Klomene başlıyorum 2014

Klomen tedavisi gebelik hızlandırıcı bir yöntemmi?

• evet kesinlikle

OY: 5 55,6%
  • emin değilim

OY: 4 44,4%
  • hayır alakası yok

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

fulyaalp88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
13
3
3
37
Kızlar bu ay klomene başlıyorum.sizde benimle aynı durumdaysanız yaşadıklarımızı paylaşalım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de Klomenle hamile kaldım hem de ikiz :) şu an 10 haftalık hamileyim. Şu şekilde kullandım adetin 5. günü başlayıp 2 şer tane içtim ama o ay hamile kalmadım bir ay ara verdik sonraki ay aynı şekilde kullandım çatlatma iğnesi vs olmadım yumurtlama günümü hesapladım sadece. İnşallah Allah size de nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar ben de Klomenle hamile kaldım hem de ikiz :) şu an 10 haftalık hamileyim. Şu şekilde kullandım adetin 5. günü başlayıp 2 şer tane içtim ama o ay hamile kalmadım bir ay ara verdik sonraki ay aynı şekilde kullandım çatlatma iğnesi vs olmadım yumurtlama günümü hesapladım sadece. İnşallah Allah size de nasip etsin.

aaaaa maşallah canım ne güzel darısı başımıza doktor kontrolunde mı kullandın bende kullanıyorum bu ay basladım salı gunu kontorum var aşılama ile başvurduk biz

aaaaa maşallah canım ne güzel darısı başımıza doktor kontrolunde mı kullandın bende kullanıyorum bu ay basladım salı gunu kontorum var aşılama ile başvurduk biz

Evet ilk ay doktor vermişti polikistik over var bende yumurtalıklarını harekete geçirelim dedi hamile kalmayı hızlandırmak için :)

Evet ilk ay doktor vermişti polikistik over var bende yumurtalıklarını harekete geçirelim dedi hamile kalmayı hızlandırmak için :)

darısı başımıza canım maşallah hemde ikizzz sağlıklı iyi evlat olsunlar inşallah canım. ilk ay olmadı dedin ya ikinci ayda doktora gıttın mı kendı kendıne mı ıctın :)
bendede var yumurta tembelliği ama adetlerim çok düzenli sende nasıldı tatlım

darısı başımıza canım maşallah hemde ikizzz sağlıklı iyi evlat olsunlar inşallah canım. ilk ay olmadı dedin ya ikinci ayda doktora gıttın mı kendı kendıne mı ıctın :)
bendede var yumurta tembelliği ama adetlerim çok düzenli sende nasıldı tatlım

Evet canım ikinci ay kendim karar verdim :) benim de adetlerim düzenliydi başta doktor ilaç vs içmene gerek yok her şey güzel görünüyor beklemelisiniz dedi ama çok istekli olduğumuz için hızlandırmak istedi ve klomeni verdi daha da bana gelme dedi :) Allah isteyen herkese versin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin :)

ayy inşallah benimde ikiz olur benimde ilk ayım klomenle haftaya belli olcak 2 yumurtam vardı biri 19 diğrri 18 mm sabah ki muayenede akşam iğnemi oldum şimdi ayın 7 sini bekliyom sabırsızlıkla... hamilemiyim acaba ama hep olumsuz gibi hissediyom artık 14 AYoldu dile kolay:KK17:

Arkadaslar herkese slm bende polikistik overliym 1 yil progestan kullandim bir oglum var simdi adetlerm yine duzensiz ikinci bebegimde kiz olsun istiyorm hatta kizceler bile olabilir ikizcikler. Ben doktr.gitsem polikstik overli oldugum icin direk klomen verirmi ki ilk gidiste belki ikiz olurlar

Back
X