• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle oruç

rumeysaaaj

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
68
Puanlar
13
Merhaba kızlar 1 yıldır gebelik oluşmadı 2 aydır da düzenli regl görüyorum doktor bu ay klomen başlayalım dedi ama oruçlu olacağım için ertelesem mi yoksa oruçlu bir şekilde olur mu yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba kızlar 1 yıldır gebelik oluşmadı 2 aydır da düzenli regl görüyorum doktor bu ay klomen başlayalım dedi ama oruçlu olacağım için ertelesem mi yoksa oruçlu bir şekilde olur mu yorumlarınızı bekliyorum
ıftardan sonra ıcebılırsın bence gunde bır kere ıcılıyor zaten manevı dusuncenız ne bılmıyorum ama yılda bır ay boyle guzel dua hakkımız varken guzel degerlendırelım orucu aksatma derım ben

ıftardan sonra ıcebılırsın bence gunde bır kere ıcılıyor zaten manevı dusuncenız ne bılmıyorum ama yılda bır ay boyle guzel dua hakkımız varken guzel degerlendırelım orucu aksatma derım ben
Doğru ben de tutmak bırakmak istemiyorum ama süreçte açlık ve uykusuzluk çok önemli dediler şimdi oruç dolayısıyla uyku düzenim bozuldu çokta sağlıklı bir şekilde iftarımı sahurumu yapmıyorum oruca başladığımızdan beri 3 kilo vermişim

Ben oruçken girdim bile bu sürece.. klomen kullandım kontrollere gidiyorum. Bir yerden başlamak gerekiyordu 21 ay oldu bana

Bende oruçluyken başladım akşam 21:00 birde sahurda sabah 5 te içtim bi sorun çıkmadı ilk iki ay 21 mm büyümüştü oruç tuttuğum ayda 21 mm büyüdü iğneyi de oruçluyken oldum engel değilmiş. Sabah 10:30 da iğne vurulunca ilişki ertesi gece 22:30 oluyo yani tüm saatler oruca uydu o yüzden bende orucu bırakmadım . Ayrıca oruç tutmazzsam kazaya kalacaktı nasip olacaksa böyle de olur. Olmayacaksa da

Ama şunu söylicem kontrollerin ve iğnen bayrama geliyorsa başlama asıl benim bu ay olmazsa bi sonraki deneme bayrama geleceği iççin yapmicam çünkü doktorlarda eczanelerde bayramda çalışmıyor hem doktor yumurtana bakamaz hemde iğneyi depodan getirtemezsin eczane açık bile olsa

Back
X