Klomenle hamile kalanlar

Benimde adet düzensizliğim vardi yumurtalıklar da büyüme olmuyodu kullanmıştım geçen sene 2 kere 2side olumsuz oldu öyle olunca kullanmadim daha ve o Sora da adetim düzene girdi 4 ay sonra hamile kaldım

Bende ilk kez son reglimde kullandım ayın 8inde catlatma iğnesi olmustum adetim yaklastı merakla bekliyorum :(

Kizlar bende de pcos tanisi var 😬 ve doktorum klomen tedavisine basladi. Ama esim yanmda olmadigi icn su an baslayamiyorum. Anlamadigim konu, sadece bu hap degil mi tedavi? Yani sonrasinda catlatma ignesi mi yapilacak? 🤔🤭 yoksa duruma gore mi igne yapiliyor bilen bana azcik anlatabilir mi 🤗

Kizlar bende de pcos tanisi var 😬 ve doktorum klomen tedavisine basladi. Ama esim yanmda olmadigi icn su an baslayamiyorum. Anlamadigim konu, sadece bu hap degil mi tedavi? Yani sonrasinda catlatma ignesi mi yapilacak? 🤔🤭 yoksa duruma gore mi igne yapiliyor bilen bana azcik anlatabilir mi 🤗
Aynı durumu ben de merak ediyorum salı günü kontrolüm var yumurtaya bakıp kendisi çatlamadıysa sanırım iğne veriliyor yani standart bir tedavi yok kişiden kişiye göreceli

Kan tahlili istedi degil mi sizden de? Progesteron hormonu sonucuna gore tedaviyi sekillendirecegim demisti bana doktor sonrasi muamma 😁 sormadim da kaldi oyle 😁sanrm yumurta yeterli olgnluga erisince igne vuruyor -catlatma ignesi- yani ben oyle saniyorm bakalm zamanla anlariz:KK69:

Kan tahlili istedi degil mi sizden de? Progesteron hormonu sonucuna gore tedaviyi sekillendirecegim demisti bana doktor sonrasi muamma 😁 sormadim da kaldi oyle 😁sanrm yumurta yeterli olgnluga erisince igne vuruyor -catlatma ignesi- yani ben oyle saniyorm bakalm zamanla anlariz:KK69:
Yeterli olgunluğa erişirse zaten çatlamaz mı kendiliğinden ne bileyim 😁 kan tahlili klomenden önce istendi evet. Neye bakacak o zaman şimdi yumurta olguluğuna muhtemelen kısmet artık

Yeterli olgunluğa erişirse zaten çatlamaz mı kendiliğinden ne bileyim 😁 kan tahlili klomenden önce istendi evet. Neye bakacak o zaman şimdi yumurta olguluğuna muhtemelen kısmet artık
Ben sözelciyim valla pek anlamiyorum 🤪 doktora emanet bakalim hayirlisi :KK45:

Ben de Çarşamba günü başladım🙏 inşallah bize hayırlı gelir.
Klomen tadevisine nasıl başladınız, süreç nasıl ilerliyor? Ben kadın doğuma randevu alıp direk gideblir miyim. yada doktor sizi bir süre takiptemi bırakıyor yani öce bir yumurta büyüor mu büyümüyor mu bunu anlayıp sonra mı duruma göre tedaviyi uyguluyoır?

Meraba arkadaşlar klomenle hamile kalanlar yazabilirmi pcos rahatsızlığım var ilk defa kullanıcam yazarsanız tecrübelerini çok mutlu olurum
Merhaba bende bu ay klomene başladım hayırlısıyla merak ettim sizin son durumunuz nedir ?

Merhaba ben bugün çatlatma iğnesi oldum 1 yumurtam olgunlaşmış 36 saat sonra ilişki dedi allahım inşallah hamile kalırım dua edin 🍓
Amiinn inşallah tutar çok sevindim 🤗 Bende perşembe gidicem kontrole bugün ilaçta 3. Günüm bakalım benim yumurtalar ne durumda sizin kaçıncı günde tam olarak olgunlaştı yumurtanız beni erken çağırdı gibi geldide bana kontrole

Adetimin 2. Günü ilaçla başladım 5 gün klomeni kullandım sabah 2 tane ilaç bitikten 2 gün sonda gel dedi gittim büyümeye başlamış dedi pazaresi tekrar gel dedi ve bugün olgunlaşmış yumurtam yani ilaç bitikten 6 gün sonra yumurtam olgunlaşmış oldu

Merhaba bende pcosum ve klomenle hamile kaldim isteyen herkese nasip olur insallah🙏🏼 Basta banada doktorum sadece hapla deneyelim olmazsa catlatma ignesi deneriz demisti ama hapla ilk denememde oldu cok sukur sizinde basta sadece hapla deneticektir belkide☺️

Merhaba bende pcosum ve klomenle hamile kaldim isteyen herkese nasip olur insallah🙏🏼 Basta banada doktorum sadece hapla deneyelim olmazsa catlatma ignesi deneriz demisti ama hapla ilk denememde oldu cok sukur sizinde basta sadece hapla deneticektir belkide☺
Yaa o kdr guzel bir moral oldu ki bu benm icn 🥰 tesekkur ederm. Belki de ilk denemede bnm de olur insallah 🥰 sizin bu surecte klomen kullanma haricinde aldgnz herhangi bir takviye var mi? Ya da dikkat ettgnz herhangi bir sey 🤔🥰ona gore ben de dikkat edeyim😊

Back
X