- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Evet gerçekten hemen beliriverdi çizgi ve olmadığına inanarak yapmuştım testi çok şükür rabbime çok şükürbu zamana kadar hiçbir testin böyle net cıkmadı hadi git hadiiiiiiiii..... bu arada işin formülü de kafaya takmamakmış galiba
C CilekRecelim test yaptı pozitif cıktı kuzummmRahat olmamiz lazim kizlar. Bak sana söylüyorum 12 gun sonra pozitif test atacaksin buraya
ya çok mutluyum inş sağlıklı hayırlı bi evlat verir kuzum rabbim sana bi melek geliyooooooo oleyyyyyEvet gerçekten hemen beliriverdi çizgi ve olmadığına inanarak yapmuştım testi çok şükür rabbime çok şükürhiram2015 nerdesinnnnn
Allah razı olsun inşallah seninde vardır bebeğin çok dua ediyorum sana da kuzum acilde bakarlar mı gebeliğe yaya çok mutluyum inş sağlıklı hayırlı bi evlat verir kuzum rabbim sana bi melek geliyooooooo oleyyyyy
bakar aşkım de ki adetim gecikti bi hafta iğne olmam lazım gebelik şüphem var iğne olamıyorum gbi bişe söyle :)Allah razı olsun inşallah seninde vardır bebeğin çok dua ediyorum sana da kuzum acilde bakarlar mı gebeliğe ya
Aaa ben daha onceki konulardan biliyorum o da bizdendi ama artik hamile demek :)
Tamam canm öpüyorum gelince yazıcam hemenbakar aşkım de ki adetim gecikti bi hafta iğne olmam lazım gebelik şüphem var iğne olamıyorum gbi bişe söyle :)
daha git gel bana belirtilerini anlatacannnnnnn hadi koşşşş
Yinede kan vwrmeden emin olamıyorum inşallah öyledir canmAaa ben daha onceki konulardan biliyorum o da bizdendi ama artik hamile demek :)
Tamam canm öpüyorum gelince yazıcam hemen
Insallah canim i sallah hadi haberlerini bekliyoruz ben hic boyle testimi pozutif gormedim Rabbim bizlere de nasip eder insÇok aniden geldi aklıma test yapmak bilmiyorum inşallah olır bu sefer
Yaa direk kan testi yaptiracam desin yapiyolar zaten bu neden sormuyolar ben geçen öyle yaptirmistimbakar aşkım de ki adetim gecikti bi hafta iğne olmam lazım gebelik şüphem var iğne olamıyorum gbi bişe söyle :)
daha git gel bana belirtilerini anlatacannnnnnn hadi koşşşş
evetttttt allahım inş sıra bizdeeeeee inşAaa ben daha onceki konulardan biliyorum o da bizdendi ama artik hamile demek :)
Hayirli olsun pozitif iste kan sonucunu bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1964218 ölüyorummm
bazıları kıl oluyo yapmıyo babyYaa direk kan testi yaptiracam desin yapiyolar zaten bu neden sormuyolar ben geçen öyle yaptirmistim
Kiiizzz bu ayy noluyo millete maşallah ne bereketli aymiş mart ayi oldugundan heraldeevetttttt allahım inş sıra bizdeeeeee inş
hahahahaaaaaa bizim kızanlar kedilerden rol çaldı kızzzzzzzzzzzzzKiiizzz bu ayy noluyo millete maşallah ne bereketli aymiş mart ayi oldugundan heraldemillet hep hamileee
- Kızlar ben bu ay ilk defa klomen kullandım günde 1 doz olmak üzere 5gün süreyle 12.gün 3 olgun yumurtadan çatlatma iğnemi oldum ve heyecanlıyım.. Klomenle hamile kalanlar olarak kalabalık mısınız "bende varım"der misiniz ?bir parça umuta gebeyiz inş bigün gerçeğini tatmak dileğiyle
Öyle öyle kan sonucuda pozitif olacak ben öyle hissettim bat ne zamandi canımYinede kan vwrmeden emin olamıyorum inşallah öyledir canm
bat ne zaman canım bide iğneyi ayın kaçına oldun ?Ben De bu ay ilk kez klomen kullandım ben iğne.
Bekliyorum adet dönemini bakalım.
Hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?