- Konu Sahibi gulsahfener
Evet bende sizin cevabınıza güldümYani bende onu diyorum.
Sen zaten bişeyleri sorgulamak istemişsinki konu açmışsın.
Arkadaşın yorumu ilişkini sorgula olunca bi gülme geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende sizin cevabınıza güldümYani bende onu diyorum.
Sen zaten bişeyleri sorgulamak istemişsinki konu açmışsın.
Arkadaşın yorumu ilişkini sorgula olunca bi gülme geldi![]()
Anlatmaktan başka şansım yoktu kiHele bir de bu duygularını ona anlatmışsın kesinlikle ayrıl, sen birşeyleri zorla oldurmaya çalışırken o su koyabilir![]()
Evet bende sizin cevabınıza güldümsorgulamıyor olsam ne işim var burada değil mi
![]()
Mutlu olmanıza çok sevindim . Sizin için zor olmadı mı peki hayatınıza yeni birini almak? Ne kadar zaman geçti mesela aradan ? Veya size onu hatırlatan şeyleri görünce içiniz sızlamadı mı mesela ?Ben de böyle bir ilişki bitirdim. Herkes kesin evlenirler gözüyle bakıyordu. Ve sorun da yaşamamıştık hiç. Adam mükemmeldi yani. Peşimde pervaneydi. Aşırı iyi biriydi hala öyledir. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sabahlara kadar sohbet ederdik. Gezerdik yerdik içerdik. Beraber 15 kilo aldık sanırımharika bir ilişkiydi. Ama heyecanım bitti, kalbimi bomboş hissettim. Ayrıldım her şey mükemmel giderken. Herkes şok oldu. Adam 1 yıl psikologlarda tedaviler gördü. Ben de yeni birine aşık oldum. Çook eskiden tanıdığım biriydi o da ilginç hikaye neyse. Ama deli gibi aşık oldum. Ben de aslında senin gibi aman şimdi yeni birini kim tanıyacak diyordum ama aşık olunca zaten feleğim şaştı. Aşırı heyecan aşırı çekim çok değişikti. Şimdi nişanlıyız bu yenisiyle. Benim eskisi de buldu birini mutlu. Benim ilişkim biraz sorunlu bu sıralar. Ama asla pişman değilim.
Geçimsiz bir insan mı? Çok mu alttan aldınız, çok mu şans verdiniz? Uyardığınız noktalarda kendini düzeltmedi mi?Anlatmaktan başka şansım yoktu kihal ve hareketlerimden bir anormallik olduğu bariz anlaşılıyordu . Hep bir neden arama peşindeydi. Şunu da belirteyim. Ben bu duruma herşey yolunda giderken gelmedim. Yani onun hataları, kırdıkları, döktükleri yüzünden yavaş yavaş tükendim. Ve bunun ondan kaynaklı olduğunu bilmesini istedim.
Geçimsiz değil aslında. Öfke kontrol sorunu yaşıyordu. Sadece bana karşı değil herkese karşı aynıydı. Buna bağlı olarak zaman zaman ağızdan çıkan argo kelimeler. Sabrettim çünkü daha 19 yaşında ileri görüşlü olup ilerisinde doğacak sorunları düşünemiyorsunuz. Defalarca tekrarlandı bu durum. Benim onu asla bırakamayacağım özgüveni oluştu onda sonucunda da. Düzelmeleri oluyordu fakat en ufak sinir anında tekrar başa sarıyordu. Kendimden çok verdim kısacası.Geçimsiz bir insan mı? Çok mu alttan aldınız, çok mu şans verdiniz? Uyardığınız noktalarda kendini düzeltmedi mi?
İnsan kendinden verdikçe tükeniyor, duygular da tükeniyor.
Geçimsiz değil aslında. Öfke kontrol sorunu yaşıyordu. Sadece bana karşı değil herkese karşı aynıydı. Buna bağlı olarak zaman zaman ağızdan çıkan argo kelimeler. Sabrettim çünkü daha 19 yaşında ileri görüşlü olup ilerisinde doğacak sorunları düşünemiyorsunuz. Defalarca tekrarlandı bu durum. Benim onu asla bırakamayacağım özgüveni oluştu onda sonucunda da. Düzelmeleri oluyordu fakat en ufak sinir anında tekrar başa sarıyordu. Kendimden çok verdim kısacası.
Evet olaya bakış açınıza yorumsuz kaldım doğrusu ...Nasıl Yani
anlamadım
Adamın burnu önceden de büyük değilmiydi
6yıldır parmaklarının ince olmadıgını yenimi farkettin
burnu büyükse o halledilir bacım Ama seninki kalpten bitmiş
Aradan 3 yıl gibi bir zaman geçti. Artıj kimse olmaz dediğim dönemde felaket aşık oldum. Yani bir süre acıttı o anılar ama aşık olunca gözüm ciddi anlamda hiç bir şey görmedi. Bodoslama daldım diyebilirim.Mutlu olmanıza çok sevindim . Sizin için zor olmadı mı peki hayatınıza yeni birini almak? Ne kadar zaman geçti mesela aradan ? Veya size onu hatırlatan şeyleri görünce içiniz sızlamadı mı mesela ?
Allah herkes için en hayırlısını nasip etsin. Aşk sevgi evlenince en fazla 6 ay sürüyor . Sonrasında yerini saygı,uyum ve sevgi alıyor. Sevgim olmadan adım atmak bana bile bile lades demek gibi geliyor. Umarım sizin kadar şanslıyımdır ve yeniden heyecanlanacağım zamanlarım tekrar olurAradan 3 yıl gibi bir zaman geçti. Artıj kimse olmaz dediğim dönemde felaket aşık oldum. Yani bir süre acıttı o anılar ama aşık olunca gözüm ciddi anlamda hiç bir şey görmedi. Bodoslama daldım diyebilirim.
Bence zorlamayın ilerde daha zor olurMerhabalarsizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. 25 yaşındayım.6 yıllık inişli çıkışlı bir ilişkim vardı. Şu an var mı yok mu belli olmayan bir durum söz konusu. Sorun şu ki hatalarını anlayıp tam istediğim olmasını hayal ettiğim insana dönüşmüşken ben ben değilim sanki. Birkaç yıl önce herşeyiyle severdim , can atardım yanına gitmek için. Şu an içi boş bir kutu gibi kalbim. Anlamlandıramıyorum. Fiziksel özellikleri içten içe sorun yaratmaya başladı. Parmakları ince değil, burnu büyük galiba gibi şeyler düşünmeye başladım istemsiz olarak. Herşeyi batıyor kısacası. Geçmişte yaşanan sorunlar sebebiyle tükendim galiba. Sabrım kalmadı artık.Soğudum, tahammülsüzleştim. Farklı arayışlar içine girdim sanki. Yeni bir hayat yeni bir insan yeni bir düzen ister oldum. Ben bırakmak isterken o bırakmıyor, bu kadar yıllık emek verildi ben sen kendini iyi hissedene kadar eskisi gibi olana kadar beklerim diyor. Ama ben bunu ona yapamam, yani sonu belli değil, eskisi gibi olabilir miyim bilemiyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım. Bir yandan da acaba yeni bir insanı tanımaya , çözmeye, sevmeye sabrım ve gücüm var mı diye kendimi sorguluyorum. Ya kötü bir insan çıkarsa karşıma, ya pişman olursam , ya gelen gideni aratırsa diyorum bir yandan da . Hayatıma giren ilk insandı ve sanki ondan başkasıyla yapamam gibi geliyor, çok zor geliyor yeni birini tanıma ihtimali. Tecrübelerinizle bana bir çıkış yolu gösterir misiniz?
Zaten evlilik aşık olmadan çekilecek çile değil. Yani ben bir tek böyle büyük bir aşk için rahatımı bozabilirdim. Onu buldum ve bozdum. Hakkımızda hayırlısıAllah herkes için en hayırlısını nasip etsin. Aşk sevgi evlenince en fazla 6 ay sürüyor . Sonrasında yerini saygı,uyum ve sevgi alıyor. Sevgim olmadan adım atmak bana bile bile lades demek gibi geliyor. Umarım sizin kadar şanslıyımdır ve yeniden heyecanlanacağım zamanlarım tekrar olurTeşekkürler yorumunuz için
Kuzum haklısın o zaman... Bazı şeyler yıpratır insanlar boşanıyor, bence ayrıl...Anlatmaktan başka şansım yoktu kihal ve hareketlerimden bir anormallik olduğu bariz anlaşılıyordu . Hep bir neden arama peşindeydi. Şunu da belirteyim. Ben bu duruma herşey yolunda giderken gelmedim. Yani onun hataları, kırdıkları, döktükleri yüzünden yavaş yavaş tükendim. Ve bunun ondan kaynaklı olduğunu bilmesini istedim.
Öyle değil aslında tam olarak. Ben bu hale gelince o istediğim hale geldi. Zaten ben bu duruma gelmeden istediğim hale gelseydi bu konuşmayı yapıyor olmazdım sanırım. Onu bu hale getiren kaybetme korkusuymuş. Ben öyle düşünüyorumMotivasyonunuz istediğiniz hale gelmesiymiş gelince bitmiş işte.
Aşkınız bitmiş yapacak bir şey yok ayrılacaksınız.
Ne güzel bir yorum yaFiziksel özellikleri içten içe sorun yaratmaya başladı. Parmakları ince değil, burnu büyük galiba gibi şeyler düşünmeye başladım istemsiz olarak. Herşeyi batıyor kısacası.
....
Guzel olan sevgili degil, sevgili olan guzeldir. {Tolstoy}
Fiziksel özellikleri batmaya basladigina gore sevgililik halinizi sorgulayin derim.