Haziran ayı famera ve klomen kullananlar 🌸

yesilelma13

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
334
274
18
31
Kızlar selam ben yarın klomen ve fameraya başlıyorum. Başka kullanan olursa burda birlikte takipleşelim. Bu topik uğur getirsin. Regli 5. Günü günde 1 klomen 2 tane famera kullanıcam toplam 5 gün. inşallah bu ay sağlıklı yumurtalar oluşur sağlıklı bebişlerimiz olur 🫶🌸🌸🌸

Merhaba,
Ben mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım fakat bu sefer yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
Dün (2 Haziran) Femara kullanmaya başladım
Sabah akşam 5 gün kullanacağım
Bu sabah da aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı içtim
İnşallah bu ay hepimiz bebiş haberi alırız 🤲🏼

Merhaba,
Ben mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım fakat bu sefer yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
Dün (2 Haziran) Femara kullanmaya başladım
Sabah akşam 5 gün kullanacağım
Bu sabah da aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı içtim
İnşallah bu ay hepimiz bebiş haberi alırız 🤲🏼
Bende ilk klomen kullandıgımda yumurtam büyüdü ancak gebelik oluşmadı, ikinci kullanışımda yumurtam büyümedi malesef :( bu ay klomen ve femarayı aynı anda kullanmaya başladım inşallah güzel sonuçlar alırız çörek otu kürünü bende yapıcam 🙈

Bende ilk klomen kullandıgımda yumurtam büyüdü ancak gebelik oluşmadı, ikinci kullanışımda yumurtam büyümedi malesef :( bu ay klomen ve femarayı aynı anda kullanmaya başladım inşallah güzel sonuçlar alırız çörek otu kürünü bende yapıcam 🙈
Estrofem kullananız var mı acaba aranızda bilgi sahibi olan 🥺🙏🙏

Merhaba kızlar ben de mayıs ayında Femara kullandım kontrole gittiğimde yumurtam çatlamış değerlendirin dedi doktor ama olmadı maalesef. Bu ay için de femaraya başladım adetin 5.günü yani bugün. 19 haziranda kontrole gideceğim

Merhaba kızlar ben 3 haziranda çatlatma iğnesi oldum son adet tarihim 20 Mayıs mide bulantım ve aşırı bel ağrım vardı bugün beta hcg verdim 98,50 çıktı. Bunlar ilacın etkisi değildir değil mi? Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?

Herkese merhabalar öncellikle inşallah bu ay hepimizin kucakları bebişle dokar benim klomenim btti 5 gün sonra doktora gittim s sağ yumurtalı sekiz milim de kalmış sol yumurtalım 18 mm rahim kalınlığı 11 mm acaba daha önce sonuçları bana yakın çıkıp hamile kalan var mı acaba

Merhaba kızlar ben 3 haziranda çatlatma iğnesi oldum son adet tarihim 20 Mayıs mide bulantım ve aşırı bel ağrım vardı bugün beta hcg verdim 98,50 çıktı. Bunlar ilacın etkisi değildir değil mi? Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?

Merhaba,
Son durumunuz nedir?

Back
X