• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@birkadin0 S Sugar11 Bu Son Olsun Bu Son Olsun kizlar bugun doktora gittim, rahim duvarin kalinlasmaya baslamis ve kan degerim 126olmus bur ihtimal normal gebelik olabilirmis, pazartesi gunu yine kan verecegim, kese gorunmedigi icin doktor,dis gebelik tedavisi uygulamayalim, bi ne oldugu belli olsun dedi, doktor bana bunlari soylerken dayanamayip agladim, once kimyasal dendi, sonra dis gebelik, simdide normal olabilir deniyor, Ben bu işimde Rabbimi kendime vekil kildim, yolumu cizsin hayilrlisini nasip etsin, gerisini biraktim.
En son tiroid kanseri oldugumda hangi doktora gidecegimi nasil ameliyat olacagimi bilemezken, ben bu işimde Rabbim seni kendime vekil kildim, bu işimi ve yolumu sen tain et dedim ve mucizem gerceklesti en cok iyi bir doktor beni buldu, ben hic caba sarf etmeden,amelyatimnherseyim tedvaim guzel gecti ve iyilestm. İnsallah bu istede Rabbim benim icin hayirli olani benim yoluma getirecektir. Allahima binlerce sukur olsun iyiki muslumanim.
canım sende yengem gibi kanamalarla hamilelik geçireceksin canım bence

Bu arada promotil women siparişi verdim gelince başlicam Z ZeynepYldr araştırdım ki inofolicten daha iyi myo inositol içeriği daha zengin kesinlikle al kullan derim müthiş yumurta kalitesi arttırmış

İyiyiz canım benim sen nasılsın, hamişlik başlarda uyku yapıyor zaten dinlen bol bol😍
valla öyle canım ama uyuyamıyorum kızım rahat bırakmıyor kafamı yastıga koydugum an anne kalk kalk kız git yatıyım diyorum yok kalk kalkıp kızımın oyuncaklarıyla oynuyoruz

Kizlar adetimin besinci gunu klomen kullanmaya baslicam ama adetimin ilk gunu kahve rengi lekelenmelerim oldu ikinci gunu geldi kirmizilar simdi sorum su ilk gunden mi yoksa ikinci gundenmi basliyor adetim??

Back
X