klomenle yumurtam oluşmadı desteklemek için neler yaptınız nolur yardım ağlamak istemiyorum artık :(

cilveli gelin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
16
3
8
klomeni ilk ay kullandım ve yumurtam oluşmadığını söyledi tabiki hayal kırıklığı kendimi çok hazırlamıştım oysaki :( şimdi tekrar duphaston verdi adetin 5. günü klomen kullanıcam önümüzdeki ay da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum klomenin yanında ne gibi destek yapıp yumurtann geşilmesini sağlayabilirim ;(

o küründe yapımnı herkes farklı bişey söylüo her ay denerm artık çok saoll :D
Canım ben adetim in 2 .Günü başladım 6 tane incir ı 2 buçuk bardak suda 20 dk kaynattim ağzı kapalı bir şekilde ılık olarak yarısını içtim diğer yarısını aksam içtim ben çalışıyorum o yüzden sabah akşam yaptım ama üçe de bölünebilir diyor

Canim ben hiç ilaç kullanmadim pko vardı hamile kalmadan 3 ay önce adet olmuştum ve Adetlerim çok düzensiz idi. 3 ay denedik hamile kalamadım 3 ayin sonunda 15 gün soğan kürü yaptım ardından saraçoğlundan testeredişli aslanpencesi çayini içtim ve o çayi içerken yyumurtlamisim(aslında ben adet olmak için yaptım bunları) ve ondan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.her işte vardır bi Hayır dediğim şeyleri dene istersen canım

Bende de pko var klomen le 1 yumurta oluşmuştu oda büyümedi sonra doktorumu değiştirdim menogon iğnesiyle 3 yumurtam oluştu ve büyüdü aşılama yaptırmıştım tutmadı kısmet.. Bence sende ilaçtan ziyade iğne ileilgili doktoruna danış canım..

mrb arkadaşlar.aranıza bende yeni katıldım.hemen hemen bütün yorumları okudum .bende de pco ya bağlı çatlama problemi var. 3.klomen+çatlatma iğnesini oldum şuan beklemedeyim ama hiç umudum yok çünkü dr zaten ince olan rahim duvarımın klomenle daha da inceldiğini söledi.zaten progestan be esterfom kullanıyodum ama onlar bile etkilememiş.bu ay reglimin bitiminde rahim filmi çektircem ve sonrasında iğneli olan tedaviye geçicez.bakalım artık sonuç ne olur.aranızada benim gibi olan varmı .???*

mrb arkadaşlar.aranıza bende yeni katıldım.hemen hemen bütün yorumları okudum .bende de pco ya bağlı çatlama problemi var. 3.klomen+çatlatma iğnesini oldum şuan beklemedeyim ama hiç umudum yok çünkü dr zaten ince olan rahim duvarımın klomenle daha da inceldiğini söledi.zaten progestan be esterfom kullanıyodum ama onlar bile etkilememiş.bu ay reglimin bitiminde rahim filmi çektircem ve sonrasında iğneli olan tedaviye geçicez.bakalım artık sonuç ne olur.aranızada benim gibi olan varmı .???*
Kizlar bir klomenle yumurtm buyumedi. Günde iki klomenle birinci ay 17 mm bir yumurta oluştu catladi ama tutmadi. Bu ay günde iki klomen içtim ve ek olarak bal tarcin çörekotu karisimini yedim. İki tane 21mm boyutunda yumurta olustu. Catladilar adet günümü bekliyorum bakalim noldu. Olmadiysa eğer yine bal tarcin ve çörekotu ile destek yapicam diğer ay

klomenle hatta günde 1 tane klomen içmeme rağmen benim yumurtalarım çok güzel büyüyo ama rahim duvarımı inceltmiş baya klomen. ayrıca sonrasında vurulduğum çatlatma iğnesininde büyüyen yumurtalarımı çatlatıp çatlatmadığını bilmiyorum.çünkü yumurtaların çatladığına dair hiç bir belirti yaşamıyorum.örneğin uzayan akıtı gibi vs..bu 3. denememiz sonu. negatif.demekki büyüyen yumurtam çatlamıyo heralde

gecen ay gunde 2 ictim ama yumurtam olusmadi bu ay sabah 2 aksam 2 ictim bakalim bu ay nolucak cumartesi gidicem doktora ins guzel haberler alirim

benim günde bir tane klomen içmeme rağmen çok güsel büyüyo yumurtalarım ama klomen rahim duvarımı inceltimiş ve çatlatma iğnesine rağmen yumurtam çatlamıyoo ve çatlamayan yumurtada kist oluşturuyo.cuma günü rahim film çektiricem ve sonrasında iğneli tedaviye geçicez artık.işn o başarılı olur bari.iğneli tedavi hakkında bilgi verirmisin bana biraz canım yaa

ben klomen ya da dupaston dan sonra çikolata kistine saip oldum. bir daha doktor gidip ilaç almam.iltihap için kara halile kullanın.

Back
X