• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kobusmaya ve yorumlariniza ihtiyacım var:-(

blny90

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
121
46
13
Sizi sıkmak istemem kısa kesip anlatayım. Bir senedir evliyim yasim kucuk evlendim burada yasimi 25 yazdim buyuk tepki almaktan korktum 18 yasinda evlendim su anda 19 dan gun aldim.
Evlendigim gunden beri kalga gurultu eksik olmadi kayinvalidemle kayinbabamdan cok cektim. Iki gun once bir olay oldu kayinbabamla kalga ettim hayatimda olan bisey alistim nasilsa dun esimle soyle bir konusma gecti aramizda;
-Ben seviyormusun?
*Evet.
-Yemin et
*yemin etmem
-Peki aklindan benle ayrilip baskasiyla evlenmek gibi dusunce gectimi? Dedim
*Gecti kalga ettigimiz siralar cok gecti. Dedi
-Benimle evli kalmak zorunda deyilsin ayrilalim sen hayatini kur ben hayatimi kurayim. Dedim
Daha sonra zirvaladi yok falan filan uc ay sonra evden cikacaz uzaga goceriz duzeliriz falan dedi gonlumu almaya kalkti sarildi gozleri doldu.
Bu konusmadan sonra kafam cok karisti lutfen yorumlariniza ihtiyacim var uzaga gocersek duzelirmiyiz beni sevmeyen bir adamla daha ne kadar yurute bilirim bu hayati annem ayrilmamizi hic ostemiyo elin dusuncelerine onem veren bir kisi el ne der el kinar el el el sizce kayinvalidemlerden uzaklasirsak duzelirmiyiz mutlu olurmuyuz? Uc gundur ruh gibi geziyorum ortalikta:-( kusura bakmayin kisa dedim ama baya uzun surdu. Yorumlariniza ihtitacim var konusacak beni anlayacak kimsem yok.

Evlilik cocuk iyincagi degil ki canim evet erken evlenmissin ama bu suc degil olan olmus madem kavgalar hep kayinvaldenler yuzunden cikiyo birde uzaga tasinip esinle oyle dene hem ne kaybedeceksin ki sonra keske deneseydim dememek icin sonuna kadar dene bence uzaklasirsaniz hersey daha iyi olur arti adam sana sevmiyorum dememiski sadece yemin etmemis kimi insan vara yoga yemin etmeyi sevmez eger esinle ciddi baska sorunlar yoksa uzaklasip tek basiniza bi hayata baslamayi dene

Kim sana tepki versin ki senın hayatın bizene.
Bizde kv demle otururken ne badireler atlattık. Ben eşimi bırakıp annemın yanına bıle dondum.
Ama Allaha şkr dayanayıp ayrılmıştık ailesinin yanından. Ayrıldıktan sonra bıle kavgalar oldu.
Çünkü eşim hala ailesını bızım ailemizin içine sokuyordu. Sonra baktık bu boyle olmuyor.
Annesını bizim ailemizden uzak tuttuk Allaha şkr şuan çok mutluyuz.
İnşllah sizede ayrılmak iyi gelir.
Eşin ne iş yapıyor?

Evlilik aşk demek degil sadece. Tabii 19 yasinda insan sadece aşk düşünüyor haklisin . Keske okusaydin biraz gec evlenseydin. Simdi evliliginizin oturmasi zaman alacak .

Kayınvalidenizden uzaklaşınca ancak kayınvalidenizle olan sorunlardan uzaklaşmış olursunuz.
Eşiniz sevmiyorsa eğer gerçekten yine sevmez.

Evlilikte anlayis sevgi saygi destek olmak hep karsiliklidir surekli dert yanma surekli sorgulama seviyomusun ne kadar seviyosun yok annen bana bunu dedi yok niye boylesin vs..erkek cocuk gibidir cabuk bunalir bunlari sadece tavsiye olarak soyluyorum yadin kucuk oldugu icin...sabirli ol uzaga bi tasinin evini esini sahiplen kendini sogutma bence yoluna girer hersey

bu konunun aynısı vardı.
"kalga" kelimesinden hatırladım.

Evlilik cocuk iyincagi degil ki canim evet erken evlenmissin ama bu suc degil olan olmus madem kavgalar hep kayinvaldenler yuzunden cikiyo birde uzaga tasinip esinle oyle dene hem ne kaybedeceksin ki sonra keske deneseydim dememek icin sonuna kadar dene bence uzaklasirsaniz hersey daha iyi olur arti adam sana sevmiyorum dememiski sadece yemin etmemis kimi insan vara yoga yemin etmeyi sevmez eger esinle ciddi baska sorunlar yoksa uzaklasip tek basiniza bi hayata baslamayi deney
Bilmiyirum cok yoruldum duygusuzlastim ne gulebiliyorum nede aglaya her namazdan sonra dua ediyorum aramiz duzelsin diye mutlu olalim diye ama umudum kalmadikayinvaliden cok sirtakci bir kadin serdigim canadirlarima kadar karisiyo edime beni kesiyo hep esim bana bisey demiyo ama alt katta oturuyorum sesleri net bir sekilde geliyo duyuluyo

Sizi sıkmak istemem kısa kesip anlatayım. Bir senedir evliyim yasim kucuk evlendim burada yasimi 25 yazdim buyuk tepki almaktan korktum 18 yasinda evlendim su anda 19 dan gun aldim.
Evlendigim gunden beri kalga gurultu eksik olmadi kayinvalidemle kayinbabamdan cok cektim. Iki gun once bir olay oldu kayinbabamla kalga ettim hayatimda olan bisey alistim nasilsa dun esimle soyle bir konusma gecti aramizda;
-Ben seviyormusun?
*Evet.
-Yemin et
*yemin etmem
-Peki aklindan benle ayrilip baskasiyla evlenmek gibi dusunce gectimi? Dedim
*Gecti kalga ettigimiz siralar cok gecti. Dedi
-Benimle evli kalmak zorunda deyilsin ayrilalim sen hayatini kur ben hayatimi kurayim. Dedim
Daha sonra zirvaladi yok falan filan uc ay sonra evden cikacaz uzaga goceriz duzeliriz falan dedi gonlumu almaya kalkti sarildi gozleri doldu.
Bu konusmadan sonra kafam cok karisti lutfen yorumlariniza ihtiyacim var uzaga gocersek duzelirmiyiz beni sevmeyen bir adamla daha ne kadar yurute bilirim bu hayati annem ayrilmamizi hic ostemiyo elin dusuncelerine onem veren bir kisi el ne der el kinar el el el sizce kayinvalidemlerden uzaklasirsak duzelirmiyiz mutlu olurmuyuz? Uc gundur ruh gibi geziyorum ortalikta:-( kusura bakmayin kisa dedim ama baya uzun surdu. Yorumlariniza ihtitacim var konusacak beni anlayacak kimsem yok.
Çok küçük evlenmişsin acelen neydi kuzum?ben senin yaşındayken bırak eşim ve ailesine kölelik yapmayı içtiğim suyun bardağını kaldırmazdım.
Seni sevmeyen adam değişse ne olacak?çok gençsin bırak hayatını yeniden kur.

Kim sana tepki versin ki senın hayatın bizene.
Bizde kv demle otururken ne badireler atlattık. Ben eşimi bırakıp annemın yanına bıle dondum.
Ama Allaha şkr dayanayıp ayrılmıştık ailesinin yanından. Ayrıldıktan sonra bıle kavgalar oldu.
Çünkü eşim hala ailesını bızım ailemizin içine sokuyordu. Sonra baktık bu boyle olmuyor.
Annesını bizim ailemizden uzak tuttuk Allaha şkr şuan çok mutluyuz.
İnşllah sizede ayrılmak iyi gelir.
Eşin ne iş yapıyor?
Insallah bizde mutlu oluruz bide uzakta denicem insallah duzeliriz insallah:110:

ailesine düşkünlüğünü değiştiremezsin diye düşünüyorum..
ayrı eve çıkmaya ya da uzaklaşmaya ikna et.
Evet uzakta oturmaya ikna ettim ama korkuyorum yine karisirlar sadece kayinvalide degil kayinbabamda cok kariskanbiri. Yaptim yemege kadar karisiyo:KK43:

Çok küçük evlenmişsin acelen neydi kuzum?ben senin yaşındayken bırak eşim ve ailesine kölelik yapmayı içtiğim suyun bardağını kaldırmazdım.
Seni sevmeyen adam değişse ne olacak?çok gençsin bırak hayatını yeniden kur.
Kayinvalidemgil 16 yasimdan beri istemeye basladilar komadilar evde esimde asikmis bende cahilim kandim aplamla elti oluyiruz aplamda ikna etti hayallerim bambaskaydi cok baska hayat yasadim

canim bak senin yasin aslinda cokda kücük degil 19 yasinda
25 evine duskun bir kisi alacagi vereceyi iyi hesap eder ama velakin ailesine de cok duskun

bak güzelim senin yasin aslinda cokda ufak sayilmaz 19 yasindasin evlenmsn ama kendi yuvani henüz kuramamsn
sabir et bol bol sabir et sana esin sirf böyle sacma bir cümle kurdu diye ayrilmayi aklinin ucundan bile gecirme
insallah tez zamanda kendi evinize gecersiniz ozaman sabrinin karsiliginida alirsin allahin iznile

yuva yikmak böyle kolay degil sakin aklina getirme öyle seyler

siddet olur aldatma olur böyle seyler baska bunlar bir nedendir ama bu sebeplerle ayrilik akla gelmemeli yapma canim benim yapma sabir et hersey gönlünce olur insallah

Farkli sehire gideceğinizin garantisi varsa deneyin derim. En azından elinizden geleni yapmis olacaksınız aklinizda soru işareti kalmayacak

Back
X