Merhaba bende klomene yeni başladım hamile kalabilmek için ilaç kullanırken aynı zamanda yaptığınız başka şeyler oldu mu?İlaç ve ya gıda takviyesi vb.gibi şeyler
Ayyy canım inşallah.. benim pozitif çıktı kan degerlerimde iyi çıktı keseyide gördük şükür sıra kalp atışında rabbim inşallah yaşatır kuzucum sanada banada ve isteyen herkese.Şu an içime hamilesin gibi geliyo cumartesi adet olmazsan test yap erken gebelik testinde belki bugünlerde çıkabilir
Merhabalar, catlatma ignesi ve progestan da kullandınız mı? Ben 9 aylık evliyim hiçbir sorun olmamasına rağmen olmadı, simdi ayni dediğiniz gibi göğüs ucu ağrısı var sol kasigimda batmalar var 12 mayıs adet tarihim sabirsizlikla bekliyorum hamilelerin duası kabul olur bize de kabul edin lütfen ❣
Merhabalar, catlatma ignesi ve progestan da kullandınız mı? Ben 9 aylık evliyim hiçbir sorun olmamasına rağmen olmadı, simdi ayni dediğiniz gibi göğüs ucu ağrısı var sol kasigimda batmalar var 12 mayıs adet tarihim sabirsizlikla bekliyorum hamilelerin duası kabul olur bize de kabul edin lütfen ❣
Allah kalbinden geçen neyse rabbim sana versin kuzum. Çatlama iğnesi ve Progesten falan hiç bişey kullanmadım. Doktor bana ilacı verdi eve gittim ve normal bir ağrı kesici gibi içtim hiç te olacağına inancım kalmamıştı yani inanmayarak içtim ama şükür güzel haberi aldım inşallah sonu güzel olur canm
Allah kalbinden geçen neyse rabbim sana versin kuzum. Çatlama iğnesi ve Progesten falan hiç bişey kullanmadım. Doktor bana ilacı verdi eve gittim ve normal bir ağrı kesici gibi içtim hiç te olacağına inancım kalmamıştı yani inanmayarak içtim ama şükür güzel haberi aldım inşallah sonu güzel olur canm
aminn, Rabbim hayırlı ebeveyn olacak tüm kişilerin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bugün test yaptım adete 4 kala, var ile yok arası bi çizgi çıktı çok merak ediyorum, aşırı kasık ağrım var. (
Mesajları okurken inşallah hamile kalmıştır diye içimden geçirdim ben de dün başladım klomene rabbim tez vakitte kucaklarimizi bebeklerle doldursun inşallah bize de anne olmayı nasip etsin