klomenin kullanımı....yardım..

feyzaaa

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
600
81
318
Merhaba
Dün dr.gittim klomene başlayalım dedi.Günde 1 tane içiyorum.Ama diğer yorumlarda sanki 2 tane içiyolarmış gibi algıladım...klomen kullanan arkadaşlar günde kaç tane içiyorsunuz

Merhaba
Dün dr.gittim klomene başlayalım dedi.Günde 1 tane içiyorum.Ama diğer yorumlarda sanki 2 tane içiyolarmış gibi algıladım...klomen kullanan arkadaşlar günde kaç tane içiyorsunuz

merhaba evet bazı doktorlar gunde 2 tane verıyo ama yenı başlamışsın o yuzden bır tane vermiştir bnada ilk kullandıgımda bır tane verdı daha sonrakı aylarda gunda 2 taneye yukselttı

merhaba evet bazı doktorlar gunde 2 tane verıyo ama yenı başlamışsın o yuzden bır tane vermiştir bnada ilk kullandıgımda bır tane verdı daha sonrakı aylarda gunda 2 taneye yukselttı

Teşekkürler...Siz şuan ne aşamadasınız?

merhaba ben de klomene yeni bitirdim bugün biteli 2. günüm ve doktora gidicem öğleden sonra dr bana gün de 2 tane verdı adetin 3. günü başladım ve 5 gün boyunca kullandım ancak 2 gündür karnımın alt kısmı sanırım yumurtalıklarımda şişkinlik hissediyorum ama karnım şiş değil ve agrı var adet dönemimde bile agrı hissetmezken bu agrıya bir anlam veremedim ..

Yumurtalıkların büyümüştür belki sonucunu merak ediyorum.İnş herşey yolunda gider

rica ederım canm klomenı bellı bı sure kullanıyosun ondan sonra zararlı olmaya baslıyo o yuzden puregon iğneler var onları kullanıyorum benım buyuyo çatlıyo ama gebelık olmuyo

Bu yıl inş bütün isteklerine kavuşursun.Kendim ve herkes için bebekli bir yıl olmasını diliyorum Rabbim'den..

yeni geldim aranıza arkadaşlar :) bende klomen kullandım 2 ile başladım yumurta gelişmeyince 3 e çıkarttı yumurta büyüdü fakat e2 hormonum yükselmedi.iğneye başlıcaz artık. klomen tarzı ilaçların deneme süresi 3 defa bilginiz olsun.

hoşgeldın benım klomen hakkım doldugu için puregon iğne kullanıyorum onunda suresı 6 aymış bu 3.ayım catlatma iğnemı pazar gunu oldum beklıyorum e2 kac çıktı

Son düzenleme:

Hoşgeldin :)) İnş iğnede herşey olumlu olur.Bende perşembe günü kontrole gidiyorum..bakalım neler olacak

canım bende ılk başladığımda farklı bır agrı olmuştu özellilkle bacağımı kendime doru çekerken merdiven çıkarken dolgunluk hıssı oluyor güzel bir şey en azından yumurtaların büyüyor ve ilaçtan etkilenmiş.inş. rabbim hepimize verir.

Hoşgeldin :)) İnş iğnede herşey olumlu olur.Bende perşembe günü kontrole gidiyorum..bakalım neler olacak

hoşbulduk canım :)))) iğneye daha başlamadık gonal f adında bir iğne vereceğini söylemişti inş. iyi olur birde benım tuplerımdeki tıkanıklık film sırasında açıldı.iğnede tereddütlüyüm ve korkuyorum.bilmiyorum nolacak.seninde sonucunu merakla bekliyorum.inş. gönlünce olur.

hoşgeldın benım klomen hakkım doldugu için puregon iğne kullanıyorum onunda suresı 6 aymış bu 3.ayım catlatma iğnemı pazar gunu oldum beklıyorum e2 kac çıktı

hoşbulduk canım teşekkürler.ben ilk serophene adında bir ilaç kullandım günde 2 taneydi o zaman yumurta 16mde kalmıştı e2:91di.olmadı.sonra ertesi ay klomen kullandım onu 3e çıkarrtı yumurta 2 tane oldu 17 ve 19 mm idi e2:366 oldu çok umutlandım yükseldi diye fakat doktor bu durumda 500ün üzerinde olması gerektiğini söyledi,maalesef o ayda olmadı sonraki ay yine klomen 3 tane kullandım yumurta yıne 2 tane oldu 19 ve 21 mm gayet iyi dedi doktor fakat yine e2:280de kaldı.bu arada yumurta takibinden sonra ovitralle çatlatma iğnesi vuruldum.rahim filmi çektirdim.tüplerim tıkalıydı.film sırasında açıldı. bu ay gonal f adında bir iğne vereceğini söyledi.bilmiyorum nolacak.hayırlısı diyorum canım.umarım yardımcı olmuşumdur.

anladım canım benım bu ay e2 600 kusur cıvarında cıktı ben puregon iğne kullanıyorum korkacak bırşey yok yumurtam buyuyene kadar her gun bellı bır saatten ve dozda göbekten vuruyorum zaten doktorum cok sık kontrole cagırıyo duruma göre ilacın dozunu yukseltıp yada duşürüyoruz sonrada catlatma iğnesı oluyorum bu sekıldede hamıle kalanlar var

iyi aksamlar kızlar.bende klomen tedavisine basladım bu ay.gunde 1 hapla basladı yarın kontrolum var.umarım iyi seyler söyler dr um . bu arada bel agrısı ve de karın bölgesnde agrı var. hiç agrı hissetmezdm önceden.

Merhaba kızlar..
Bugün dr. gittim kist yok dedi.bir tane sağlıklı yumurtam varmış.Pazartesi tekrar çağırdı çatlatma iğnesi yapacağını söyledi sanırım daha sonrada aşılama olacak..

Umarım sonuçların iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…