Klomenle ilgili soru işaretleri

Momtobe26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
67
45
3
Merhaba kızlar iyi akşamlar, 2.5 yıldır evliliğimizin son 7 ayından beri bebek istiyor korunmuyoruz. Hiç ilaçla korunmadik. Onun dışında eşime de bana da tüm testler yapildi. Hiç bir sorun yok denildi. Geçen ay doktora gittigimde 16 mmlik bir yumurta gördü merional ve ovitrelle kullandım. Sonuç negatif. Adetimin 2. Günü Fsh ve Lh testi istedi doktorum. Fsh 2.89 Lh 2.75 çıktı ve doktorum bunu düşük buldu. Bu ay klomen verdi. Günde üç kez aliyorum ve 7 gün boyunca. Sorduğumda sorun yok dedi ama prospektusunde 2den fazla almayın diyor günlük. Bir de ilişki yasağıyla ilgili hiçbir şey söylemedi. Doktorum 3 saat uzaklığında bir şehirde. İletişimimiz zor oluyor. Bulunduğum yerde de doğru düzgün doktor yok. Fshim normal mi? Klomenle gebe kalma olasılığım % kaç? İlişki yasak mı? Klomenle kisti olusanlar var bende de oluşur mu?Artık çok yoruldum her seferinde sonuç negatif😢

Şans işi ilaçla alakasi yok agir ilac aldgim halde fazladan yumurtam olmuyo ilac almiyormus gibiyim esim le ikimiz saglkliyiz

1 yildan fzla oldgu icin bide test sonuclarina gore gunde 3 defa vermistr 3 defa alanda oluyo tabi

Teşekkürler peki klomen kullanırken ilişki yasak mı hani dış gebelik açısından?

Ben günde 4 tane alıyorum bi yan etkiside olmadı doktor bilir nasıl dediyse öyle kullan

Şuan hala kullanıyorum yarın son gün doktor 5 gün kullan 10 gün sonra kontrole gel dedi bakalım umarım olumlu sonuçlar alırım 🙏
Benim de cuma bitiyor bir gün sonra gel dedi bakalım inşallah güzel haberler olsun sizin için de🙏😊

Şuan hala kullanıyorum yarın son gün doktor 5 gün kullan 10 gün sonra kontrole gel dedi bakalım umarım olumlu sonuçlar alırım 🙏
Bir de size 10 gün içersinde ilişki önerdi mi doktor onu merak ediyorum. Klomenle dış gebelik yaşayan çok kişi var da

İlişki neden yasak olsun ki kızlar ben anlamadım klomeni zaten gebelik şansı yükselsin diye veriyorlar bana da doktorum bir şey demedi kullananlar da demedi aksine iyi değerlendirmek lazım bence

İlişki neden yasak olsun ki kızlar ben anlamadım klomeni zaten gebelik şansı yükselsin diye veriyorlar bana da doktorum bir şey demedi kullananlar da demedi aksine iyi değerlendirmek lazım bence
Ben ilacı ilk kez kullanıyorum. Doktorum bana böyle söyledi onun için bu şekilde kullandım. Yani dikkat ettim. Bilemiyorum herkesin farklı olabilir. Ama genelde böyle söyleniyor.

Back
X