Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sen de en kisa zamanda bebesine kavusursun iyi dileklerin için Allah razı olsun ayrıca ben hep adet olacakmisim gibi sancim oluyordu hatta oldum sanıp wc ye kosuyordum birsey yok. garanti olsun diyorsan direk kandan baktir bence çünkü ben son gebelikte catlatma ignesinin 19.günü evde test yaptım silik çizgi çıktı yani 14.gun yapsaydim belki de çıkmayacaktı boşuna uzulecektimCok tesekkur ederim ya Allah evlatlarinizi size bagislasin insallah :) benimde adetime 5 gun var ve kasiklarimda hep bi hareketlilik arada sanci girmeler var. Gogsumde hafif sanci oluyo sanki ama ucunda siyahlasma yok. Catlama ignesi yaptiktan 14 gun sonra test yapin diyolar benimde daha 10 gun oldu insallah bu sefer tutmustur :)
İnşallah canım benim senin durumunun aynisi bende de var su an adetin 7 gün var ve çatlatmak iğnesinin de 7. Günü ama bende hic bir belirti yokCok tesekkur ederim ya Allah evlatlarinizi size bagislasin insallah :) benimde adetime 5 gun var ve kasiklarimda hep bi hareketlilik arada sanci girmeler var. Gogsumde hafif sanci oluyo sanki ama ucunda siyahlasma yok. Catlama ignesi yaptiktan 14 gun sonra test yapin diyolar benimde daha 10 gun oldu insallah bu sefer tutmustur :)
Bugun benim adet gunum ve o hissettigim sancilar falanda kalmadi test yapmicam uzulmekten korktugum icin bakalim nolcak :) sendede kist varmi canimİnşallah canım benim senin durumunun aynisi bende de var su an adetin 7 gün var ve çatlatmak iğnesinin de 7. Günü ama bende hic bir belirti yok
yok canım bende kistBugun benim adet gunum ve o hissettigim sancilar falanda kalmadi test yapmicam uzulmekten korktugum icin bakalim nolcak :) sendede kist varmi canim
adet oldun mu canım ?Bugun benim adet gunum ve o hissettigim sancilar falanda kalmadi test yapmicam uzulmekten korktugum icin bakalim nolcak :) sendede kist varmi canim
Yok canim bekliyorum daha :) sende durumlar nasiladet oldun mu canım ?
:) daha var benim adetime önüzde ki pztesi falan olmam gerekiyo valla ben test falan yapmadım günüm geçerse ancak o zaman ama şu an hiçbirrr belirti yok ufacık bile olsa bilmiyorum artık hayırlısı nasip korkuyorum bi yandan da zaman çabuk geçse mi geçmese mi bilemedim :)Yok canim bekliyorum daha :) sende durumlar nasil
Insallah hayirlisiyla olur canim.bencede simdi yapma insan testi yapipta olumsuz sonuc gorunce daha kotu oluyo beklenti dahada artiyo yani ben oyle olmustum :) Yilmamak lazim hic bir belirti yasamadan hamile kalanlarda oluyor :) benim de adet zamanim geldi yarin evde test yapmaya karar verdim bakalim neler olcak :):) daha var benim adetime önüzde ki pztesi falan olmam gerekiyo valla ben test falan yapmadım günüm geçerse ancak o zaman ama şu an hiçbirrr belirti yok ufacık bile olsa bilmiyorum artık hayırlısı nasip korkuyorum bi yandan da zaman çabuk geçse mi geçmese mi bilemedim :)
Bende iki hafta önce çarşamba günü iğne oldum muhtemelen ayni gün olmusuz sanırım... Benimde perşembe günü adet günüm belirti bende de hic yok yarin test yapınca yaz olur mu.. İnsAllah olumlu sonuc alırsınInsallah hayirlisiyla olur canim.bencede simdi yapma insan testi yapipta olumsuz sonuc gorunce daha kotu oluyo beklenti dahada artiyo yani ben oyle olmustum :) Yilmamak lazim hic bir belirti yasamadan hamile kalanlarda oluyor :) benim de adet zamanim geldi yarin evde test yapmaya karar verdim bakalim neler olcak :)
Amin insallah canim :) evet ayni hafta olmusuz seninle bende hep adet belirtileri vardi gercekten edetin belirtileride olabilir mujdelerin haberciside :) yarin insallah mujdeli haber veririmBende iki hafta önce çarşamba günü iğne oldum muhtemelen ayni gün olmusuz sanırım... Benimde perşembe günü adet günüm belirti bende de hic yok yarin test yapınca yaz olur mu.. İnsAllah olumlu sonuc alırsın
canım benim hiç üzülme olur inşTest yaptim sonuc olumsuz malesef.....
Hayırlısı diycez ne yapalım adeti beklicez artik üzülme desende takılıyor ama takma elbet bigun olacak.. Rabbim vermiyorsa da vardır bi bildiği .. Tevekkül edip bekleyeceğiz biz elimizden geleni yapıp gerisi rabbine birakicaz verirse de amenna vermezse de.. Dua edeceğiz tez zamanda versin diye.. Hic sıkma canini )Test yaptim sonuc olumsuz malesef.....
evet insan adetin geldiğini görünce bi an yerde mi olduğunu gökte mi olduğunu nerede olduğunu sapıtıyo neden ama yaa diyo ama yapacak bişey yok sabır inş bir ben değil her kim istiyosa her kim allahım yardım et bu ay olsun lütfen diyorsa versin rabbim tez zamanda çok zor allah beterinden saklasın dua edelim birbirimize çok dua edelim.Hayırlısı diycez ne yapalım adeti beklicez artik üzülme desende takılıyor ama takma elbet bigun olacak.. Rabbim vermiyorsa da vardır bi bildiği .. Tevekkül edip bekleyeceğiz biz elimizden geleni yapıp gerisi rabbine birakicaz verirse de amenna vermezse de.. Dua edeceğiz tez zamanda versin diye.. Hic sıkma canini )
Hayırlısı diycez ne yapalım adeti beklicez artik üzülme desende takılıyor ama takma elbet bigun olacak.. Rabbim vermiyorsa da vardır bi bildiği .. Tevekkül edip bekleyeceğiz biz elimizden geleni yapıp gerisi rabbine birakicaz verirse de amenna vermezse de.. Dua edeceğiz tez zamanda versin diye.. Hic sıkma canini )
Evet canlar yapacak bisey yok rabbim nezaman ol derse ozaman olacak bende bide polikistik over var sikintiliyim ama elimden geldigince takmamaya calisiyorum:) kizlar insallah sizlerden guzel haberler alirim :)evet insan adetin geldiğini görünce bi an yerde mi olduğunu gökte mi olduğunu nerede olduğunu sapıtıyo neden ama yaa diyo ama yapacak bişey yok sabır inş bir ben değil her kim istiyosa her kim allahım yardım et bu ay olsun lütfen diyorsa versin rabbim tez zamanda çok zor allah beterinden saklasın dua edelim birbirimize çok dua edelim.