Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bir buçuk yıl olmadı cnm geçen ay klomen kullandım . Çok şükür şuan hamileyim. Ama sürekli yattım hiç iş yapmadım ve yaparken hiç çocuk düşünmedim keyfime baktım. Birde herşeyi saatli düzenli yaptım ilacida eksiksiz içtimArkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ama hiç korunmadim geçen 2 ay önce doktora gittim sıkıntın yok dedi ilaç verdi kullan dim hamile kalmadim tekrar gittim geçen hafta klomen baslatti olurmu dersiniz
Benimde bir buçuk yıl olmadı cnm geçen ay klomen kullandım . Çok şükür şuan hamileyim. Ama sürekli yattım hiç iş yapmadım ve yaparken hiç çocuk düşünmedim keyfime baktım. Birde herşeyi saatli düzenli yaptım ilacida eksiksiz içtim
Olur aynn bende 1 yil ugrastm olmuyodu stres yapiyodum bu ay sadece kafamdan atacak ne varsa onu yaptm bi de baktm test gunu ve pozitf ben bide yaki kullandm 2 gün klomenden sonra
[/QUOT
Hımm anladım bana klomen kullan gel iğne yapicam dedi bu ay 26 sndaBen 4 aydır klomen kullanıyorum hala mutlu haberi alamadım. Takıldığın bir şey olursa bana sor.2 ke, de çatlatma iğnesi oldum. Yapmadığı belirti kalmadı. Sakın belirtilerini dinleme.
![]()