• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay atar mısın varsa

IMG_20201005_141523.webp

kizinbiri9 kizinbiri9 marka bilmiyorum ama 5 TL lik test. Pembe bı kabı vardı hatta görsem bilirim bu diye. Ben bunu öğlen yaptım akşama kan verdim 84 çıkmıştı. Yanılma olmuyor testler De bence. Ben çok yaptım hiç bişey çıkmamıştı canım sende de var yani benim fikrim

kizinbiri9 kizinbiri9 marka bilmiyorum ama 5 TL lik test. Pembe bı kabı vardı hatta görsem bilirim bu diye. Ben bunu öğlen yaptım akşama kan verdim 84 çıkmıştı. Yanılma olmuyor testler De bence. Ben çok yaptım hiç bişey çıkmamıştı canım sende de var yani benim fikrim
İnşallahh canım benimki de beş tllik surelab diye bir marka varsa da Allah'a emanet ediyorum yavrumu inşallah sağlıkla ilerler

Doktor keseye kadar kesinlikle iğne vermem dedi bebeğim coraspin içiyorum keseyi gördüğümüz an iğneye başlayacakmışım. Çok korkuyorum kimyasal mıdır diye inşallah sağlıkla ilerler 💓💓💋Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin lütfen
Her doktorun düşüncesi ne kadar farklı. Benimkide iğneye anında baslamazsak kimyasala dönüşebilir demişti. Hadi hayırlısı olsun😍 kan mı verdin idrar testi mi yaptın?

Her doktorun düşüncesi ne kadar farklı. Benimkide iğneye anında baslamazsak kimyasala dönüşebilir demişti. Hadi hayırlısı olsun😍 kan mı verdin idrar testi mi yaptın?
İdrar testi yaptım bu sabah kan verdim canım 😻bana doktor kimyasalı ne yapsak değiştiremeyiz dedi başsız yada kuyruğu olmayan sperm dökülüyormuş yumurtayı. İnşallah sağlıklı sonuçlar alırım ya

Back
X