• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koç üniversitesi hastanesinde doğum

Koc uni yi soruyorsaniz ben size engin turkgeldi yi tavsiye ederim cok kibar cok iyi cok halden anlayan bir insandir
Burada güzel yorumlar okudum bugün kendisi hakkında. Ama riskli gebelik ve sezeryan konusundada önerirmisiniz?
Siz kendisinde doğum yaptınızmı ?

Burada güzel yorumlar okudum bugün kendisi hakkında. Ama riskli gebelik ve sezeryan konusundada önerirmisiniz?
Siz kendisinde doğum yaptınızmı ?
Size şöyle söyleyeyim zaten hastanede iki tane perinatolog var riskli gebelikte engin beye ya da bi başkasına da gitseniz sorun olduğunda perinatologlardan görüş alınıyor mesela benm ikinci gebeliğimde plesantamda sorun vardı gerektiğinde hande hanima yönlendirildim yani Sezeryan en kolay ameliyatlardan biridir ama ben normal doğum yaptım ama her ihtimale Karsi ameliyathanedeki arkadaşlarıma sormuştum sezeryanlar nasıl diye tüm doktorların iyi olduğunu söylediler :)

Size şöyle söyleyeyim zaten hastanede iki tane perinatolog var riskli gebelikte engin beye ya da bi başkasına da gitseniz sorun olduğunda perinatologlardan görüş alınıyor mesela benm ikinci gebeliğimde plesantamda sorun vardı gerektiğinde hande hanima yönlendirildim yani Sezeryan en kolay ameliyatlardan biridir ama ben normal doğum yaptım ama her ihtimale Karsi ameliyathanedeki arkadaşlarıma sormuştum sezeryanlar nasıl diye tüm doktorların iyi olduğunu söylediler :)

Anladım. Çok teşekkür ederim. Engin Beye gitmeyi düşünüyorum, yanlızca mesafe olarak bana biraz uzak ama bukadar olumlu yorumdan sonra gitmem lazım :)

Ben de doğumumu orada yapmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim. Randevum 11 de idi ancak 12 oldu hala içeri alınmadım ben de muayene ücretimi alıp başhekime şikayet edip çıktım. Hastanede 3 kişi vardı ona rağmen bir saat keyfi beklettiler ciddiyetsiz bir ortam bence .tavsiye etmiyorum

Merhabalar Koc Universitesi Hastanesi'nde dogum yapmis arkadaslar varsa memnun kaldiniz mi acaba? Hastanede kac gun kaldiniz, neleri almak gereksiz neler gerekli, biraz bilgi alabilir miyim mumkunse? Hastane her seyi veriyoruz biz deyip konuyu kapatti :) Bilemedim ne gerekir nasildir?

Merhabalar Koc Universitesi Hastanesi'nde dogum yapmis arkadaslar varsa memnun kaldiniz mi acaba? Hastanede kac gun kaldiniz, neleri almak gereksiz neler gerekli, biraz bilgi alabilir miyim mumkunse? Hastane her seyi veriyoruz biz deyip konuyu kapatti :) Bilemedim ne gerekir nasildir?
Merhaba ben de çok merak ediyorum Koç üniversitesini.. Fiyat aldınız mı acaba?

Back
X