klomenin kullanımı....yardım..

merhaba kızlarr bende bu ay klomene başadım adetimin 5. günü içtim dün bitti c.ertesi doktora gidicem..
Ama kasık bölgemde şişlik ve ara ara sancım oluyo özellikle sağ kasğımda .. acaba yumurtam büyümüş ve çatlamış olabilir mi ?
İlaç bittikten kaç gün sonra yada ne zaman ilişki olmalı ?
doktora gidene kadar kaçırmayız umarım ..:26:
sizlerde de oldumu şişkinlik ve sancı ?

merhaba kızlarr bende bu ay klomene başadım adetimin 5. günü içtim dün bitti c.ertesi doktora gidicem..
Ama kasık bölgemde şişlik ve ara ara sancım oluyo özellikle sağ kasğımda .. acaba yumurtam büyümüş ve çatlamış olabilir mi ?

merak etme canım kacırmazsın genelde anca buyuyo zaten kontrole gıttıgınde yumurtan yeterı kadar buyumuşse catlatma iğnesı verır zaten ozaman söyluyor ilişki günlerini

merak etme canım kacırmazsın genelde anca buyuyo zaten kontrole gıttıgınde yumurtan yeterı kadar buyumuşse catlatma iğnesı verır zaten ozaman söyluyor ilişki günlerini

hmm anladım yani geç olmaz dimi ozamana ? aslında yarın çağırdı ama çalışıyorum yarın gidemicem c.ertesiye kaldı o yüzden :19:

hmm anladım yani geç olmaz dimi ozamana ? aslında yarın çağırdı ama çalışıyorum yarın gidemicem c.ertesiye kaldı o yüzden :19:

eger imkanın varsa yarın gıt ama sen yınede gun asırı degerlendır doktora gıdemıceksen belllı olmaz canım belkı çtlmak uzeredır

eger imkanın varsa yarın gıt ama sen yınede gun asırı degerlendır doktora gıdemıceksen belllı olmaz canım belkı çtlmak uzeredır

Dimi ben yine önlemimi alayımda taktir Allahtan doktorumda bişey söylemedi aslında keşke söyleseymiş ilaç dün bitti çünkü neyse hayırlısı artık. .

Dimi ben yine önlemimi alayımda taktir Allahtan doktorumda bişey söylemedi aslında keşke söyleseymiş ilaç dün bitti çünkü neyse hayırlısı artık. .

kendını strese sokma canım zaten olacaksa bunlar bı vesıle o yuzden rahat ol sen bu gunlerı yınede kacırma çatlamamıştır ama yınede bellı olmaz

kendını strese sokma canım zaten olacaksa bunlar bı vesıle o yuzden rahat ol sen bu gunlerı yınede kacırma çatlamamıştır ama yınede bellı olmaz

tamam canım saol bilgilendirdiğin için .. Rabbim hepimize isteyen herkese yaşatsın bu sevinci ..

meraba kızlar dr a gttm yumrtan cok guzel dedi.14.5 milimlik yumrtam varmıs 11.gunumde.guzel gayet dedi.kayganlastrcı kullanıyrum dedim.ne de olsa kmyasal kullanmasan daha iyi dedi. bilginiz olsun bayanlar.ctesi gene gidicem iğne yapacak galiba.

Aranıza yeni katılanlardanım. 4 yıllık evliyim. Doktorum son muayeneden sonra klomen verdi reglimin 3.günü kullanmaya başladım.5 gün, günde 1 tane içtim. Reglimin 12-13-14.günleri ilişki önerdi. Şu an beklenen regl günümdeyim ama kanamam yok sadece vücutta regl öncesi şişkinlik sizce durum ne olabilir test alayımmı biraz daha mı bekliyeyim...

merhaba arkadasım ben de ılk kez gecen ay klomene basladım gunde 1 adet ıctım.. doktora gıttıgımde 20mm yumurtam olmutu. sonradan ovıtrelle ıgnemı oldum 31 aralıkta su an beklemedeyım...

kızlar selam klomenin ilk ayında yumurtası gelismemis olup kasık ağrısı çeken varmı

canım adet oldum yaa. doktor da hsg cekılmemı ıstedı bır de esım de test yaptırcak. hsgyı adetın 7. gunu cekıcez dedı. bu ay yokuz tatıldeyız donusta obur adetımde cekecek doktor. anestezili çekecek bakalım.

Hayırlısı olsun canım.Hsgden sonra hamile kalan çok oluyormuş inş seninde öyle olur.İyi tatiller canım

kızlar selam klomenin ilk ayında yumurtası gelismemis olup kasık ağrısı çeken varmı

Merhaba öyle bir sorunum olmadı ama yavaş büyüyordu benimde incir yemeye başlamıştım ondan sonra hızlandı.Sende günde 2 tane incir ye canım ve en az 2 bardak süt ve 2 kase yoğurt yemeye çalış.Hakkımızda hayırlısı

inş canım da benim cok agrım var onu arastırıyorum

Kızlar bende bu ay klomene başladım 12.14.16.18 günlerinde ilişki önerdi öncesi ve sonrası ilişkinin sakıncası yok dimi cevaplarsanız sevinirim

kızlar e2 tahliiniz kaç çıkıyor? benim hep düşük aşılamam bu yüzden iptal edildi :( sizlerinkini de öğrenmek istiyorum yazarsanız.

Back
X