Aşılama klomenle aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

uzayajans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
2
0
36
İstanbul
merhabalar ben foruma yeni katıldım daha önce hep takip ediyordum ama yazmamıştım 11 yıllık evliyim 10 yaşında bir oğlum var 26 kasımda çatlatma iğnesi yapıldı 28 kaşımda aşılamam yapıldı 11 aralıkta kan testi sonuç pozitif değer hcg değeri 75 çıktı ve çok mutlu oldum daha önce düşük yaptığım için emin olmak için 2 gün sonra yine kan testi sonuç 260 çıktı . ayın 20 sinde kontrole çağırdı doktorum kese görünür diye. 12. gün evde idrar testi yaptığımda çok silik hayal gibi ikinci çizgi belirmişti. isteyen herkesi rabbim evlat sahibi yapsın inşallah. bu durumda olanlar için yazdım belki bir umut olur.

merhabalar ben foruma yeni katıldım daha önce hep takip ediyordum ama yazmamıştım 11 yıllık evliyim 10 yaşında bir oğlum var 26 kasımda çatlatma iğnesi yapıldı 28 kaşımda aşılamam yapıldı 11 aralıkta kan testi sonuç pozitif değer hcg değeri 75 çıktı ve çok mutlu oldum daha önce düşük yaptığım için emin olmak için 2 gün sonra yine kan testi sonuç 260 çıktı . ayın 20 sinde kontrole çağırdı doktorum kese görünür diye. 12. gün evde idrar testi yaptığımda çok silik hayal gibi ikinci çizgi belirmişti. isteyen herkesi rabbim evlat sahibi yapsın inşallah. bu durumda olanlar için yazdım belki bir umut olur.

Senin adina cok sevindim canim hayirli olsun darisi bizim basimiza olur insallah. Ben bekleme suremi yariladim haftay cmtsi kan testi yapicam insallah

Rabbim bize de o günleri göstersin inşallah...

Tebrik ederim...Allah'ım tamamına erdirsin,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

bence idrar testine kafanı takma önemli olan kan ki yaptırmışsın ve değerin artmış bu çok güzel bişey bende ilk idrar testi yaptırmıştım arkasından kan tabiki çok şükür bi kızım oldu inş.hayırlısıyla kucağına alırsın

Back
X