Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım msjını yeni gördüm idrar tahlilini erken yaptın sen benceMalesef yine olmadı bu ayda bebiş yok Allahım herkese sabır versin inşallah tez zamandada olur
Dün adet oldum yaa bu ayda olmadı yarın memlekete gidiyorum eşimde görevlendirme verdiler suriyeye gidecek bizim çocuk işi kaldı artık Allahım tez zamanda isteyen herkes versin inşallahCanım msjını yeni gördüm idrar tahlilini erken yaptın sen bence
Canım benim üzülme nasip neyse o olur eşin geç mi gelecek bende üzülüyorum adet belirtilerim öyle şiddetliki her an olabilirim ama hiç bişey canımızdan kıymetli değil Allah ne verirse hayırlısını versinDün adet oldum yaa bu ayda olmadı yarın memlekete gidiyorum eşimde görevlendirme verdiler suriyeye gidecek bizim çocuk işi kaldı artık Allahım tez zamanda isteyen herkes versin inşallah
Çok şükür kalabiliyorsun sadece zamanı gelince olacakİkinci düşüktn üç ay korundk bıraktığımız ay hamile kalmıştım
Sen kaç yıllık evlisin canım tedavi görüyomusunÇok şükür kalabiliyorsun sadece zamanı gelince olacak
Benim daha 10 gün var ama ağrım çok![]()
Senin
Sen kaç yıllık evlisin canım tedavi görüyomusun[/QUOT inşallah en kısa zamanda bebişin olur
Kolay bişey aslında ilaç içince düşüyorTedavi ne uygulu peki kötü bişeymi dediğin
İnşallah canım benim misafirlikte yazamıyorumAynen öyle valla bende bu ay kesin olur diyodum ama kafaya çok takmıştım pisikolojikmen oluruna bırakmak gerek niueyse ben iki gebeliğimdede memleketteydim orda düşünmüyorum düşünecek vakitte olmuyo inşallah yine olur seninde olursa yazarsın canım rabbim büyük neye ol dedide olmadı inşallah tez zamanda kalırız