Klomene başladım bilgilerinizi paylaşır mısınız ❤️

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
3 senelik evliyim 2 düşüğüm var 2 senedir çocuğum olmuyor hsg ve histereskopiye girdim polip ameliyatı hiçbir sıkıntı yok bugün adetin 3.günü hormon testlerim çok iyi dedi doktor klomen yazdı sabah öğle akşam kullan dedi 50mg bugün nisan 8 günlerden kullan iki kutu 17sine gel dedi bundan sonra neler yapılır nelere dikkat ettiniz paylaşır mısınız ?

Yumurtan büyüyünce iğne verecektir büyük ihtimale yumurtanın çatlaması için iğneden 36 saat sonra da ilişki olacaktır

Canim ben de klomen kullandım bugun son ilacımı içtim, reglimin 3. Günü ilaca başlandı sabah ve akşam 50.mg sekilde reglin 9. Günü de kontrole çağırdı 2 gün sonra kontrolüm var insallah

Doktor bana sadece sabah akşam icmen yeterli demişti.sabah öğle akşam içmedim ben.
Sonra bitince kontrole çağırdı gittim yumurta oluşumu olmuş dedi.
Çatlatma iğnesi önermedi bende sormadım açıkçası.
Sonra gün aşırı birliktelik istedi.
Bı sonuç alamadım.
Ramazan da tekrar basliyacagiz bu sefer çatlatma iğnesi ile yapılacak.

Benimki sabah öğle akşam dedi bende bilmiyorum ilk kullanmam

Bir anda 3 den 2ye düşecek ilaç farkeder mi acaba
Merak etme ilacı kullandıkca etkisi artıyor benim ilk ay 1 yumurtam olmuştu ikinci ay 2 üçüncü ay da 3 tane olmuştu ama zaten bizim ihtiyacımız olan şey bir adet sağlıklı yumurta olması

Merhaba bende adetin 3 günü muayeneye gittim 18 nisan pazar ilaca başla dedi klomene eczanede günde bir tane tok için yazmış üzerine o şekil kullanıcam herhalde 22 nisana kadar ilişki yaşa sonra 3 gün ilişki olmasın 26 kontrole gel yumurtalara bakalım dedi neden böyle dedi sizce bilgi alabilir miyim sizde nasıl olmuştu süreç şimdiden teşekkürler hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Klomen yumurta büyütüyor onun için kontrole çağırdı ki büyümüşmü bakmak için istenilen boyuta geldiği zaman iğne yapar belki çatlaması için . Benim kontrolum yarın daha gitmedim

Klomen yumurta büyütüyor onun için kontrole çağırdı ki büyümüşmü bakmak için istenilen boyuta geldiği zaman iğne yapar belki çatlaması için . Benim kontrolum yarın daha gitmedim
İlaç günde kaç defa içtiniz ve bitince ilişki yasakladı mı kontrole kadar sizede hayırlısı hepimiz için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…