• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇATLATMA İĞNESİ SONRASI

hyagmur

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
11 aralıkta çatlatma iğnesi+klomen kullandım reglim 2 gün geçti gelecek gibi de değil hafif kramplarım var yüzüm sivilcelendi bugün ilk idrarla değil ama gebelik testi yaptım negatif beyaz ve sarımsı bi akıntım var böyle bir durum yaşayn varsa yardımcı olabilir mi

Benimde regl 2 gün gecikmeli, iğneden sonra 18. Günde kahverengi leke görmeye başladım. Yarında falan da regl gelir muhtemelen.
Ben 17. Günde beta vermiştim 3.1 çıkmıştı ama muhtemelen kimsayal gebelik geçirdim.

Benimde regl 2 gün gecikmeli, iğneden sonra 18. Günde kahverengi leke görmeye başladım. Yarında falan da regl gelir muhtemelen.
Ben 17. Günde beta vermiştim 3.1 çıkmıştı ama muhtemelen kimsayal gebelik geçirdim.
Yani anlamadım düzenli regl oluyorum çatlatma iğnesi mi geciktirdi anlamadım gebelik yoksa kafam karıştı

Yani anlamadım düzenli regl oluyorum çatlatma iğnesi mi geciktirdi anlamadım gebelik yoksa kafam karıştı
Ya gebelik yoksa muhtemelen iğneden dolayı hormonlardan kaynaklı. Progesteron kullanıyorsanız o da geciktiriyor ama onda doktor gebelik yoksa ona göre bıraktırıyor sanırım. Bir de nadir ama yumurta iğneye rağmen çatlamayıp kiste dönüşebiliyor. Siz durumunuza göre doktorunuza bir görünün isterseniz 😌

Ya gebelik yoksa muhtemelen iğneden dolayı hormonlardan kaynaklı. Progesteron kullanıyorsanız o da geciktiriyor ama onda doktor gebelik yoksa ona göre bıraktırıyor sanırım. Bir de nadir ama yumurta iğneye rağmen çatlamayıp kiste dönüşebiliyor. Siz durumunuza göre doktorunuza bir görünün isterseniz 😌
Merhaba siz adet gördünüz mü acaba aynı surecteydik sizinle takip ettim de

Evet bende merak ediyorum size günlerimiz de aynıydı. Benim de dün adet günümdü olmadım göğüslerim çok ağrıyor ve bel ağrım var adet olacağım ama ne zaman bilmiyorum

Ben 14. Gün idrar testi yaptım, böyle gölge gibi bir şey görünüyor gibiydi ama sonra kendi kendime uyduruyorum deyip testi çöpe attım. 17. Güne kadar da bekledim iğneden sonra. Adet günümde geçince 17. Gün kan verdim beta 3.1 çıktı. Sağlık ocağı hemşiresi, değeriniz yükselebilir takip edelim dedi. Ama maalesef ertesi gün regl oldum.
Sanırım kimyasal gebelik geçirmişim

Back
X