- 10 Kasım 2022
- 21
- 4
- 36
- 30
- Konu Sahibi masumamelek
Merhaba arkadaşlar bunu size anlatmayı kendime borc bildim. Ben 13 sene sonra nasıl hamile kaldığımı anlatıcam size. Pcos, prolaktin ve tiroid sorunlarım var. Kaç senedir ilaç kullanıyorum. Bir kaç defa tedavi gördum malesef olumsuz sonuçlandı. Eylülde belimi çekdirdim ve adetin 5 ci gününden günde 2 tablet yani 100 mg doz klomen kullanmaya başladım. 2 tableti aynı ayna her gun aynı saatde aldım. Bu arada aspirin, dostineks, metformin ve tiroid hapımı alıyorum. Adetin 20 ci gunu ultrasona girdiyimde pelvikde sıvı gordu doktor ve bu gun ya dün ovulyasyon oldugunu söyledi. Malesef eşim işiyle alakalı yanımda deyildi. 17 kasımda yani ovulyasondan tam 14 gun sonra adet oldum. Adetin 5 ci gunu yine ayni şekilde klomen kullanmaya başladım. Adetin 19 cu gunu sağ yumurtalıkda ve belimde agrı hiss etdim her halde ovulyasyon oldu dedim ve ilişkiye girdik. Bu arada adetin 11 ci gununden gunasırı ilişkiye giriyorduk. Adetin 22 ci gununden itibaren progesteron (dufaston) kullanmaya başladım 1 hafta. Bu gun ovulyasyonun 13 cu gunu test yaptım pozitiv çıkdı. Önceden çox pahalı iyneler doktorlar gezsemde bir sonuç alamıyordum.son zamanlar çalışmadığım için maddi durumumuz iyi olmadığı için doğru duzgun doktora falanda gidemedim.kendi bilgilerimle, araştırmalarımla hamile kalmayı başardım. Önceden kaç defa femara menapur ve fsh iyneleri ve ovitrelle çatlama iynesi kullanmışdım amma her dafasında üzüntüden başka bir şey yoktu . Testimi ekledim.