Klomen bu tedavide çok yumurta geliştiriyor femara ise kaliteli geliştiriyor diye duymuştum inşallah güzel gelişirler seninde deMerhaba arkadaşlar bende pkos var 2-3 ayda adet oluyorum. Klomen tedavisi gördüm 3 ay ama malesef sonuç alamadım yumurtalar gelişmiyorbu ay aşılama tedavisi olucak femara yazdı doktor çok etkili diyorlar kullanan varmı ?? Korkuyorum gelişmeyip aşılama tedavim kalıcak diye
Bende bi kez klomen kullandım olmadıMerhaba arkadaşlar bende pkos var 2-3 ayda adet oluyorum. Klomen tedavisi gördüm 3 ay ama malesef sonuç alamadım yumurtalar gelişmiyorbu ay aşılama tedavisi olucak femara yazdı doktor çok etkili diyorlar kullanan varmı ?? Korkuyorum gelişmeyip aşılama tedavim kalıcak diye
İnşallah canım ya.. çok yıprandım zaten 3 ayda bi adet oluyorum yani hiç yumurtladımı bilmem değerlendiremiyorumda çok kötü bi durumFemara daha güzel daha kaliteli yumurtalar büyümesini sağlıyor canım
Ya inşallah büyümüyor bende hep kücük kücükKlomen bu tedavide çok yumurta geliştiriyor femara ise kaliteli geliştiriyor diye duymuştum inşallah güzel gelişirler seninde de
Olmadı derken yumurtamı gelişmiyor canım ?Bende bi kez klomen kullandım olmadı
Geçen ayda femara denedim yine olmadı
Bugün yine başlıcam femaraya insallah bu ay sonuç alırıs
Yok kuzu ikisindede 20 mm bi yumurtam olustuOlmadı derken yumurtamı gelişmiyor canım ?
Şu adet düzensizliği çok kötü bir durum çocuk düşünürken canım gerçekten. Gelmedikce acaba hamilemiyim düşüncesü test yaptıkca negatif sonuc insanı yıpratıyor. İnşallah nasip olur hayırlısıyla biter bu süreçİnşallah canım ya.. çok yıprandım zaten 3 ayda bi adet oluyorum yani hiç yumurtladımı bilmem değerlendiremiyorumda çok kötü bi durum
Ah amin kuzum benim amin!Şu adet düzensizliği çok kötü bir durum çocuk düşünürken canım gerçekten. Gelmedikce acaba hamilemiyim düşüncesü test yaptıkca negatif sonuc insanı yıpratıyor. İnşallah nasip olur hayırlısıyla biter bu süreç
İyiyim çok şükür canım zamanın geçmesini bekliyorum sonra yine başlıcam denemelere, akıllanmadım halaAh amin kuzum benim amin!
Sen nasil oldun ? Iyimisin canim ?
Kaçıncı gün yumurtam 20 mm oldu canım, ben de bu ay femara kullanıyorum?Yok kuzu ikisindede 20 mm bi yumurtam olustu
Rahim kalınlığı da normal
Ama gebelik olmuyor
Günaydın kuzuKaçıncı gün yumurtam 20 mm oldu canım, ben de bu ay femara kullanıyorum?
Canım merhaba rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsunMerhaba arkadaşlar bende pkos var 2-3 ayda adet oluyorum. Klomen tedavisi gördüm 3 ay ama malesef sonuç alamadım yumurtalar gelişmiyorbu ay aşılama tedavisi olucak femara yazdı doktor çok etkili diyorlar kullanan varmı ?? Korkuyorum gelişmeyip aşılama tedavim kalıcak diye
Merhaba canım femarayla çok güzel yumurtam gelişmişti Allaha şükür ve aşılama yapıldı ama malesef dün test yaptım negatif ve arkasından adetim geldi.. bugünde kan verdim hormonlar iyiyse tekrar aşılama için yol alıyorum inşallahCanım merhaba rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun
Bende de pkos var bende 3 klomen kullanımı negatif femara ya başladım yarın kontrolüm var senin süreç nasıl gitti ne durumdasın şuan
amin hepimizin inşallah bende 1 aşılama denemem var iğneli ama maalesef olmadı bakalım bu ay nasıl geçicek.Merhaba canım femarayla çok güzel yumurtam gelişmişti Allaha şükür ve aşılama yapıldı ama malesef dün test yaptım negatif ve arkasından adetim geldi.. bugünde kan verdim hormonlar iyiyse tekrar aşılama için yol alıyorum inşallah
Rabbim gönlüne göre versin canım
Yok canım günde bitane kullandım ben.amin hepimizin inşallah bende 1 aşılama denemem var iğneli ama maalesef olmadı bakalım bu ay nasıl geçicek.
femarayı gün de 2 kere mi aldınız bana eczane 1 yazmışdı galiba yanlışburada hep 2 yazmışlar yarın kontrolüm var ama modum düşdü
canım çok saol ultrasona girdim buğün adettin 9. günü ama gelişen yumurtam yokmuş p.tesi tekrar bakıcak ama bu ay umudum kalmadı yine. senin kaçıncı gün de yumurtan gelişdi ne kadardılarYok canım günde bitane kullandım ben.
Haberdar et inşallah gelişen yumurtan vardır
Canim asilamaya me kadar bi fiyat biciyorlar sen ne kadar odedin bide devlet hastanesinde ucret aliyorlar miMerhaba canım femarayla çok güzel yumurtam gelişmişti Allaha şükür ve aşılama yapıldı ama malesef dün test yaptım negatif ve arkasından adetim geldi.. bugünde kan verdim hormonlar iyiyse tekrar aşılama için yol alıyorum inşallah
Rabbim gönlüne göre versin canım
Canım tam olarak boyunu bilmiyorum ben 11’inci gün gitmiştim yeterli boyda demişti o gün catlatma iğnesi ve iki gün sonra aşılama oldu.canım çok saol ultrasona girdim buğün adettin 9. günü ama gelişen yumurtam yokmuş p.tesi tekrar bakıcak ama bu ay umudum kalmadı yine. senin kaçıncı gün de yumurtan gelişdi ne kadardılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?