Ikizler ve koclar iyi arkadastirlar ama sadece arkadas :)) ileriye dönük düsünenler varsa aman aman derim hele bir de ilk evlilikse
( Benim erkek arkadasim ikizlerdi bende koc. Sabirli isen olur sabirli degilsen kafayi yedirtir. Herseyi dinler bir seylere kizarsin tamam dikkat ederim der iki dakika sonra yine kendi bildigini okur. Arkadas cevresi onun icin daha önemlidir. Arkadasi icin sizi bile ekebilir.
Cok daginiktirlar :)) benim erkek arkadasim öyleydi. Her gün 4 defa kiyafet degistirirdi bir erkek olarak sonra da bütün elbiseleri üst üste koltugun üstünde görmek mümkündü. :))
Koc sevecendir, yakindir ama ic dünyasina herkezi kabul etmezler ve ikizler bu sinirlari cok zorlar ve hic umrunda olmaz. Basta da belirtmistim. Sizi istemediginiz bir durumun icine cokar ve sinirlarizi cok zorlar.
Cimridirler ama baskalari icin kendi icin en pahali kiyafetleri giyer ama kiz arkadasi icin ucuz bir seyler tercih eder. Disariya ciktiginizda eline cebine atmayi pek sevmezler.
Ince ve romantiklik beklemeyin göremezsiniz. dogum günüzü bile unuturlar cünkü onun daha iyi planlari vardir.
Tembeldirler oturup size sunu yap bunu yap emrederler
( Bogaza düskündürler, bir oturusta 3 kisilik yemek yerler.
Disarida bir cok bayanla flört edebilirler ama sadece flört bu sizin yaninizda da olabilir.
sabir yarabbi sabirr