Klomenle çatlatma iğnesi

Adszgzl

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
125
59
18
Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım iki yıllık evliyim üç tane düşük yaptım iki ay önce pıhtılaşma olduğunu öğrendik iki aydırda yumurta takibi yapılıyo adetimde düzenli sayılmaz 9 haziranda çatlatma iğnesi oldum yumurtam 21mm olmuştu gebelik varmıdır ne zaman kesin sonuç verir

Gebeliği bilemeyiz ama burayı takip ettiğim kadarıyla iğnenin üstünden 15 gün geçsin öyle test yap ilk 10 gün test yapma iğnenin etkisiyle hcg yüksek çıkıyormuş

Eşimde bende çok istiyoruz düşüklerde ruhen çökertti beni korkularım var tekrar düşerse diye Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

Eşimde bende çok istiyoruz düşüklerde ruhen çökertti beni korkularım var tekrar düşerse diye Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
İnşallah olur canım Doktorun başka ilaç verdimi sana?

İlaç kullanıyorum iki aydır kan sulandırıcı folik asit 10 gündürde progesteron kullanıyorum ahim duvarını lalınlaştırıyomuş düşüklerdede kullanmıştım
Tamam Ozaman Allahın izniyle korkma düşmez inş iyi düşün ve çocuğunu gençlik yaşlarında hayal et lise üniversite düşünsene bir can gelecek dünyaya Allah nasip etmişse ip hoplasan yine bişey olmaz:)

Senin varmı çoğun hafsa
Yok canım bende iki yıllık evliyim ama hep korundum şimdide çocuk istiyorum 4 aydır kendi gelmedi bende bu ay ilk defa klomen denedim ayın 13 ünde iğne vuruldum bayramdan sonra test yapacağım inş.hayırlısı

Rabbim büyük verir inşallah siz yeterki umudunuzu kesmeyin dahada yeni bırakmışsınız korunmayı bildiğim kadarıyla rahim erkeğin spermini kabulleniyomuş önce

Bende aynen hiç bişey bilmiyor muşum:) sen bayramdada öğrenebilirsin sanırım belli olmuyor bazen adet tarihinden önce negatif çıkıp sonra pozitif olan çok insan duydum bayramdan önce kesin yapma testini..bayramdan sonra en garantisi olur senin için

Bende aynen hiç bişey bilmiyor muşum:) sen bayramdada öğrenebilirsin sanırım belli olmuyor bazen adet tarihinden önce negatif çıkıp sonra pozitif olan çok insan duydum bayramdan önce kesin yapma testini..bayramdan sonra en garantisi olur senin için
Bayramdan önce öğrenmem gerek izine ayrılacağız maalesef kaynanamın yanına gideceğiz oda iş yaptırmaya çok hevesli

Bayramdan önce öğrenmem gerek izine ayrılacağız maalesef kaynanamın yanına gideceğiz oda iş yaptırmaya çok hevesli
Benim ikinci gebeliğim geç döllenmişti adetim geçti iki kere birer hafta arayla kan tahlili yaptım çıkmadı bayramdan sonra tekrar yaptırdık bir buçuk aylik hamileydim ama çok sürmedi üç buçuk aylıkken düştü

Ozaman arefeden bir önce yada arefe günü bak kaynananın işinden kurtulursun inş:))

Perşembe yapıyım diyom daha fazla dayanamayacm kan pıhtılaşması var bende ondan düşmüş bilmiyoduk keşke başında bütün testleri yaptırsaydık

Hımm olsun artık biliyosun sebep kalmadı bak:) cumaya kadar sabret banada sonucu kesinlikle yaz olurmu

Back
X