Klomenle sonra adet olamıyorum

serife12

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
81
19
8
28
Merhaba hanımlar bende pcos var klomen kullandıktan sonra yumurtam istenilen Boyuta gelince çatlatma iğnesi oldum fakat olumlu sonuçlanmadı adet olunca tekrar başladım klomene bu sefer yumurtalarım hiç cevap vermedi Doktorum bi daha ki adetinde gel dedi fakat hala adet olmadım en son 17 Temmuz’da oldum işlerden dolayı doktora gidip söktürücüde alamadım acaba nasıl adet olabilirim başından bu şekilde geçen varmı

Merhaba hanımlar bende pcos var klomen kullandıktan sonra yumurtam istenilen Boyuta gelince çatlatma iğnesi oldum fakat olumlu sonuçlanmadı adet olunca tekrar başladım klomene bu sefer yumurtalarım hiç cevap vermedi Doktorum bi daha ki adetinde gel dedi fakat hala adet olmadım en son 17 Temmuz’da oldum işlerden dolayı doktora gidip söktürücüde alamadım acaba nasıl adet olabilirim başından bu şekilde geçen varmı
Recetesız eczanede satılan adet söktürücüdür var duch... dıye başlıyordu dr söylemişti bana da 3. Güne adet olmayı sağlamıştı bende

4 ay sonra oldu shan hamileyim ilaçla alakalı değil aslında aklınızda sureklı hamilelik olunca bılınc altına işliyor stres yapıyorsunuz ister istemez ve düşündükçe olmuyor suprız oldu bıze 😇
Çok sevindim allahım sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ☺️🙏🏻

Merhaba Bende klomene bugun basliyorum cocuk icin doktora gittigimde yumurtalarimin olusup biriktigini farketti doktor daha sonra catlama olmasi icin prowomen isimli toz halinde kullanabilecegim bir vitamin verdi ve adet olur olmaz ikinci gunu gel dedi gittigimde ultrasonla bakti ve ilaca baslayacagiz diyip klomen verdi buda ise yaramazsa yumurtaya lac enjekte edecez dedi bu islem acili oluyormu nasil bir islemdir lutfen bunun hakkinda bilgi verirmisin ben baya korkuyorum bu surecten 😞

Back
X