- Konu Sahibi gulsahfener
Tabiki birşey olmayacak. Önemli mi ? tabiki değil. Ama bunları gözünüzdeki perde kalkınca böyle göremiyorsunuz.Yargılamak için yazmıyorum ama parmakları ince olsa ne kalın olsa ne anlayamadim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki birşey olmayacak. Önemli mi ? tabiki değil. Ama bunları gözünüzdeki perde kalkınca böyle göremiyorsunuz.Yargılamak için yazmıyorum ama parmakları ince olsa ne kalın olsa ne anlayamadim![]()
Bu sevinilecek bir durum değil ama sevindim aynı duyguları paylaşmamıza. Demek ki bunu yaşayan sadece ben değilim diyorum. Ara vermek bana da mantıklı geliyor şu an. Özlemiyorsam, yanımda olsun istemiyorsam, onsuz mutsuzsam belki son bir şans verilebilir. Ama aksi şeyler yaşıyorsam zaten herşey bitmiş demektir.Bir an konuyu ben mi açtım dedim. Benim de 3 yillik. Bir ara cok soğumustum bazı sebeplerden ötürü sürekli sizin gibi düşünürdüm. Neyse su an iyiyiz istediğim gibi davranıyor bana bundan dolayı içim tekrar ısınmaya başladı. Ben de kendi hatalarimi tekrar etmemeye çalışıyorum. Ben bu süreçte iletişime arar verdim son bir kez denemeye karar verdim. Siz de iletişime biraz ara verin belki de son bir şans. Olmuyorsa da zorlamayın. Daha cok kırılırsınız
bugun iyi gunumdeyim.onun icin guzel guzel yazacagimEvlenirken beğenmişsiniz ki şu an evlisiniz. O zaman önemli değilmiş demek ki sizin için . Ama şu an babanızla aynı fiziksel duruma sahip 10 yıllık kocanızın yine aynı şekilde fiziğini beğenmediğiniz babanız gibi olduğunu farketmişsiniz. Bence sizde ilk günkü sevginizle şimdiki sevginizi teraziye koyup ölçüüüünnnnnn
Tatlım filmler de yaşamıyoruz kimse kimseyi yıllarca beklemiyor. Basta üzülüyor herkes sonra yoluna bakıyor maksimum 6 ay üzülür bir insan ondan sonrası bağımlılıktır. Önce kendini düşünEvet bu ayrı kalma seçeneğini de düşündüm. Bunu da fikir olarak sundum. Belki yıpranmışlığımdandır düşüncelerim , biraz ayrı kalır özlersem, bir ihtimal değişebilir birşeyler diyorum. Ben seni yıllarca bekleyeceğim diyor. Bu kez de kendimi suçlu hissediyorum ona karşı. Hayatına engel oluyorum gibi geliyor.
Bakın kaç yaşındasınız, nasıl bir yaşantınız var , nasıl birisiniz en ufak bir fikrim yok, sizin de öyle. İnsanlar buraya birbirlerinin fikirlerinden, tecrübelerinden yararlanmak için birşeyler yazıyor. Kimse kimseyi düşüncelerini yüzünden yargılamıyor. Saçma da olsa yazılanlar mantıksız da olsa basit de olsa bunu yargılayacak merci ne siz ne de bir başkası değil burda. Madem basit bir konu yazmaz geçersiniz, önemsemişsiniz ki klavyenin tuşlarına dokunmuşsunuz. Farkındaysanız ben size 6 yıldan bahsediyorum ve bu durum 6 yıldır söz konusu değil. Ki ben cahil bir insan değilim, üniversitesini bitirmiş, çalışan bir mühendisim. Tahminimce benden yaşça büyüksünüz. Saygımı ve üslubumu bozmayacağım asla. Burda kimseye yapmam size de . Ama şunu da belirteyim bende iyi günümdeyimbugun iyi gunumdeyim.onun icin guzel guzel yazacagim
Fiziki ozellik cocuklar icin diyorum.babami begenmedigim zaman liseye gidiyordum ..
Esimi Begenmesem evlenirmiyim hic.fiziken de begendim tabiki.esim de cirkin degil zaten.
Kara kasi gozune degil onun kisiligine vuruldum.ilk gordugum gibi begenmedim iyyy demedim.
babam kiloluydu esim de kilolu..kilolu olmasini istemezdim
Evlilik de oyle anlar geliyor ki can yoldasin oluyor.
Sizinki cok basite alma isi ..fiziken begenmiyorum demek ne bileyim..
Amannnn neyseeeee yanlis oldu herhalde .fikir almak icin laf yetistirmek icin yazmissiniz
Teşekkürler yorumunuz için. Galiba bende öyleyim. Daha önce bir çok şey yaşandı. Tartışmaların boyutu büyüdü, sesler yükseldi ama bu duygu durumunu hiç yaşamadım daha önce. Ve bu durumu değiştirmek için ekstra bir çaba sarfetme isteği de yok içimde garip şekilde. Sanırım bende sizin gibiyimBen soğudumu bir daha feriştahı gelse ısınamayanlardanım. Yani sizin yaşadığınızı yaşadığım durumlarda, direk herkes kendi yoluna diyordum. Sene önemli değil. Verilen emek önemli değil.
Kendinizi daha iyi biliyorsunuz. Isınabilecekseniz devam edin. Yok böyle kalır ben herşeyine bir kulp bulmaya devam ederim diyorsanızda o ilişki yürümez.
Evet katılıyorum size. 6 ay fazla bile zannımca .Tatlım filmler de yaşamıyoruz kimse kimseyi yıllarca beklemiyor. Basta üzülüyor herkes sonra yoluna bakıyor maksimum 6 ay üzülür bir insan ondan sonrası bağımlılıktır. Önce kendini düşün
Bu adamdan ayrılırsın karşına çıkan ilk kişiyle 3 ay sonra evlenirsin bu işler böyledir yaşamadan bilemezsin :) Birlikte yürüyeceğiniz yolu bitirmişsiniz belki 15-20 yıl sonra gelebileceğiniz noktaya gelmişsiniz . Olmuyorsa zorlamayın hem kendiniz hem karşınızdaki kişi için en doğrusu budur. Ama ola ki ayrıldınız , yalnız kaldınız veya hayatınıza başkasını aldınız hoşunuza gitmedi , eskiye de bir bağlılık var döneyim dersiniz sakın.. Bu sorunu biraz yalnız kalarak çözüme kavuşturacağınızı düşünüyorsanız öyle de yapabilirsiniz.
Sorguluyor zatenFiziksel özellikleri içten içe sorun yaratmaya başladı. Parmakları ince değil, burnu büyük galiba gibi şeyler düşünmeye başladım istemsiz olarak. Herşeyi batıyor kısacası.
....
Guzel olan sevgili degil, sevgili olan guzeldir. {Tolstoy}
Fiziksel özellikleri batmaya basladigina gore sevgililik halinizi sorgulayin derim.
Evet , sorguladığım için bu konuşma yapılıyor zaten.Sorguluyor zaten
Yani bende onu diyorum.Evet , sorguladığım için bu konuşma yapılıyor zaten.
Ben de böyle bir ilişki bitirdim. Herkes kesin evlenirler gözüyle bakıyordu. Ve sorun da yaşamamıştık hiç. Adam mükemmeldi yani. Peşimde pervaneydi. Aşırı iyi biriydi hala öyledir. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sabahlara kadar sohbet ederdik. Gezerdik yerdik içerdik. Beraber 15 kilo aldık sanırımharika bir ilişkiydi. Ama heyecanım bitti, kalbimi bomboş hissettim. Ayrıldım her şey mükemmel giderken. Herkes şok oldu. Adam 1 yıl psikologlarda tedaviler gördü. Ben de yeni birine aşık oldum. Çook eskiden tanıdığım biriydi o da ilginç hikaye neyse. Ama deli gibi aşık oldum. Ben de aslında senin gibi aman şimdi yeni birini kim tanıyacak diyordum ama aşık olunca zaten feleğim şaştı. Aşırı heyecan aşırı çekim çok değişikti. Şimdi nişanlıyız bu yenisiyle. Benim eskisi de buldu birini mutlu. Benim ilişkim biraz sorunlu bu sıralar. Ama asla pişman değilim.
Çok zor bir karar gerçekten ama sonunu düşünen kahraman olamazZaten asıl pişman olunması gereken duyguları bittiği halde karşıya dürüst olmayıp ilişkiyi yürütüp bu arada başka kişiye de yeşil ışık yakmak.
İki kişiyi idare etmek vs.
Siz dürüst olmuşsunuz, bitirmeniz gereken noktada bitirmişsiniz. Çok cesur ve zor bir karar alıp uygulamışsınız. Belki eski sevgilinize bile iyilik yapmışsınız.![]()