Klomene Başlayan Çiçek Kızlar Birlikte Takip Edelim Süreci

nurbanunurr

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
89
Puanlar
13
Kızlaar selam tam 1 yıldır gebelik istiyorum ama maalesef olmadı sadece geçen ay kimyasal yaşadım bence her şeyi düzgünce anlatan takipte kalan bir doktorumda olmadı ama bugün bir ilçenin semt hastanesine gelen doktor bana klomen verdi ve takibini yapmak istedi inanılmaz mutluyum en azından çözüm arayan bir doktorum oldu amh 1.41 fsh: 7-12 arası hep dalgalı yaş: 1 ay sonra 30 benim gibi klomene başlayan yada çoktan başlamış olan kardeşlerim lütfen yazarsa çok mutlu olurum

Klomen bende her kullanışımda yumurtaları büyüttü ve kistlestirdi. Hatta iki ay doğum kontrol hapı kullanmam gerekti onlar erisin diye. Birgün çocuğum olursa üyelik adim ve şifremi vericem neler çektiğimi görsün şaka bir yana klomen ve femara ile gebelik elde eden çok kişi gördüm. İnşallah size de güzel etki yapar.

Bende kasım ayında kullandım tutmadı aralıkta 36 mm olmuştu doktor çatlatma iğnesi vurmadı 2 gün önce gittim çatlama olmuş gibi gözüküyor dedi pek ümitli değilim ya

Meehaba kizlar klomen kullanip. Hamile kalan var mi benim yaklasik bir bucuk senedir cocugum olmuyor pcos var dedi doktor klomen kullandim yumurtan catlamis tamm dedi beta testi verdim deger dusuk regl oldum sonrasinda zaten

Merhaba, klomen kullandıktan sonra mı gebe kaldınız acaba?

Merhaba evet klomeni kullandığım ay gebe kaldım hala inanamıyorum ve korkuyorum o kadar çok olmayacağına inanmışım ki
Ayyy maşallah hayırlı olsun ben de femara kullandım 16 ve 19 mm iki yumurta oluştu çatlatma vermedi değerlendirdik bakalım, dediğiniz gibi olmayacağına o kadar ikna olmuşumki 3 yıldır , şu an umutlanamıyorum bile yine negatif olursa çok üzülmeyim diye ..

Umutlanmamak gerekiyormuş evet 12 haftayı boşuna dememişler 2 hafta önce kalp atışını duydum rahatlamıştım ama bugün kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olacağım. Umarım sağlıklı sıhhatli olur hep böyle dua edin. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın. Çok zor.

Gecmıs olsun canım ben de 7+3 dü kese küçük kalmış kalp sesı duyamadık üç gün sonra gel dedı karar verecek sanırım bende 9 aydır bekledıgım gebelikti ne yapalım rabbım nasıp eder gene ınsallah olumsuz düşünme kürtajdan sonra etrafımda hemen gebe kalıp çocuklarını kucaklarına alan var her zaman için hayırlısını sağlıklısını dileyelim

İnşallah canık hayırlısı sağlıkla sıhhatle gelsin umarım bir sorun olmaz sağlıkla kucağına alırsın. Benim de geç döllenmeydi 9 hafta olması gerekirken bugün 7+6 idi. Bu şekilde devam eden çok genelik oluyor sıkmayın canınınızı

`