Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan Ko - temmuz ay bur yorumunuz

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
44
ALINTIDIR

Koç Burcu

Koç Burcu Aylık Yorumu
Aşk ve ılişkiler

Öncelikle Temmuz ayının sizlere mutluluk, başarı ve sağlık getirmesi dileğimle yorumunuza başlamak istiyorum. Aşkla ilgili yaşam evlerinizin yöneticisi olan Güneş ve Venüs gezegenlerinin seyirleri her zaman olduğu gibi ilk dikkate alacağımız enerjiler olarak göze çarpıyor. Şimdi yaşanabilecek gelişmeleri birlikte gözden geçirelim. Geçtiğimiz Haziran aylık yorumunuzda sizlere izah ettiğim Güneş gezegeninin Yengeç burcu enerjisi ay sonuna kadar önemini koruyor. O satırları tekrar hatırlayalım. Ve ardından diğer etkilere göz atalım.

21 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasında devam edecek bu enerjiden söz ederken, aşk hayatınızla ilgili konularda sizlerin yapısına pek uymasa da, romantik paylaşımlar üst noktaya çıkabilir demiştim. Ruhunuzun derinliklerinde gizli olanların açığa çıkmaya başladığı bu dönemde, dışa karşı bir kalkan oluşturmanız gayet mümkün. Aşk konusunda oldukça hassas olan bu süreç, kendinize ait değerlere sıkı sıkıya sahip çıkmanız, geçmişte yaşanan ilişkileri tekrar gözden geçirmeniz mümkün. Bunun sebebi biraz da aidiyet duygunuzun artışı olabilir. Aşk konusunda, kimse fark etmese veya siz pek belli etmeseniz de bu tarihler arasında garip bir duygusallık, sahiplenilmek arzusu yükselebilir. Yani ne kadar ateşli dürtülere sahip olsanız da, kafanızın içi dolu olabilir, ailevi konular daha fazla önceliğinizde olabilir. Bu yüzden de bazılarınız aşkla uğraşacak bir halde olmayabilir. Her Koç aynı durumları yaşamayacağı mantığından yola çıkarsak, kimileriniz için bu durgunluğun sebebi, bir önceki süreçte yaşanan hızlı bir aşk nedeniyle, kendi içinize çekilmek veya uzak durmaya çalışmak şeklinde gelişebilir. Yani iç dünyanızda ilişkiyi tartıyor olabilirsiniz. Veya bu süreçte ailevi konular kafanızın içini fazlasıyla kurcaladığından aşka ayıracak zamanınız yoktur. Hangi durum olursa olsun, bu sürecin, sizlerin aktif kimliğinizle pek örtüşeceğini söylememiz zor. Bir tür sakinlik ihtiyacı diyebiliriz.

5 Temmuz – 1 Ağustos tarihlerinde ıkizler burcunda ilerleyecek ciddi ilişkiler evinizin yönetici Venüs gezegeninin seyrini, ilişkileri düzgün yürümekte olan çiftler açısından ele alırsak, birbirinizle olmanın tadına varma zamanı diyerek özetleyebiliriz. Evet bu cümlede olduğu gibi, fikirlerinizi paylaşma, yolculuklara çıkarak birlikte olmanın tadına varma, yeni bilgileri paylaşarak öğrendikleriniz üzerinde konuşma, sorunlardan ziyade, güzelliklerini yaşama dürtünüz oldukça yüksektir. Enerjinin yaz aylarına denk gelmesi doğal olarak seyahat konusunu gündeme getirebilir. ıster evli, ister uzun süreli ilişki yaşayan bir çift olun, bu tarihler arasında belli bir tatil programını bütçenize göre ayarlamanız mümkündür. Belki bazılarınız sadece evde dinlenmeyi tercih edebilir, kimileriniz birlikte seyahate çıkabilir. Aranızdaki iletişimin yoğun olduğu bu süreçte, birbirinizin eğlenceli yönlerini yeniden keşfedebilir, bir arada olmanın tadına varabilirsiniz. Birlik ve beraberlik duygunuzun size güzel bir dönem yaşatacağını düşünüyorum. Hatta size bakan gözler, yeni tanışmış bir çift olduğunuzu düşünebilirler. Erotizm duygunuz, kafaca anlaşma sağladığınız için doğal olarak yüksektir. Bilirsiniz kadınlar genelde duygusal varlıklardır. Fakat bir Koç kadını, değişimden yana, hareket ve aktiviteyi seven yapıdadır. Koç erkeği de aynı şekilde. Eğer bu dönemde partneriniz Aslan, Yay, Koç, ıkizler, Kova ve Terazi burçlarında ise, yukarıda yazdıklarımın size birebir tutması mümkündür. Yani her ikiniz de hemen hemen aynı kafa yapısında olduğunuz için, süreci gayet eğlenceli geçirebilirsiniz. Ya değilse dediğinizi duyar gibiyim. Fakat yorumun başında ilişkisi düzgün seyirde giden çiftler açısından değerlendirme yapacağımızı söylemiştim. Böyle bir durumda eşinizin de size ayak uyduracağını düşünebiliriz. Kaldı ki, sevimli hallerinizle, partneriniz hangi burçtan olursa olsun dönemi keyifli geçireceğinizi düşünüyorum.

ılişkisinde sorun olanlar açısından dönemi değerlendirirsek, burada durup düşünmek gerekiyor. Çünkü bu enerji altında problemler ancak ve ancak her ikinizin de istemesiyle çözüme kavuşabilir. Partner evinizin yöneticisi olan Venüsün bu süreçte iletişim evinizde bulunması, uyum, paylaşım ve sevgi alıp verme konularında iletişimin, fikir alışverişinin ve konuşmanın ön planda olduğunu görüyoruz. Bu da gösteriyor ki, sorunlara tarafsız bir gözle bakabilirseniz her türlü güçlüğün altından kalkmanız mümkündür. Burada şu noktayı da belirtmek isterim. Bu iki yönlü bir enerjidir. Yani partneriniz sorunları konuşup çözüme kavuşturmak yerine, tam tersine birbirinizle yüzeysel tarzda bir ilişki kurmayı tercih edebilirsiniz veya partneriniz bu tarzı benimseyebilir. Mesafeli ve soğuk davranabilir. ılişkinize verdiği değer duygusu gelip geçici olduğundan başka arayışlara geçebilir veya beraberliğiniz devam eder ancak pek sıcak değildir.

ılişkisi olmayanlar açısından bu dönemi değerlendirirsek, sorunsuz, eğlenceli bir aşk tam size göredir. Karşınıza çıkması muhtemel kişi, ıkizler özelliği taşıyan biri olabilir. Yani konuşkan, eğlenceli ve hayatı güzel yönleriyle görmeyi tercih eden biridir veya böyle olmasını istersiniz. Bu etki altında başlayan bir ilişkinin uzun ömürlü olacağını söylemek zordur. Eğer her ikinizin haritasında etkili transit hareketleri varsa ve eşleşim uyumunuz yüksekse tabi ki durum değişir. Bu uzun bir ilişkinin ilk startı anlamına gelebilir. Tabi ki yorumlarda istisna durumlardan ziyade, geneli ele aldığım için, ben bu enerji altında eğlenceli ve keyifli bir aşkı tercih edeceğinizi söyleyebilirim. Dönemin yaza denk gelmesi sebebiyle, buna tatil aşkı demek daha doğru olabilir. Bay Koçların bu dönemde karşılarına çıkabilecek partner adayının, konuşkan ve havalı biri olması, Bayan Koçların ise, değişimden hoşlanan kültürlü biriyle tanışmaları olasılık dahilindedir. Çok yönlü olan bu kişiler, ağır ve ağdalı bir ilişki yerine, öncelikle zevkli paylaşımları tercih edebilirler. Benim önerim bu dönemde karşınıza çıkacak kişiyi iyi incelemenizdir. Çünkü hayatlarında bir başkasının bulunması veya evli olmaları ihtimali yüksektir. Sadece yazı değerlendirmek için veya partnerleriyle sorunlu bir dönemi geçirdikleri için tatile yalnız çıkmış olabilirler.

12 Temmuz – 25 Ağustos tarihleri arasında ıkizler burcunda seyredecek Mars gezegeni, biraz önce sözünü ettiğimiz Venüs etkilerini perçinleyici yani kuvvetlendiricidir. Mars ıkizler burcunda, özellikle erkek haritalarında iletişimci kişilerin göstergesidir. Bayan haritalarında ise, iletişimci erkeklerden hoşlandıklarının göstergesidir. Bu durumda anlıyoruz ki, beraberlikler güçlü bir iletişimle başlıyor, gayet hızlı gelişip, bir o kadar çabuk bitebiliyor. Karşı cins tarafından kolayca uyarılan zihin, yeni kişiye göre ayarlamalarda bulunmanızı sağladığı gibi, erotizmle süslenerek büyüyor fakat sonunda tutarlılık bulunmadığı için, dönem sadece keyifli bir şekilde geçirilmiş oluyor. ılişkisi sağlam yürümekte olan çiftler açısında bu durum tabi ki problem değil. Fakat ilişkisi yeni başlayanların bu durumda dikkatli olmaları gerekiyor. Çünkü beraberliğin kökleşmesi için zamana olan ihtiyaç fazla. O zaman son söz olarak şunu söylemek gerekirse, yeni başlayan bir beraberliğin gidişatı hakkında karar vermek için 25 Ağustos tarihini beklemek gerekiyor.

18 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında aşk evinizde ilerleyecek Merkür gezegeninin Aslan burcu seyriyle Temmuz ayındaki enerji etkinliklerini bitirmiş oluyoruz. Merkür bildiğiniz gibi astrolojik anlamda iletişim, haberleşme ve zihinsel konularda etkili. Çevremizle olan bağlantımızı gerek yazı gerekse sözel olarak kurabilmemiz için Merküre ihtiyacımız var. Aslan burcunda ilerleyen Merkür güçlü, sabit fikirler ve düşüncelerin sanatsal vari şekilde ifade edebilmenizi sağlayıcıdır. ıkna kabiliyetinin yüksek olduğu bu tarihler arasında, yaşanan ilişkilerde ayrıntıların pek bir önemi olmayabilir. Yani karşınızdaki kişiyi incelerken bütüne bakabilirsiniz. Ayrıca bu enerji sayesinde, aşk konusunda kendinize olan güven duygunuz son derece yükselir. Bu konuşmalarınıza da yansır. Ben böyle düşünüyorum, benim fikrim budur tarzı yaklaşımlar içinde olmanız gayet doğaldır. Sıcak ve oldukça eğlendirici bir konuşma şekliniz vardır. Ayrıca bu enerji altında, iyimser ve ilgilendiğiniz kişiye karşı özenli davranmanız mümkündür. Bu enerji siz Koçlar için gayet olumludur. Çünkü bir Koç isteklerini her zaman ifade etmesini bilen kişidir. Kimseden gizlisi saklısı yoktur. ıçinden geldiği gibi, diline ne geliyorsa bunu içinde kötü niyet taşımadan karşısındakine söyler. ışte bu tarihler arasındaki iletişim de aynen bu niteliktedir. Sizler açısından olumlu olduğunu söylemiştik. Yalnız bu dikkatli olmayacaksınız anlamına gelmez. Hatırlarsanız sabit fikirlilikten söz etmiştim. Eğer yaşadığınız bir aşk ilişkisi ise, doğal olarak daima ben demek, istekleriniz konusunda bencil davranmak sakıncalıdır. Ayrıca abartılı bir iletişimde bulunmak, bir söz söylerken illa süslemek veya tam tersine dramatize etmek, kibirli ve aşırı gururlu bir kişi gibi davranmak, her durumda haklı olduğunuzu düşünmek karşı cins tarafından itici bulunmanıza neden olabilir. Bunları göz önüne alarak ayarlamalarda bulunursanız, dönemi gayet olumlu değerlendirebilirsiniz.

ış ve Kariyer

Meslek yaşamınızla ilgili konularda etkili olması muhtemel en önemli enerjiniz, çalışma evinizin yöneticisi Merkür gezegeninin Yengeç ve Aslan burçlarındaki seyridir. Şimdi olabilecek yansımaları beraber inceleyelim.

4 Temmuz – 18 Temmuz tarihlerinde Yengeç burcunda ilerleyecek Ay gezegeninin iş yaşamınızla alakalı olabilecek yansımaları çok çeşitlilik arzedebilir. Her Koç burcu mensubunun aynı durumları yaşamayacağı mantığıyla hareket edersek bu çeşitlilik gayet normaldir. Kimileriniz için, ailenizle yapılacak işlerin göstergesi olan bu enerji, kısa bir süreyi kapsadığından köklü belli bir değişimin olması için hem zamana hem de aranızda anlaşma birliğinin kurulmasına ihtiyaç vardır. Bazı Koçlar ise, bu süreçte, yapmayı planladıkları işi ailelerine açarak, onların onayına sunabilirler. Beklediğiniz tek şey size destek olmaları ve kabul etmeleridir. Genelde bu tarihler arasında kişi ister istemez hassas düşünmektedir. Hatta kimi zaman alınganlık gösterebilir. Bunun nedeni, onaylanmama korkunuzdur. Size göre yaratıcı düşünceleriniz vardır ve destek olunması halinde başarılı olacağınız kesindir.

Bir başka yansıma yıllık izniniz nedeniyle bu tarihler arasında evde olmanız anlamındadır. Göl veya denize yakın bir ev, bu enerjiyle oldukça örtüşür. Böyle durumda olan Koçlar için, bu iki haftalık tatil, dinlenmek olduğu kadar, iş hayatınızla ilgili bazı çalışmaların evde devam ettirilmesi anlamına gelebilir. Yarım kalmış dosyalar gözden geçirilir, yazılar hazırlanır. Söz gelimi bir yazarsanız, bu tarihlerde kitap veya oyun hazırlığı içinde olabilirsiniz. Bu enerji altında yaratıcı düşünme tarzı ön planda olduğundan, duygularınızı sanatsal bir yolla ifade etmeniz gayet kolaydır. Yine buna benzer bir başka meslek, ev içinde yapılan çocuk bakıcılığı olabilir. Kısa bir müddetliğine bir bebeğin bakımını üstlenerek para kazanabilirsiniz. Ana okul öğretmenliği de yine bu dönemin bir başka yansıması olabilir. Deneme maksatlı böyle bir işle uğraşabilirsiniz veya böyle bir iş yapmayı düşünüyorsunuzdur. Bunun için iki yol olabilir. Ya oturduğunuz evi, böyle bir iş için veya böyle bir işle ilgili bir evi restore etmeyi düşünebilirsiniz.

Yine başka bir örnek. ışinizle alakalı bazı sorunlar dolayısıyla bir süreliğine evde yaşamınız anlamına gelir ki, hassasiyetiniz yüksek olduğundan, gelişen olaylar iki yönlü düşünmenize neden olabilir. Bir yandan yeni bir iş bulmayı planlarken diğer yandan problemlerin bir süre sonra çözüme kavuşacağını düşünerek eski işinizde kalmayı tercih edebilirsiniz. Ben bu seçimde, bağımlılıklarınızın etken rol oynayacağını düşünmekteyim. Çünkü Merkür gezegeninin Yengeç burcu geçişlerinde, eskiyle alakalı konular gündeme gelebilir. Bu durumda ya daha önceden çalıştığınız bir şirketi veya şimdiki iş yerinizi tercih edebilirsiniz. Yapılması gereken öncelikle, kendinizi gözden geçirmek, sorunlarınızın altında yatan nedenlerin, nereden kaynaklandığını tespit etmek olmalıdır. Eğer bu durum sizin bilinçaltınızdaki bazı koşullanmaların yarattığı hassasiyetten ileri geliyorsa kendinizi, dış etkenler nedeniyle oluşuyorsa bundan sonra yapılması gerekenleri kafanızın içinde oturtarak gerçekçi bir karar verebilirsiniz.

18 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür gezegeni, yukarıdaki döneme nazaran hassasiyetin arka planda kalmasını, egonun güçlenerek, olayları kendi lehinize olacak şekilde düzenlemeye kalkmanızı işaret edebilir. Artık düşüncelerinizde tamamen, ben ilkesi ön plandadır. ısteklerinizin kabul edilmesi için kimi zaman bir çocuk gibi diretmeniz mümkündür. Bu tarihler arasında çalışma hayatınızla ilgili konularda yaratıcı fikirler, güçlü ifade, düşünme kapasitesinin yükselişi söz konusu olduğundan siz Koçlar için olumlu bir dönem olabilir. ış yerinizdeki ortamla ilgili sorunlarınız varsa, bunları ön plana getirerek konuşabilir, sosyal haklarınızdan kişisel isteklerinize kadar herşeyi ortaya koyarak kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Kimileriniz için bu süreç çalışma hayatınızla ilgili düşündüklerinizi olduğu gibi ifade etme dönemi olarak faydalıdır. Tabi yerini ve dozunu tam olarak ayarlamanız halinde.

Sosyalleşmenin ön planda olduğu bu dönemde sanatsal alanlar başta olmak üzere, spor, aktiviteler, hobilerinizden para kazanmak(iş kurmak), eğlence yaşamı, sahne sanatları, çocuklarla ilgili konular, zeka oyunları, sosyallik, moda tasarımı, grafik, iç dekorasyon, web sayfası tasarımı, fotoğraf, dans, müzisyenlik gibi meslekler yoluyla hayatınızı kazanmak ve kendinizi ifade etmek mümkündür. Bu tarihlerde yenilik anlamındaki her meslek ilginizi çekebilir. Kısa süreli bir seyir olduğundan geçici bir iş olması muhtemeldir. Fakat siz zaten bu alanlarda faaliyet gösteren birisiyseniz, bu dönemi iş anlamında başarılı geçirmeniz mümkündür. Burada bir önemli durum, ne olursa olsun fikirlerinizi dış dünya ile paylaşmanızdır. Yani işinizde başarılı olmak için, yaratıcı olduğunuz konularda kendinizi göstermeli, fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmalısınız. Bu süreçte organize işler önem kazanabilir. Çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili mevzularda her ne kadar Satürn gezegeninin iki yıldır süren baskısı söz konusu olsa da, yapılacak yeni düzenlemelerle, değişimlerle herşey yoluna girebilir. Yeter ki çevrenizdeki insanlarla bir şekilde anlaşma yolu bulun veya kendinizi gözden geçirerek geleceğiniz adına bir yön belirleyin. Bu süreçte kararlılık gücünüz yükseleceğinden, bu gücü, gereksiz inatçılık şeklinde göstermeyip, herhangi bir konuda yönlendirirseniz, işte o zaman gücü faydalı şekilde kullanmış olursunuz. Zaten önemli olan da bu değil midir?

Para Konuları

31 Mayıs – 11 Temmuz tarihleri arasında finansal kazanım evinizde ilerleyecek Mars gezegeni bu süreçte maddi konularda tedbirli ve kendinize hakim olmanızı sağlayıcı bir yansıma yaratabilir. Yaşamınızı en sağlıklı ve en rahat bir şekilde geçirmek için, gelir kaynaklarınızı doğru manada tespit etmeli ve bu tespite göre bazı düzenlemelerde bulunmalısınız. Bu etki altında, maddi konularda her ne kadar yenilikçi düşünmekten çekinsek de, bir Koç burcu en azından bu enerji sayesinde parasını çarçur etmemeyi öğrenebilir. Dönemi olumlu anlamda değerlendirmek için yapılması gereken de budur. Üretim son derece önemlidir. Yani paranızı çoğaltmak için, yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak. Bir önceki iş ve kariyer bölümünde sözü geçen alanlardan maddi gelir elde etmeniz mümkün olduğu gibi, bizzat elinizdekini koruyarak da sürecin enerjilerini doğru şekilde kullanabilirsiniz. Bu tarihler arasında güvence olgusu hakikaten önemlidir. Normal zamanlarda cebinizde belli bir miktar olduğunda herhangi bir sıkıntı duymayan kişi olduğunuzu varsayalım. ışte bu enerji altında durum değişir. Paranın gücü ve kazandırdıkları önemsenmeye başlar hatta eli açık bir insan olarak kendi kendinizi denetlemeniz mümkündür. Yine bu sürecin bir başka etkisi, elinizdeki para miktarına göre, kendinizi mutsuz veya mutlu hissetmenizdir. Eğer yetersizse keyifsiz, yeterliyse mutlu olmanız mümkündür. Oysaki normalde Koçlar hayattan her türlü şekilde keyif almayı bilen kişilerdir. Fakat bu tarihler arasında maddi konulardaki ruh haliniz bu şekilde gelişebilir. Paraya bakış açınızın bu dönemde böylesi sağlam oluşu, doğal olarak kendiniz için en gerekli ve en olumlu olacak uygun seçimi yapmanız anlamına gelebilir. Bunu yapabildiğiniz takdirde maddi açıdan gelir elde etmeniz veya gelir elde edebilecek konuma gelmeniz de kolaylaşacaktır.

Bu tarihler arasında gelir getirebilecek işlerin başında, parayla birebir alakalı işler baş sırayı almakta. Cesaretinizi göz önüne aldığımda ne olursa olsun riskli yatırımlarda kaçınmanızın doğru olacağını söylemeliyim. Örneğin sonucu iki şekilde olabilecek işlerden uzak durmakta fayda var. Ne olursa olsun güvencenizi iyi korumanız gerekmekte. Zaten bu enerji altında bu mümkün gözüküyor. Benim önerim geleceğe yatırım yapmak olabilir. Örneğin bir ev satın almak, zamanla oturacak fakat size iyi bir gelir sağlayacak bir dükkan açmak, kullandıktan sonra sattığınızda zarar etmeyeceğiniz bir araba almak veya bankaya yatırarak çoğaltmak, elinizde durdukça çoğabilecek yatırımlarda bulunmak. Dönemin kısa seyirli olması nedeniyle tabi ki enerjiden en iyi şekilde yararlanmak gerekiyor. Söz gelimi kısıtlı bir bütçeniz var ve yukarıdaki gibi yatırımda bulunacak durumunuz yok. O zaman bu süreci olumlu geçirmenin yolu, en azından paranıza sahip çıkmak, bütçenizin dışına çıkmamak, kısaca ayağınızı yorganınıza göre uzatmak.

5 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında ıkizler burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Venüs gezegeninin seyri, finansal konularda planlamalar yapmaktan hoşlanmayacağınız anlamına gelebilir. Yani yukarıdaki durumların aksine, özgür hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. Ancak şu var ki, bu enerji altında elinizdeki paraya göre hareket etme gücünüz, konsantrasyonunuz yoğundur. Yenilikçi düşünmeniz kolaydır. Bu düşünce ise, doğal olarak insanın aklına, içinde bulunduğunuzu akıllıca gözden geçirerek bir şeyler yapabileceğiniz anlamına da gelebilir. Yine bu sürecin bir diğer yansıması, parayı güç aracı olarak görmenin getirdiği rahatlıktır. Yani madem param var, bununla ne istiyorsam alabilirim gibi. ışte bu bakış açısını da hesaba katmalıyız. Dikkat ederseniz iki yönlü hareket etmeniz de mümkün. Kaldı ki, ıkizler burcu seyir zamanları bir Koç için rahat ve akışkan bir enerji anlamına gelir. Yani eğer iradenizi denetim altına alamazsanız farkında bile olmadan bütçenizi aşacak alımlarda bulunmanız mümkün. O zaman şimdiden bu sürecin bilincinde olarak kendinizi düzenlemeniz en doğrusu. Parayla olan ilişkinizi en iyi şekilde belirleyeceğiniz bu dönemde, akıllıca düşünüp karar vermek kolay. Bu süreçte hangi alanlar benim için uygun derseniz, yenilikçi işler, ticaret alım satım gibi, yeni trendleri takip etmek ve uygulamak, satış temsilciliği, yeni bir ürünü pazarlamak ve satışa sunmak, müşteri ilişkileri, yayıncılık, editörlük, seyahat, otomobil tasarımcılığı, dekorasyon, imalat, nakliye, ithalat şeklinde sıralanabilir.

Pozitif Enerjili Günler :4-5-9-10-14-15-18-19-22-23-31

Zayıf Enerjili Günler :6-7-8-20-21- 26-27

Aşkta En Şanslı Günler :22-23

Yeniay : 14-15
(Ay gezegeninin Koç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 26-27

(Ay gezegeninin Terazi burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. ıyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
 
Son düzenleme:
X