klomenle hamile kalan arkadaslar ilk belirtiler ne zaman oldu ?

bakseen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
105
46
37
Arkadaslar ilk belirtileriniz ne zaman basladi acaba neler yasadiniz tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim :)

Klomenle 3 gebelik tecrübesi olan biri olarak sana yardimci olmaya çalışayım ilk gebeligim de adetime 5 gün kala göğüs uclarim koyulastigini farkettim aşırı gaz şişkinlik hazımsızlık vardı ve sürekli uyuyordum 2 gebelikte adetime 2 gün kala midem bulanmaya başladı halsizlik aşırı derecede vardı lakin düşükle sonuçlandı 3 gebelikte hiç bir belirti olmadı adetim 4 gün geçince evde test yaptım pozitif çıktı hatta inanmadim belirtim yok diye ama kese gorundukten sonra bulantı halsizlik ve diğer bütün gebelik belirtilerini yoğun bir şekilde yaşadım

Cok tesekkur ederim ya Allah evlatlarinizi size bagislasin insallah :) benimde adetime 5 gun var ve kasiklarimda hep bi hareketlilik arada sanci girmeler var. Gogsumde hafif sanci oluyo sanki ama ucunda siyahlasma yok. Catlama ignesi yaptiktan 14 gun sonra test yapin diyolar benimde daha 10 gun oldu insallah bu sefer tutmustur :)

Cok tesekkur ederim ya Allah evlatlarinizi size bagislasin insallah :) benimde adetime 5 gun var ve kasiklarimda hep bi hareketlilik arada sanci girmeler var. Gogsumde hafif sanci oluyo sanki ama ucunda siyahlasma yok. Catlama ignesi yaptiktan 14 gun sonra test yapin diyolar benimde daha 10 gun oldu insallah bu sefer tutmustur :)
İnşallah sen de en kisa zamanda bebesine kavusursun iyi dileklerin için Allah razı olsun ayrıca ben hep adet olacakmisim gibi sancim oluyordu hatta oldum sanıp wc ye kosuyordum birsey yok. garanti olsun diyorsan direk kandan baktir bence çünkü ben son gebelikte catlatma ignesinin 19.günü evde test yaptım silik çizgi çıktı yani 14.gun yapsaydim belki de çıkmayacaktı boşuna uzulecektim

İnşallah canım benim senin durumunun aynisi bende de var su an adetin 7 gün var ve çatlatmak iğnesinin de 7. Günü ama bende hic bir belirti yok

İnşallah canım benim senin durumunun aynisi bende de var su an adetin 7 gün var ve çatlatmak iğnesinin de 7. Günü ama bende hic bir belirti yok
Bugun benim adet gunum ve o hissettigim sancilar falanda kalmadi :110: test yapmicam uzulmekten korktugum icin bakalim nolcak :) sendede kist varmi canim

Yok canim bekliyorum daha :) sende durumlar nasil
:) daha var benim adetime önüzde ki pztesi falan olmam gerekiyo valla ben test falan yapmadım günüm geçerse ancak o zaman ama şu an hiçbirrr belirti yok ufacık bile olsa bilmiyorum artık hayırlısı nasip korkuyorum bi yandan da zaman çabuk geçse mi geçmese mi bilemedim :)

:) daha var benim adetime önüzde ki pztesi falan olmam gerekiyo valla ben test falan yapmadım günüm geçerse ancak o zaman ama şu an hiçbirrr belirti yok ufacık bile olsa bilmiyorum artık hayırlısı nasip korkuyorum bi yandan da zaman çabuk geçse mi geçmese mi bilemedim :)
Insallah hayirlisiyla olur canim.bencede simdi yapma insan testi yapipta olumsuz sonuc gorunce daha kotu oluyo beklenti dahada artiyo yani ben oyle olmustum :) Yilmamak lazim hic bir belirti yasamadan hamile kalanlarda oluyor :) benim de adet zamanim geldi yarin evde test yapmaya karar verdim bakalim neler olcak :)

merhaba,

ben bu ay klomen kullandim.kizim 21 aylik ve sütüm az olsa da emziriyorum.doktora sormayi akil edemedim.receteyi okurken de herhangi bir olumsuzluk yazmadigi icin kullandim.Ama daha cok sütüm az kizim daha cok aliskanliktan emiyor diye ilaci kullandim.bugün asilama olurken doktora catlatma ignesini sordum.o da bana igneden ziyade klomeni düsünmem gerektigini söyledi.bugün kü doktor kendi doktorum degil onun yerine bakiyor.

simdi ben cok huzursuzum.internetten biraz bakayim dedim ama cok da fazla bir sey cikmadi.Bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

Insallah hayirlisiyla olur canim.bencede simdi yapma insan testi yapipta olumsuz sonuc gorunce daha kotu oluyo beklenti dahada artiyo yani ben oyle olmustum :) Yilmamak lazim hic bir belirti yasamadan hamile kalanlarda oluyor :) benim de adet zamanim geldi yarin evde test yapmaya karar verdim bakalim neler olcak :)
Bende iki hafta önce çarşamba günü iğne oldum muhtemelen ayni gün olmusuz sanırım... Benimde perşembe günü adet günüm belirti bende de hic yok yarin test yapınca yaz olur mu.. İnsAllah olumlu sonuc alırsın :KK66:

Ay
Bende iki hafta önce çarşamba günü iğne oldum muhtemelen ayni gün olmusuz sanırım... Benimde perşembe günü adet günüm belirti bende de hic yok yarin test yapınca yaz olur mu.. İnsAllah olumlu sonuc alırsın :KK66:
Amin insallah canim :) evet ayni hafta olmusuz seninle bende hep adet belirtileri vardi gercekten edetin belirtileride olabilir mujdelerin haberciside :) yarin insallah mujdeli haber veririm

Test yaptim sonuc olumsuz malesef.....:KK12:
Hayırlısı diycez ne yapalım adeti beklicez artik :KK66: üzülme desende takılıyor ama takma elbet bigun olacak.. Rabbim vermiyorsa da vardır bi bildiği .. Tevekkül edip bekleyeceğiz biz elimizden geleni yapıp gerisi rabbine birakicaz verirse de amenna vermezse de.. Dua edeceğiz tez zamanda versin diye.. Hic sıkma canini :KK66:)

Hayırlısı diycez ne yapalım adeti beklicez artik :KK66: üzülme desende takılıyor ama takma elbet bigun olacak.. Rabbim vermiyorsa da vardır bi bildiği .. Tevekkül edip bekleyeceğiz biz elimizden geleni yapıp gerisi rabbine birakicaz verirse de amenna vermezse de.. Dua edeceğiz tez zamanda versin diye.. Hic sıkma canini :KK66:)
evet insan adetin geldiğini görünce bi an yerde mi olduğunu gökte mi olduğunu nerede olduğunu sapıtıyo neden ama yaa :KK43: diyo ama yapacak bişey yok sabır inş bir ben değil her kim istiyosa her kim allahım yardım et bu ay olsun lütfen diyorsa versin rabbim tez zamanda çok zor allah beterinden saklasın :KK43: dua edelim birbirimize çok dua edelim.

evet insan adetin geldiğini görünce bi an yerde mi olduğunu gökte mi olduğunu nerede olduğunu sapıtıyo neden ama yaa :KK43: diyo ama yapacak bişey yok sabır inş bir ben değil her kim istiyosa her kim allahım yardım et bu ay olsun lütfen diyorsa versin rabbim tez zamanda çok zor allah beterinden saklasın :KK43: dua edelim birbirimize çok dua edelim.
Evet canlar yapacak bisey yok rabbim nezaman ol derse ozaman olacak bende bide polikistik over var sikintiliyim ama elimden geldigince takmamaya calisiyorum:) kizlar insallah sizlerden guzel haberler alirim :)

X