- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Eskiden inanmazdım ama bu astroloji işiyle ilgilenmeye başlayınca bi de tecrübelerimden hareketle inanmaya başladımBen de yay burcuyum hiç koç sevgilim olmadı
Cidden ama insanların 12 tip olduğuna inanıyor musunuz?
Eskiden inanmazdım ama bu astroloji işiyle ilgilenmeye başlayınca bi de tecrübelerimden hareketle inanmaya başladım
Yani farkında olmadan arkadaşlık yaptığim kişiler bile Koç burcu çıkıyorBu arada sosyal hayatımda falan da arkadaşlıklarım oluyor.. kız erkek fark etmez mesela kaç sene geçmiş arkadaşız.. bi gün aklıma geliyor soruyorum senin burcun neydi falan diye.. Koç cevabını alıyorum..
Koç erkeği genelde zor olmuyor.. sarıp sarmalayan sahip çıkan kıskanç bi yapısı var.. ama en sevdiğim özelliği kafa insanlar olmaları.. asla dırdır yapmazlar.. kadını nasıl isterse o şekilde olsun ister.. kötü tarafı ani parlayan saman alevi gibi bi öfkesi var.. ama çabuk geçiyor.. Her güzelin bir kusuru olurmuşBaşlığa istinaden iyi biliriz. Eşimdir kendileri. Bende koç kadınıyım. Tos yapa yapa geçiniyoruz. Ama konu dert edilecek bir şey değil. Burçlar o kadar etkili değil bence ilişkilerde.
Ayy resmen benim adami anlatmisin:) aynen ole kolay insanlar isi zora kosmazlar ama kustu mu inatlasirlar kiskancim co diyorama uyumlu bence . Iyi aile babasi oluyorlar:)Koç erkeği genelde zor olmuyor.. sarıp sarmalayan sahip çıkan kıskanç bi yapısı var.. ama en sevdiğim özelliği kafa insanlar olmaları.. asla dırdır yapmazlar.. kadını nasıl isterse o şekilde olsun ister.. kötü tarafı ani parlayan saman alevi gibi bi öfkesi var.. ama çabuk geçiyor.. Her güzelin bir kusuru olurmuş
Yuhhh çok karaktersizmiş.. tabi canım zaten beş parmağın 5i bir değil her burcun her insanın iyisi de var kötüsü de var pisliği de var temizi de var..Her insan ayrıdır bence. Eniştem koç burcu ve iğrenç bir insan. Hamile karısını bırakıp başka ile gitti. Altınlarını çaldı. Çocuk doğunca birden über baba kesilip almaya çalıştı filan. Daha neler yani..
Yuhhh çok karaktersizmiş.. tabi canım zaten beş parmağın 5i bir değil her burcun her insanın iyisi de var kötüsü de var pisliği de var temizi de var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?