• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koç üniversitesi hastanesinde doğum

ebrunak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
126
31
18
arkadaşlar suan bu hastaneyi araştırıyorum yenı bı hastaneymiş giden var mı Acaba memnunmusunuz?

Merhaba ben ocak ayında koç üniversitesi hastanesinde doğum yaptım ve çok memnum kaldım. Sorunlu bi erken doğum yaptım ama gösterilen ilgi alaka hiç bir yerde olamaz . Güvenle herkese tavsiye ederim

Merhaba ben ocak ayında koç üniversitesi hastanesinde doğum yaptım ve çok memnum kaldım. Sorunlu bi erken doğum yaptım ama gösterilen ilgi alaka hiç bir yerde olamaz . Güvenle herkese tavsiye ederim
Merhaba Doğum fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz .cok tesekkürler

Merhaba normal 1500 yada 1700 tl olması lazım sezaryan 3000 diye hatırlıyorum sgk lı fiyatı bunlar.

merhaba, bende bu hastaneye gidiyorum. 17 haftalık gebeyim. doğrum ücretleri normal 3000, sezeryan 4000. eğer epidural tercihi varsa +1000 tl . kadın doğumda muayene olmadan fiyat vermiyorlar. muayene ücreti 118 tl. detay ultrasonda 300 tl. bunlar sgk anlaşma fiyatları. ama hastanede şu ana kadar gördüğüm ilgi alaka çok iyi. sadece doktır rabdevuları çok dolu. zor randevu alıyorum

Merhabalar doktorunuzu ogrenebilir miyim internette arastiyorum pek doktorlarla ilgili yorum bulamadim

merhaba, bende bu hastaneye gidiyorum. 17 haftalık gebeyim. doğrum ücretleri normal 3000, sezeryan 4000. eğer epidural tercihi varsa +1000 tl . kadın doğumda muayene olmadan fiyat vermiyorlar. muayene ücreti 118 tl. detay ultrasonda 300 tl. bunlar sgk anlaşma fiyatları. ama hastanede şu ana kadar gördüğüm ilgi alaka çok iyi. sadece doktır rabdevuları çok dolu. zor randevu alıyorum
Doktorunuzun ismini ögrenebilir miyim bende tercih etmek istiyorum ama doktorlar hakkinda bilgim yok

Fiyatlar konusunda cok kafam karisti.
verdiginiz fiyatlarin ustunden bikac ay gecmisken, gectigimiz mart ayinda dogum icin fiyat bilgisi aldim.

normal dogum : anne+bebek paketi 5.800 tl civariydi
normal dogum epidural olursa +850 tl civarinda bir ucret daha ekleniyordu.
sezeryan ise anne+bebek paketiyle 7250 tl civarindaydi.

demek ki yeni yil ile birlikte fiyatlari iki katina falan cikardilar.
ozel saglik sigortam sezeryani tamamen karsilayabiliyorken epiduralli normal dogum icin hesaplama yaptigimizda hastaneye 2700tl civari daha odeme yapmam gerekiyordu.

ki herhangi bir durum oldugunda paket bozuluyor ve her sey ayri ayri ucretlendiriliyor dediler.

buarada normal dogum yapanlar 2 gece, sezeryani ise 3 gece konaklatiyorlar.

doktor tavsiyesi soranlara ise ; bebek dusunmeye basladigimizdan beri Dç.Dr. Ozgur Oktem'e gidiyorduk. Son derece kibar, ilgili bir doktor.

Fiyatlar konusunda cok kafam karisti.
verdiginiz fiyatlarin ustunden bikac ay gecmisken, gectigimiz mart ayinda dogum icin fiyat bilgisi aldim.

normal dogum : anne+bebek paketi 5.800 tl civariydi
normal dogum epidural olursa +850 tl civarinda bir ucret daha ekleniyordu.
sezeryan ise anne+bebek paketiyle 7250 tl civarindaydi.

demek ki yeni yil ile birlikte fiyatlari iki katina falan cikardilar.
ozel saglik sigortam sezeryani tamamen karsilayabiliyorken epiduralli normal dogum icin hesaplama yaptigimizda hastaneye 2700tl civari daha odeme yapmam gerekiyordu.

ki herhangi bir durum oldugunda paket bozuluyor ve her sey ayri ayri ucretlendiriliyor dediler.

buarada normal dogum yapanlar 2 gece, sezeryani ise 3 gece konaklatiyorlar.

doktor tavsiyesi soranlara ise ; bebek dusunmeye basladigimizdan beri Dç.Dr. Ozgur Oktem'e gidiyorduk. Son derece kibar, ilgili bir doktor.

merhaba ben de bu hastaneyı arastırıyorum. az once fıyat aldım ama anne + bebek paketı seklınde bı fıyat soylenmedı sadece normal dogum 3500 sezeryan 4 bın dedıler epudral olursa her ıkısı ıcınde 1000 tl fark odenıyor dedıler. konaklama ucretı falan bu fıyata dahıl degıl mıydı acaba onu sormayı unuttum. sız muayene ucretı olarak ne kadar oduyorsunuz?

merhaba ben de bu hastaneyı arastırıyorum. az once fıyat aldım ama anne + bebek paketı seklınde bı fıyat soylenmedı sadece normal dogum 3500 sezeryan 4 bın dedıler epudral olursa her ıkısı ıcınde 1000 tl fark odenıyor dedıler. konaklama ucretı falan bu fıyata dahıl degıl mıydı acaba onu sormayı unuttum. sız muayene ucretı olarak ne kadar oduyorsunuz?

mehaba bana verdikleri fiyat listesini fotograf olarak ekledim.
arada dunya kadar fark var. sanirim rasgele fiyat veriyolar.
muayene ucreri olarak da koc personeli olmamdan + ozel sigortamdan sonra her seferinde 25tl oduyorum.
ama ozel sigortam normal doumun sadece 4300tlsini kapsiyor, geri kalanini ben oduyorum. belki de bana bu yuzden yuksek fiyat verdiler.

fiyatlara anne+doktor paketini sectikten sonra bir de bebek paketinin fiyatini ekliyorsunuz
yani normal.dogum 5450+750 tl oluyor. herhangi bir durum olursa da paket bozulup her sey tek tek faturalandiriliyorms.
Screenshot_2017-04-20-19-04-31.webp

mehaba bana verdikleri fiyat listesini fotograf olarak ekledim.
arada dunya kadar fark var. sanirim rasgele fiyat veriyolar.
muayene ucreri olarak da koc personeli olmamdan + ozel sigortamdan sonra her seferinde 25tl oduyorum.
ama ozel sigortam normal doumun sadece 4300tlsini kapsiyor, geri kalanini ben oduyorum. belki de bana bu yuzden yuksek fiyat verdiler.

fiyatlara anne+doktor paketini sectikten sonra bir de bebek paketinin fiyatini ekliyorsunuz
yani normal.dogum 5450+750 tl oluyor. herhangi bir durum olursa da paket bozulup her sey tek tek faturalandiriliyorms.
Eki Görüntüle 1985046

Eklediğiniz fotoğraftaki fiyatlara hamilelik süresince yapılan testler, tahliller dahil mi? Anne ve bebek paketleri tam olarak ne anlama geliyor?

Eklediğiniz fotoğraftaki fiyatlara hamilelik süresince yapılan testler, tahliller dahil mi? Anne ve bebek paketleri tam olarak ne anlama geliyor?

hamilelik testleri gebelik takibi suresince yapiyorlar. bunlar sadece dogum fiyatlari.
bebek paketi dogumdan hemen sonra bebegin kontrol edilmesi ve dogumdan sonra bazi yapilmasi gereken testlerini iceriyor sanirim.
anne doktor paketi de yine sadece dogum zamanindaki normal durumu iceriyor. herhangi ekstra bir durum olursa oaket bozuluyor ve her sey te tek faturaladiriliyor denildi bana.

bende geçen ay sordum banada paket fiyat vermediler 5 haziranda kontrole gidicem tekrar bu olayıda sorayım onlara

Merhaba bu hastanede sezeryan için önerebileceğiniz iyi bir doktor varmı?

Back
X