klomensiz asilama yaptiran var mi?

Minik_kuss

gün ola harman ola...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
274
89
73
36
Klomen kullanmadan kendi yumurtasiyla asilama yaptiran var mi?klomen kullandigimda kist olustugu icin doktorum 2.asilamayi kendi yumurtamla yapacagini söyledi bu durumda basari sansi düşmez mi?bu durumu yasayan oldu mu hic?

Başarı şansı niye düşsünki.Klomen kullanmaktaki amaç yumurta sayısını arttırmak ve yumurtaların büyümesini sağlamaktır.Normal hamileliklerde klomen olmadan büyüyo zaten.Seninde yeterli düzeye gelirse aşılama yapılabilir zaten normaldir. Eğer kist yaptıysa bir daha kullanma zaten.Ama kist tamamen geçmedende aşılama yaptırma.

Başarı şansı niye düşsünki.Klomen kullanmaktaki amaç yumurta sayısını arttırmak ve yumurtaların büyümesini sağlamaktır.Normal hamileliklerde klomen olmadan büyüyo zaten.Seninde yeterli düzeye gelirse aşılama yapılabilir zaten normaldir. Eğer kist yaptıysa bir daha kullanma zaten.Ama kist tamamen geçmedende aşılama yaptırma.
Aynen doktorum da böyle soyledi dogum kontrol ilaci verdi kistlerden temizlenmeden islem yapmam bi dahada klomen kullandirmam dedi klomenle birden fazla yumurta olusyor ya o yuzden sansim duser mi diye düşündüm cevabiniz icin tesekkur ederim

Rica ederim.İçini ferah tut klomensizde büyürler.Kist geçtikten sonra bakar zaten eğer yeterli olmazsa o zaman 5 gün femera kullandırır.Tekrar geçmiş olsun

Femera aslında kanser ilacı.Yani meme kanseri için kullanılıyor.Fakat ilacın yan etkisi kadınlarda kaliteli yumurta oluşumunu ve yumurta sayılarının arttırdığı bilimsel olarak kanıtlamış.Ayrıca klomendeki gibi kist yapma olasılığı nerdeyse sıfır.Bu yüzden artık tüm kadın doğum uzmanları femeraya başlıyor.Sağlıklı bir birey bu ilacı kullanırsa ne olur ?
Hiç bir şey olmaz.Çünkü ilacın devamlı kullanmıyorsun bir nevi hormonlara ters köşe yapıyosun ve hormonlar alışık olmadığı bir reseptörle karşılaşıyo ve üretim başlıyo :)

Femera aslında kanser ilacı.Yani meme kanseri için kullanılıyor.Fakat ilacın yan etkisi kadınlarda kaliteli yumurta oluşumunu ve yumurta sayılarının arttırdığı bilimsel olarak kanıtlamış.Ayrıca klomendeki gibi kist yapma olasılığı nerdeyse sıfır.Bu yüzden artık tüm kadın doğum uzmanları femeraya başlıyor.Sağlıklı bir birey bu ilacı kullanırsa ne olur ?
Hiç bir şey olmaz.Çünkü ilacın devamlı kullanmıyorsun bir nevi hormonlara ters köşe yapıyosun ve hormonlar alışık olmadığı bir reseptörle karşılaşıyo ve üretim başlıyo :)
Cok tesekkur ederim:KK52:

Klomen kullanmadan kendi yumurtasiyla asilama yaptiran var mi?klomen kullandigimda kist olustugu icin doktorum 2.asilamayi kendi yumurtamla yapacagini söyledi bu durumda basari sansi düşmez mi?bu durumu yasayan oldu mu hic?

Merhaba canim ben ilk asilama yaptirdim hicbisey kulanmadim bugun 12. Gunumdeyim. Sen oldunmi asilamani

Kistlerden kurtuldum ve doktor 2.asilamami dogal yumurtamla sadece catlatma ignesi vurarak yapti ama su ihtimal benim moralimi cok bozuyor.bicok doktorun sitesinde ayni sey yaziyor.Kadın yumurtalıkları ilaçla uyarılmalıdır, Aksi halde yumurtalar uyarılmadan oluşmuş tek yumurtayla aşılama yapılırsa gebelik oranı çok düşük olacaktır. Bu oran yüzde beşler civarındadır. . Sorun erkekte bile olsa yumurtalıklar uyarılmalıdır. Bu uyarım Letrazol ya da Klomifen sitrat haplarıyla veya Gonadotropin iğneleriyle yapılır.

Merhabalar..bende onumudeki ay femera kullanacağım.klomen ile kimyasal gebelik yaşadım bu seferde drum bunu verecekmis banà..siz klomen ile olmayıp femera ola hamile kalan duydunuz mu hic

Back
X