• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomene yeni başlayanlar

Cevap verecek kimse yok mu? Çevremde bir iki arkadaşım kullanmış. Gün aşırı ilişki demiş doktorları. Acaba hata mı var biz mı yanlış anladık desem eşim de vardı yanımda. Birimiz duymasa diğeri duyardı. Yanlış birşey yapmaktan korkuyorum.

Merhaba, ben de kendinden bahsetmek istiyorum. 33 yaşındayım. 1 yıldır korunmuyoruz hiç gebelik oluşmadı. Hormon kan vs her şey normal ama bir türlü olmadı. Eşimde ufak bir sıkıntı vardı. Onu da doktorun verdiği takviyeyle çözdük. Bu ay tekrar kontrole gittim. Kan vs yapıldı. Hiçbir sıkıntı yok dedi. Ve klomene başladık. Bana çatlatma iğnesi demedi. Günde iki kez kullandım. Bugün 4. Günüm. Pazartesi kontrole gideceğim. Yumurta kontrolü yapıp ilişki planlayacağız dedi. İlacı kullanırken de cinsel perhiz verdi. Çevremden perhiz verilmediğini vs söylediler. Benzer bir durum yaşayan var mı?
Bende bu ay Letu ve Klomeni bir arada 7 gün kullandım doktor bana da gün aşırı ilişki dedi iğne vermedi bende dediklerini yaptım ve dpo11 deyim ama perhiz bilmiyorum

Bende bu ay Letu ve Klomeni bir arada 7 gün kullandım doktor bana da gün aşırı ilişki dedi iğne vermedi bende dediklerini yaptım ve dpo11 deyim ama perhiz bilmiyorum
Pazartesi kontrole gittiğimde sorayım neden böyle bir yol izlemiş. Teşekkür ederim bu arada ❤️

Pazartesi kontrole gittiğimde sorayım neden böyle bir yol izlemiş. Teşekkür ederim bu arada ❤️
Bend pazartesi kontrole gidecem klomen için bugün bitiyor ilacım ama doktor yasak vermediği bana sana da muhtemelen pazartesi ilişki önerirse bikaçgün öncesinden birikince daha sağlıklı oluyormuş sperm ondan dolayı demiş olabilir

Hanımlar merhaba klomene başlayacağım ilk defa nasıl kullandınız dozunuz ne kadardı ne zaman kontrole gittiniz ve ne zaman gebelik oluştu bilgilendirebilir misiniz
Merhaba bende 1,5 yıldır korunmuyoruz herşeyimiz normal şükür . Bu ay ilk kullandım banada igne vermedi bende korktım sordum bana dedi ilkinde bakalım vermiyoruz . Bende evde ovülasyonla takip ettim , ilaç 5. Günü kullanmaya başladım sabah akşam 5 gün . İlaçtan 6. Günü yumurtlama gördüm 7. Gün çatladı yani dün . Bakalım neler olucak

Ovülasyon testlerimide atayım fikir olsun

Eklentiler

• IMG_7134.webp
    IMG_7134.webp
    108,3 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba bende 1,5 yıldır korunmuyoruz herşeyimiz normal şükür . Bu ay ilk kullandım banada igne vermedi bende korktım sordum bana dedi ilkinde bakalım vermiyoruz . Bende evde ovülasyonla takip ettim , ilaç 5. Günü kullanmaya başladım sabah akşam 5 gün . İlaçtan 6. Günü yumurtlama gördüm 7. Gün çatladı yani dün . Bakalım neler olucak
Mesajı okuyunca cevap vermek istedim çünkü bende bu ay ilaç kullandım 7 gün Klomen ve Letu döngümün 15-16. Günü ovu testi pik çıktı sonra döngünün 25-26. Günleri tekrar pik oldu meğer ilkinde yumurtlama olmamış ilaçların etkisiyle LH dalgalanması olabiliyormuş. Bence sende takip et belki henüz yumurtlama olamamış olabilir sende de testlerin varsa devam etmeni öneririm

Mesajı okuyunca cevap vermek istedim çünkü bende bu ay ilaç kullandım 7 gün Klomen ve Letu döngümün 15-16. Günü ovu testi pik çıktı sonra döngünün 25-26. Günleri tekrar pik oldu meğer ilkinde yumurtlama olmamış ilaçların etkisiyle LH dalgalanması olabiliyormuş. Bence sende takip et belki henüz yumurtlama olamamış olabilir sende de testlerin varsa devam etmeni öneririm
Aaaa gerçekten mi ilaçtan kaç gün sonra pik oldu benim döngünğn 25,26 adet günüm ama

Bend pazartesi kontrole gidecem klomen için bugün bitiyor ilacım ama doktor yasak vermediği bana sana da muhtemelen pazartesi ilişki önerirse bikaçgün öncesinden birikince daha sağlıklı oluyormuş sperm ondan dolayı demiş olabilir
Aman ne bileyim ya zor işlermis bunlar. 3 yıldır evliyim. Korunmayı bırakınca hemen olacak sandım saf saf. Şimdi uğraş dur.

Merhaba kızlar. Bende bu ay ilk kez doktor kontrolünde klomen kullanmaya başladım. Bu gün 5. Günüm son yani. Salı günü kontrole gideceğim. İnşallah her şey yolunda ilerliyordur. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah bu ay

Kızımda da femara 3. Gün başlayıp 5 gün kullandım sonra kontrole gittim çatlatma iğnesi kullandım değerlendirmiştir ve hamile kalmıştım şimdi 2.için uğraşıyorum
Merhaba bende ikinci çocuk için uğraşıyorum 2 yıldır olmuyor malesef. Klomen başlattı doktorum. Çatlatma iğnesi ne gibi durumlarda veriliyor acaba herkese veriliyor mu?

Merhaba bende ikinci çocuk için uğraşıyorum 2 yıldır olmuyor malesef. Klomen başlattı doktorum. Çatlatma iğnesi ne gibi durumlarda veriliyor acaba herkese veriliyor mu?
Merhaba çatlatma iğnesi her durumda verilmiyor canım pcosta yumurta catlamada zorlananlar da falan veriliyor yada Dr dan Dr a degisiyir riske atmamak adına veren drlar da var

Merhaba çatlatma iğnesi her durumda verilmiyor canım pcosta yumurta catlamada zorlananlar da falan veriliyor yada Dr dan Dr a degisiyir riske atmamak adına veren drlar da var
Anladım. İlk çocuğunuzda da kullandım demişsiniz. Acaba nasıl değerlendirdiniz her gün olacak şekilde mi gün aşırı mı

Bende 4 sene oldu bekliyoruz inşallah hayırlısıyla olur herkesin
Ben bir de vitamin kullanıyorum yumurta geliştirici rezerv women diye doktor yazdı birde diyet be spora başladım hangi doktora gittiysem zayıfla dedi 70 kiloyum Tedavide diyete başladım 4 gündür 2 kilo gitti inşallah faydası olur

Anladım. İlk çocuğunuzda da kullandım demişsiniz. Acaba nasıl değerlendirdiniz her gün olacak şekilde mi gün aşırı mı
Evet kızımda çatlamayla kaldım ilk ayda verdi Dr zaten çatlatma iğnesini 24.ve 36.Saate iliski dedi sonra gün aşırı dedi ben 12.24.ve 36. Saati degerlendirmistim dpo 11 de cok silik çizgi 12. Günde kan testiyle gebelik öğrendim

Evet kızımda çatlamayla kaldım ilk ayda verdi Dr zaten çatlatma iğnesini 24.ve 36.Saate iliski dedi sonra gün aşırı dedi ben 12.24.ve 36. Saati degerlendirmistim dpo 11 de cok silik çizgi 12. Günde kan testiyle gebelik öğrendim
Anladım teşekkür ederim🌸 inşallah güzel haberler alırız bu ay hepimiz

Back
X