Siz bence benim yazdıklarımdan yanlış anlamlar çıkarmışsınız. Siz bana sevseydiniz orası burası mükemmel gelirdi diyorsunuz , farkındaysanız ben zaten duygularımın eskisi gibi olmadığını belirttim. Zaten yazılanlara ve yapılan yorumlara bakarsanız severken böyle değildi, sonrasında böyle olduğunu söyleyip duruyoruz. Yazdıklarınız benim cümlelerim zaten. Kendini değiştirme ve kalıba sokmaya gelirsek, ben onu olduğu gibi 5 yıl kabul ettim, hatalarını kendinin görmesi için bekledim ama ben istediğim için değil kendi hayatına zarar verecek şeyler olduğu için . Yapamadı bu uzun sürede. Ben yollarımızı ayırmak isteyince hatalarının farkına vardı , ama bu kez de duygular aynı kalmadı yıpranmaktan, alttan almaktan. Ayrıca şuna da değineyim , 25 yaşındayım ve "imkansızken güzeldi , elde edince güle güle" diyecek kadar acımasız olamadım. Ruhundaki değişime de gelirsek, her an sinirli öfkeli, önündeki ağaca bile sayıp söven, öfke kontrolü olmayan birinin değişmesini istemek kadar da doğal birşey yok bence. Bunu olduğu şekilde kabul edecek bir bayanda yoktur sanırım, ki olmamalı da bence. Bence siz o ruh ve imkansızlık olayını şimdi tekrar değerlendirin.