Aşılama Klomenle hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kullandınız mı sonuç nedir bende bu ay kullandım doktor çatlatma iğnesi vermedi doktora gittiğimde çatlamış dedi değerlendirin dedi
Meraba gittim bugun daha tam büyümemiş cuma görcm dedi tekrr bnm gecende ilk kızımdada böle oldu gec büyüdü gec döllnme olmştu ama dedm agrım var kasık agrısı büyüyor ondn dedi cumayı beklyrm

merhaba kullandınız mı sonuç nedir bende bu ay kullandım doktor çatlatma iğnesi vermedi doktora gittiğimde çatlamış dedi değerlendirin dedi
Bende bu ay kullandım iğneye gerek yok dedi. Yarın adet olmam gerekiyor ama test yapmayada korkuyorum şuan

Meraba gittim bugun daha tam büyümemiş cuma görcm dedi tekrr bnm gecende ilk kızımdada böle oldu gec büyüdü gec döllnme olmştu ama dedm agrım var kasık agrısı büyüyor ondn dedi cumayı beklyrm
hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzümüz güler inşallah

aynen dediğim gibi negatifmiş 0,2 çıktı artık kısmet önümüzdeki aya bakacağız
Stres yapma olur diyo herkes. Bide bugün şöyle bişey öğrendim ilişkiyi yumurtlama zamanında bi dolu bi boş olarak yap dediler. Bu ay ben onu denicem. Uvolasyon testi varmış ondan da alıcam artık bakalım

Stres yapma olur diyo herkes. Bide bugün şöyle bişey öğrendim ilişkiyi yumurtlama zamanında bi dolu bi boş olarak yap dediler. Bu ay ben onu denicem. Uvolasyon testi varmış ondan da alıcam artık bakalım
ayy keşke stres yapmasam ama elimde değil maalesef gün yaklaştıkça daha çok stres ettim biz gün aşırı yapmıştık zaten kontrole gittiğimde yumurta çatlamıştı değerlendirin demişti doktor ama 1 yumurta vardı belki yetersiz oldu bilemiyorum hayırlısı artık bu ayda kullansam mı ara mı versem bilemedim adet olunca doktorumla görüşeceğim.

Ben 2 kez kullandım klomen gebelik olmadi. Yumurtalar da büyüyordu. 3. Kez klomen kullniyorum şuan. Doktorum bu ayda olmazsa asilamaya geçelim dedi.siz kaç kez kullandınız klomeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…