 nisana kadar ilişki yaşa sonra 3 gün ilişki olmasın 26 kontrole gel yumurtalara bakalım dedi neden böyle dedi sizce bilgi alabilir miyim sizde nasıl olmuştu süreç şimdiden teşekkürler hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah
İlaç günde kaç defa içtiniz ve bitince ilişki yasakladı mı kontrole kadar sizede hayırlısı hepimiz için inşallahKlomen yumurta büyütüyor onun için kontrole çağırdı ki büyümüşmü bakmak için istenilen boyuta geldiği zaman iğne yapar belki çatlaması için . Benim kontrolum yarın daha gitmedim
Sabah öğle akşam içtim ilişki yasak değil dediİlaç günde kaç defa içtiniz ve bitince ilişki yasakladı mı kontrole kadar sizede hayırlısı hepimiz için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?