Klomenle tüp bebek yapanlar

Senamcano

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2025
20
13
3
38
Merhaba, ben düşük amh nedeniyle tüp bebek tedavisi görüyorum. Doktorum sadece klomen kullanıyor. Bu yöntemi aranızda deneyen var mı?
Ben daha ilaç kullanmadan kaç yumurta varsa o kadar toplanıyor ya 1 ya 2. İğne acaba artırır mı?
Düşük amh olup hem klomen hem iğne tedavisi uygulanan varsa aradaki fark ve sonucu yazar mısınız?
Teşekkürler

Merhaba, ben düşük amh nedeniyle tüp bebek tedavisi görüyorum. Doktorum sadece klomen kullanıyor. Bu yöntemi aranızda deneyen var mı?
Ben daha ilaç kullanmadan kaç yumurta varsa o kadar toplanıyor ya 1 ya 2. İğne acaba artırır mı?
Düşük amh olup hem klomen hem iğne tedavisi uygulanan varsa aradaki fark ve sonucu yazar mısınız?
Teşekkürler
Klomenle aşılama yapanı duydum da tüp bebeği ilk kez duyuyorum.

Teşekkürler
Merhaba ,doktorunuz kim özel değilse merak ettim. Ben de Klomenle tedavi oluyorum. Doktor az yumurtada iğne vermiyor çünkü iğne kaliteyi düşürüyormuş. Bana mantıklı geliyor tedavisi. Daha önce iğneyle de tedavi oldum 3 tane vardı zorla 5 e çıkardılar iğne verip ama o zorla buyutulenler gerçekten boş çıktı. Dolayısıyla olan yumurtayi yormadan destekleyerek büyütmek daha mantıklı gibi amh düşüklüğü yasayanlar için.

Evet benim doktorum da aynısını söyledi
Aret kamar galiba doktorunuz benim doktorum da o 🥰 buraya gelmeden once bana 1 yıl boyunca iğneli tedavi uygulandı maalesef bir fayda göremedim, şuanda 2 ay topladık 1 er tane çıktı her ay ,umarım kalitelidirler. Siz transfer oldunuz mu henüz toplama mi yapılıyor?

Back
X