- 13 Eylül 2021
- 202
- 28
- 18
- 35
- Konu Sahibi burcuzynpada
-
merhaba kullandınız mı sonuç nedir bende bu ay kullandım doktor çatlatma iğnesi vermedi doktora gittiğimde çatlamış dedi değerlendirin dediKlomenle hamile kalıp tecrübülerini yazabilirmi ikinci cock içinde olur
Meraba gittim bugun daha tam büyümemiş cuma görcm dedi tekrr bnm gecende ilk kızımdada böle oldu gec büyüdü gec döllnme olmştu ama dedm agrım var kasık agrısı büyüyor ondn dedi cumayı beklyrmmerhaba kullandınız mı sonuç nedir bende bu ay kullandım doktor çatlatma iğnesi vermedi doktora gittiğimde çatlamış dedi değerlendirin dedi
Bende bu ay kullandım iğneye gerek yok dedi. Yarın adet olmam gerekiyor ama test yapmayada korkuyorum şuanmerhaba kullandınız mı sonuç nedir bende bu ay kullandım doktor çatlatma iğnesi vermedi doktora gittiğimde çatlamış dedi değerlendirin dedi
kaç yumruta oluşmuştu kaç mm idiBende bu ay kullandım iğneye gerek yok dedi. Yarın adet olmam gerekiyor ama test yapmayada korkuyorum şuan
hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzümüz güler inşallahMeraba gittim bugun daha tam büyümemiş cuma görcm dedi tekrr bnm gecende ilk kızımdada böle oldu gec büyüdü gec döllnme olmştu ama dedm agrım var kasık agrısı büyüyor ondn dedi cumayı beklyrm
Ben o ölçümleri de yaptırmadım. Eğer ilk ay tutmaz adet olursan aynı şekilde ikinci ayda dene olmazsa gel dedi. Sadece hap kullandımkaç yumruta oluşmuştu kaç mm idi
test yaptınız mı peki :)Ben o ölçümleri de yaptırmadım. Eğer ilk ay tutmaz adet olursan aynı şekilde ikinci ayda dene olmazsa gel dedi. Sadece hap kullandım
banada doktor klomene vücudun güzel tepki vermiş olmazsa önümüzdeki ay yine klomen kullanırız dediBen o ölçümleri de yaptırmadım. Eğer ilk ay tutmaz adet olursan aynı şekilde ikinci ayda dene olmazsa gel dedi. Sadece hap kullandım
Dün test yaptım negatif şimdide adet oldum baya ağrılı oluyor ilk defabanada doktor klomene vücudun güzel tepki vermiş olmazsa önümüzdeki ay yine klomen kullanırız dedi
Allah Allah niye öyle ağrılı geçti üşüttün mü yoksa ilaçtan kaynaklı mıDün test yaptım negatif şimdide adet oldum baya ağrılı oluyor ilk defa
Bilmiyorum ki ağrıdan yarım saat sonra bişey aktı. Parça şeklinde ve damarlıydı. Koyu renk adet kanamam oluyor dünden beri. Şimdi ağrım geçtiAllah Allah niye öyle ağrılı geçti üşüttün mü yoksa ilaçtan kaynaklı mı
doktoruna danıştın mıBilmiyorum ki ağrıdan yarım saat sonra bişey aktı. Parça şeklinde ve damarlıydı. Koyu renk adet kanamam oluyor dünden beri. Şimdi ağrım geçti
Hayır bu ayda ilacı kullanıp görüşücem. Sizin durumunuz nedoktoruna danıştın mı
adetime 7 gün var daha ama dayanamadım kan verdim öğleden sonra sonuçlanır ama negatif gibi hissediyorum :/Hayır bu ayda ilacı kullanıp görüşücem. Sizin durumunuz ne
aynen dediğim gibi negatifmiş 0,2 çıktı artık kısmet önümüzdeki aya bakacağızHayır bu ayda ilacı kullanıp görüşücem. Sizin durumunuz ne
Stres yapma olur diyo herkes. Bide bugün şöyle bişey öğrendim ilişkiyi yumurtlama zamanında bi dolu bi boş olarak yap dediler. Bu ay ben onu denicem. Uvolasyon testi varmış ondan da alıcam artık bakalımaynen dediğim gibi negatifmiş 0,2 çıktı artık kısmet önümüzdeki aya bakacağız
ayy keşke stres yapmasam ama elimde değil maalesef gün yaklaştıkça daha çok stres ettim biz gün aşırı yapmıştık zaten kontrole gittiğimde yumurta çatlamıştı değerlendirin demişti doktor ama 1 yumurta vardı belki yetersiz oldu bilemiyorum hayırlısı artık bu ayda kullansam mı ara mı versem bilemedim adet olunca doktorumla görüşeceğim.Stres yapma olur diyo herkes. Bide bugün şöyle bişey öğrendim ilişkiyi yumurtlama zamanında bi dolu bi boş olarak yap dediler. Bu ay ben onu denicem. Uvolasyon testi varmış ondan da alıcam artık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?