klomene baslayan arkadaslaaar

bakseen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
105
46
48
37
Arkadaslar ben bugun hayirlisiyla klomene basladim. Bende polikistik over sendromu vardi. Benimle ayni durumu paylasan arkadaslarla gidisatimizi durumumuzu yasayacaklarimizi konusalim birbirimize guc verelim insallah :)

Arkadaslar ben bugun hayirlisiyla klomene basladim. Bende polikistik over sendromu vardi. Benimle ayni durumu paylasan arkadaslarla gidisatimizi durumumuzu yasayacaklarimizi konusalim birbirimize guc verelim insallah :)
bende ilk kez bu ay kullandım canım yumurtalarım yavaş büyüyüp geç çatlıyordu günde 1 taneyle başladım başta iyi gelmiş gibiydi ama sonra büyümesi durdu p.tesi tekrar bakacağız inşallah sende daha iyi işe yarar klomenle hamile kalan çok kişi var biz de onlardan oluruz inşallah

Bende yumurtalarimin buyumesine izin vermez diye kistlerimden korkuyorum aslinda bugun ikinci gun pazartesi insallah igne olucam. Bide ikiz tutma olasiligida yuksek oluyomus ben cok istiyorum ikizlerimizin olmasini biraz ac gozluyim sanirim insallah hayirlisiyla bizlerede nasip olur canim

sen ne zamandır istiyorsun canım yum. takibi yaptırıyor musun?

sen ne zamandır istiyorsun canım yum. takibi yaptırıyor musun?
Valla canim bir bucuk senedir evliyim neredeyse 1senedir istiyoruz ama tedaviye yeni basladim. Yumurtalik takibi yapalim dedim doktora ama pazartesi hersey net olur dedi

Bugun kontrole gittim biraz buyumus yumurtalar carsamba gunu tekrar kontrol var. Sen naptin canim durumun nasil.

Bugun kontrole gittim biraz buyumus yumurtalar carsamba gunu tekrar kontrol var. Sen naptin canim durumun nasil.
bende bugün gittim canım ama yumurta göremedi doktor dün ov. testim pozitifti acaba çatladı da ondanmı göremedi diye düşünüyorum tekrar klomen verdi günde 2ye çıkarttı birde infolic verdi pko var dedi daha önce hiç söylememişti ne yapmamız gerekiyor pko için

Valla canim onun icin yapcak bisey yok malesef bende bunun magduruyum Ben gunde 2 defa kullandim 5 gun boyunca. Bide sorsaydin keske catlayinca gorunuyomu diye. Infolic ney folic asitmi eger degilse bana ondan vermedi. Eger bendede olmazsa 1 ay ara verip sogan suyuna baslamayi dusunuyorum kistler icin. Bide stres yapiuomusun bilmiyorum ama yapmamaya calis ben yapmiyorum hayirlisiyla olsun hayirli zamanda saglikli sihhatli olsun insallah.

stres yapmıyorum desem yalan olur canım soğan kürünü yaptım ben bu ay 15 gün önümüzdeki ay da yaparım.. inofolic folik asit birde yumurta kalitesini artırıcı bi madde varmış içinde pkolulara veriliyormuş.. bugün tekrar ov. testi yaptım dünkü kadar koyu olmadı inşallah çatlamıştır

Ozaman su infoligi bende sorayim doktoruma. Ve insallah insallah catlaman olmus ve hamile kalmissindir canim ve burdan hamileyiiim dedigin dedigimiz zamanlarida goruruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…