koca bi soru işareti..

yahu sevse aramaz mi?

şu an gerçekle tokat gibi karşılaştım aramadı doğru ki 4 gün şehir dışındaydm. giderken ve ben dönerken neden mesaj atıyo ki o zaman? Zaten ben aradım bunu geçen hafta açmadı ertesi gün bana izin ver dedi beni arama ben de seni aramıcm mesajı verdi resmen.

Benim aklima hemen baska biri ile oldugu gelirdi, artik ben mi fesatim, yoksa ongoru mu bilemem.

banada başka biri var seni yedekte tutuyo gibi geldi
ben olsam arardım döndüm ne varsa netleştirelim ayrılmak istiyorsan söyleyemiyorsan çekinmene gerek yok bugün çözelim ne derdin varsa derdim
kafan rahat olur en azından

ara ya da arama diyemem çünkü üzgünüm ne yaparsan yap ayrılacak senden, en iyisi kendini alıştır bu duruma yoksa giderken arkasından gözyaşı döken bir tek sen olursun.

kafam karışık bana biraz izin ver dedi küs değil kızgınmis falan filan on gün oldu aramıyo ben de sen bilirsin deyip aramıyorum bu hafta sonu arar konuşmak ister belki diye düşünüyorum böyle izin ver demesi de beni elinin altında tuttuğu hissini yasatıyo bana acaba gerçekten yapıcı olmak için mi zaman istiyo yoksa ayrılmak isteyip anlamamı mr bekliyo. Ilk kez biri bana böyle bi sey söyledi erkekler ne düşünür ki böyle söyleyerek ben artık ne yapmalıyım?

gerçekten seven insan ilişkiye ara veremez..dayanamaz.. ancak filmlerde olur o iş..unut gitsin, vijdan azabı cekmemek için senın terketmenı beklıyor.

aynı fikirdeyim.. seven insan, hele ki erkekler sevdikleri kızı kaybetme korkusuyla en büyük kavgalarda bile ayrılığın yada ara vermenin lafını etmezler.. ne sorun olursa olsun, bir aradayken çok daha iyi çözülür bence..

aynı fikirdeyim.. seven insan, hele ki erkekler sevdikleri kızı kaybetme korkusuyla en büyük kavgalarda bile ayrılığın yada ara vermenin lafını etmezler.. ne sorun olursa olsun, bir aradayken çok daha iyi çözülür bence..

kesinlikle..ancak kaybetme korkusu olmayan insanların işidir ilişkiye ara vermek..

bitirecek evet kesin. Ben ona zaten kavga ettiğimiz gece söyledim olmuyosa anlarım zorlamam yani diye. O da çok yapıcısin sağol dedi. Benim için ilişki bitsin fark enez bana böyle zaman ver diyen adamın sonsuza kadar vakti var. Aramayıp bitti diye konuşmasak mi ya da ona bile tenezzül etme diyorum kendime. Ama onun istedigi olsun da istemiyorum. Bu olaydan 2 hafta sona ben ayrılmak istediğimde yalvaran oydu şimdi böyle yapıyo. Nasıl bi Konuşma yapsam ki ben buna ben de çok düşündüm sensiz daha iyiyim diycem ama o da bunu bekliyosa? Ya da o mu söylesin istemiyorum diye ben de hava hoş bitsin desem?

erkekler kadınlar diye ayrım yapmaktan nefret ediyorum neticede köpek cinsi değiliz hepimiz bir değiliz ama bu ara vermeler hadi bi kadın olsa. kadınlar daha ince düşünür kafası karışır. daha gelgitleri olur falan belki anlamaya çalışılır da .tecrübelerime göre erkek istiyorsa seviyorsa gayet basit net bi varlık. ne diyorsa odur ara falan vermez yani. ve size çok da bir şey hissetmediğini elimde bulunsun mantığında olduğunu düşünüyorum..

Ona neden zaman verdin zaman istiyorsan bitsin deseydin canım,ayrılık acısı yaşamadan bu çocuk kıymetini anlamaz..bence risk al ya bitsin,o süre de hatasını anlarsa ne güzel daha iyi olur ama temelli bitmiş olursa zaten istemiyormuş demektir..böyle bekleme bence yaz bir şeyler ara tartış,derdini öğren baktın aynı hava da düzelme yok bitir bakalım ne olacak.

canım sadece senin yazdıgını okudum ona göre yorum yapcam. öncelikle gerçekden seven erkek günde bi kez olsun sevdiginin naptını nasıl oldugunu duymadan edemez aslaaa. hadi 2_3 gün desek ama 10 diyosun sen çok fazla seven bir erkegin yapacagı bişe degil gibi geliyo üzülmeni istemem umarım yanlış düşünüyorumdur. ama suda var nasıl bi hata yaptın büyük bişeyde hak verebiliriz.

canım sadece senin yazdıgını okudum ona göre yorum yapcam. öncelikle gerçekden seven erkek günde bi kez olsun sevdiginin naptını nasıl oldugunu duymadan edemez aslaaa. hadi 2_3 gün desek ama 10 diyosun sen çok fazla seven bir erkegin yapacagı bişe degil gibi geliyo üzülmeni istemem umarım yanlış düşünüyorumdur. ama suda var nasıl bi hata yaptın büyük bişeyde hak verebiliriz.

özel mesaj atmaya çalıştım sana olmadı yüz olmamış mesaj adedim. Zaten günde bir kere arayan biriydi. Ben bundan şikayetçi olunca daha sık arar oldu.Benim önceki ilişkim de yaşadığım bi şeyi söyledim hiç beklemiyodu çok şaşırdı o günden beri aramıyo vakit isterken düşünmeye ihtiyacı vardı haklı çocuk belkide. Ama ben de çok soğudum artık beklemekten. Geçmişe takan biri değildi ama bu söylediğim biraz şaşırttı onu uzaklaştırdı muhtemelen

Söylenecek her şey söylenmiş.Yani tabir-i cazise kalem kırılmış.:20:

Ara verme,ayrılık antremanıdır.Bence.:34:Bence peşinden koşma,değmez.:40:

Aramadi bugün de. Sabrediyorum bakalım nereye kadar dayanablcem arayıp içimi kurmak istiyorum. ya şu dustugum hale bak ki adama aşık da değilim. Keşke zaman ver dediğinde sonsuza kadar vaktin var bekleyemem deseydim. Sen bilirsin dedim aramıyorum mesaj atmıyorum bu durumdan da çok rahatsızım bi netlik kazanması lazım durumun.

Neydi o cümle ?

Ara verelim diyorsa bir erkek, şu demekmiş : "Bu sürede senden iyisini bulursam dönmem, bulamazsam dönerim"

Bence de öyle. Sevgide, ara vermek diye bir şey var mı ya ?

Çok s.l.kça buluyorum ben bu söz kalıbını. ARA VERMEK.... Hah !!

Back
X