- 30 Ağustos 2016
- 199
- 94
- 28
- 41
- Konu Sahibi Pink cotton candy
Klomenle sonuç alamayıp , gonal f kullanmaya baslayanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba Şuan tamda ben bunu merak ediyordum sen yazmışsın Şuan gonal f kullandım ve bitti çarşamba yumurta kontrolü ne gideceğim klomen kullandım 3 ay sonuç alamadim gonal f kullandığım ay hamile kaldım yazmışsınız sağlıklı bir gebelik oldu mu acaba bi kaç bişey daha sormak istiyorum ona göre deKizlr açmış olduğm konuyu ortda brakmk istemdm.
Klomen vb ilaçlar yumurtlama yı sağlarken rahm duvarini inceltiyoms bu da rahme tutunmayı engelliyoms.üçden fazla kullanimda.gonal gib iğneler rahm duvarini çok inceltmiyoms.
Başlığı actgmda yardım beklemsdm ama çok bu durumu yasyan yoktu.belki bnm drumumda olp umt kırntıları araynalar için sncu yazmak istedm.gnl kullandığım ay hamle kalmıştım.
Canım merhaba Şuan tamda ben bunu merak ediyordum sen yazmışsın Şuan gonal f kullandım ve bitti çarşamba yumurta kontrolü ne gideceğim klomen kullandım 3 ay sonuç alamadim gonal f kullandığım ay hamile kaldım yazmışsınız sağlıklı bir gebelik oldu mu acaba bi kaç bişey daha sormak istiyorum ona göre de![]()
Kusra bakma canm biraz geç yazabildm.malesef hamileligim sona erdi kalbi durdu bebeğimin.Canım merhaba Şuan tamda ben bunu merak ediyordum sen yazmışsın Şuan gonal f kullandım ve bitti çarşamba yumurta kontrolü ne gideceğim klomen kullandım 3 ay sonuç alamadim gonal f kullandığım ay hamile kaldım yazmışsınız sağlıklı bir gebelik oldu mu acaba bi kaç bişey daha sormak istiyorum ona göre de![]()
Allah sabır versin canımKusra bakma canm biraz geç yazabildm.malesef hamileligim sona erdi kalbi durdu bebeğimin.
Sağol tatlım Amin isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelik ler versin Rabbim.Klomeni 6 7 kez kullandım belki de daha fazla bile olabilir ilk devlet hastanesinde yumurta takiplerim yapılıyordu sonra bi özel hastanede.Genelde klomen kullanımı sonrasındaki ay kistim oluyodu.Bi ay onun geçmesini bekliyorduk sonra klomenAllah sabır versin canımklomen den sonuç alamayınca bundan da olmayacak gibi geliyor banada sen rahim filmi felan çekinmiş miydin çatlatma iğnesi nden sonra nasıl ilişki önermişti doktorun aslında üzgün olduğun için sormak istemiyorum ama Rabbim inşallah sanada sağlıklı gebelik versin
![]()
Canım neler yaşamışsın Rabbim Insallah birgün sana o mutluluğu yaşatırSağol tatlım Amin isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelik ler versin Rabbim.Klomeni 6 7 kez kullandım belki de daha fazla bile olabilir ilk devlet hastanesinde yumurta takiplerim yapılıyordu sonra bi özel hastanede.Genelde klomen kullanımı sonrasındaki ay kistim oluyodu.Bi ay onun geçmesini bekliyorduk sonra klomen
...yumurtam çatlamada zorlanıp büyüyor bi sonraki aya kist olarak kaliyodu.Catlayan yumurtalar da tutunamiyo çünkü klomen rahim duvarini inceltirmis genelde.Benim de eşimin de değerleri normaldi ama başarılı olamiyorduk.Sonra yine başka bi özel hastane buldum tup bebek hastanelerine bakıyordum bi yandan da .bu hastanedeki Dr um Prof du.ilk etapta tup bebek aşamaları değil iğneyle yumurtaları büyütüp izleyelim dedi.ben de klomen en sonuç alamadık yumurtam oluyo zaten kendisi de ama başarılı olamıyoruz falan diyordum o da klomen rahim duvarini inceltir tutunacak yer olmadığı için tutunamaz yumurtalar çok fazla büyümeden iğneyi vurur deneriz dedi çok da guvenememistim ama tecrübesi ve eğitimi umutlandirdi.gerçekten de o ay hamile kaldım.Dünya ya getiremedim ama Rabbim in takdiri buymuş.Sonra yine gonal f le 2 kez denedik ilki tutmadı ikincisi de tutmadı sanmıştım bildiğin adet oldum kaç gün sonra smear aldırmak için hastaneye gittim daha yeni adetim bitti smear aldırmaya geldim dedim smear ı aldırdım bi de tiroit lerim için kan vereyim dedim o ara beta da istedi Dr oylesime akşam telefonla kan sonuclarimi iğreniyorum telefondaki kız hamile olduğunuzu biliyorsunuz heralde dedi nasıl bi şaşkınlık korku smear de aldirmistim sonra betam takip edildi düzensiz artışlar dış gebelik şüphesi...Yine ozelde ki Dr gittik vakum gibi bişeyle temizledi Allah tan bi müdahale olmadan yumurtalik lara zarar vermeden...Şimdi dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin bana da sana da Anna olmayı nasip etsin.o iki gebelikte gonal f kullandığım dönemlerde oldu.Ve pek çok kişiye de umut olmuş.İnşallah sana da şifa olur.
Buarada yaklaşık 7 gun falan 75 ml kullanıp sonra ovitrelle catlatma ignesi kullaniyordük ardından normal birliktelik.
İnşallah çok beklemeden kavuşursun kuzucugu na.Canım neler yaşamışsın Rabbim Insallah birgün sana o mutluluğu yaşatırbende klomende hep olumlu şeyler yaşadım ama sonu olumlu olmadı ve ilişkilerde saçma sapan oluyordu doktor düzgün takip etmiyordu bakalım ilk defa kullanıyorum gonal f ve femara yi Rabbim hayırlısıyla olumlu sonuç almayı nasip eder Rabbim inş
Bu arada ben günlük 62.5 doz vuruldum7. Gün sadece son 75 lik doz kalmıştı onun hepsini vuruldum doktorda iyi yapmışsın dedi sağda ve solda 1 er yumurtamı oluştu hayırlısı bakalım
![]()
Hayırlısıysa inşallah canımİnşallah çok beklemeden kavuşursun kuzucugu na.